• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

Dünkü menüm;
Sabah yarım elma (artık uyanıp yiyyorum :40: )
Öğlen 1 çörek üstüne çemen sürüp yedim
Ara: 2 ceviz
Akşam: yoğurtlu patates 1 büyük kase 2 çomça
Ara: 1 küççük elma 6 ceviz
Spor: Her zamanki sporum
Sabah kalktığımda dayanamadım yine tartıldım 77.6 geldiiiiimmm :52:
2.gamze vakasi ile karsi karsiyiz:)) insallah hep booylr gider
Hedefcim bu phytolastyl gel hamilelik sırasında çatlak oluşmasını önlemek için kullanılıyormuş benim zaten çatlaklarım var :44:
Hamilelik sonrasi kilo vererek ve bu jelle catlaklar azalmisti benim.mor ve pembe catlaklar duzelir beyazlarin caresi yok, gec olmadan tedaviye bak
İftar : 1 tabak besamelli fırın karnabahar
1 haşhaşlı çörek
1 poncik pogaca
1 uyduruk kurabiye (evde olmanın zararlari :)
Çay

sahur : karnabahar
2 dlm ekmek

bolca bitki çayı
Karnabahara drvam:)

Gamzecigim annene gecmis olun.

Seldom 300 seker cok kotuymus. Hamdu senalar olsun ki su an iyisin.

Hedefcigim kuzular nasil? Atesi dusurmede sorun yoyor musun?

Dimp hosgeldin.
2si gece gene ateslndi biri de ishal.sorunun ev yapimi oksuruk surubumdan kaynaklndgni dusunuyorum.femek ki neymis 3-4 gunden faxla bekletmicekmisiz...

Kizlar bugun iyiyim masallahin vardi. Su saat oldu yeni oturdum.

Sabah plates yapildi magazalar gezildi, okula gidilip sonra da 16:30 da eve gelindi. Bir de baktim kilidim kirik. Ev ters cevrilmiscesine dagitilmis. Anlayacaginiz 5. Katta oturulmasi hirsizlara engel degilmis. Notebookum ve rolex saatim gitti. Karsi komsum sehir disindaydi onu aradim kayinvaliden evini kontrol etsin dedim. Bir de ne goreyim onun kapisinin kilitleri de kirilmis. Cilingir karakol parmak izleri derken bu saati ettik. Ev les gibi siyah karbon lekeleriyle dolu. Parmak izi bulmak icin her yeri siyah toz icinde biraktilar ama eldiven kullanilmis. Zaten bayramda da kilidimle oynanmisti yine kilidi degistirmistik. 4 kez cantam calindi ama ilk defa evim soyuldu. Siz siz olun vilgisayarinizin mac adresini ogrenin o zaman o bilgisayar nereden internete baglanirsa buluyorlarmis. Hepinizi optum. Allaah'im dermansiz dert vermesin.

Spor yapildi. Laptopun ustune bir bardak soguk su icildi. Kitap yerine hayatin icindeki gercek kesitler okundu, dersler cikarildi.

Sabah yok
Ogle doner pide
Aksam corn flakes
1 dilim kek.
Evine hirsuz girmis birine gore gayet sakin gordum seni, herhalde onsesinde felsket bir bas agrisi yasadigindan...gecmis olsun.yeter ki size bidey olmasin

Kızlar merhaba..
Geldim ve hemen çıkıyorum okula için hazırlık yapmalıyım..Geçmişi sonra okurum..
Akşam eşim evde ve tabiki pc de o ve kızımda..Bu ara oyun kulübüne takılmışlar, açıyorum kk oyun kulübünü ve başlıyorlar yarışa:9:
Özledim sizleri yahuuu:29:Kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz:3::54:

Dünkü menüm;
Sabah yarım elma
ogle; 2 dilim ekmek sahanda çemenli yumurta
ara; 5 ceviz bide şu bimde satılıyo ya pop kek koca bi paket 10 lu heralde içinden küçük paketlerde kek çıkıyo işte o küçük paketteki kekten bi tanee yedim
akşam; 6 yk kısır turşu
Spor her zamanki sporum 40 dklık
Kitap matematik sayılar :D
Çay yerine aslında çayda değilde kardeşim almış bide hava çok soğuk içeyim dedim Sıcaaak çikolata içtim (spordan çok çok once)
Valla evde misafir vardı bisküviler poğacalar bilmem neler yimedim sadece popkek yedim oda o küçüüük paketten :21:
Bu arada cumaya kadar tartılmicam sizinle birlikte tartılıcam :55:

canım çooook büyük geçmiş olsun!! şükredecek çok şeyin var, ya sen evdeyken olsaydı, ya sen onlar içerideyken gelmiş olsaydın allah muhafaza!! 10 yıl önce girmişti benim evede..gidenlere de üzülüyor insan ama en çok mahremine birinin bu kadar kolay ve fütursuz girebilmesi durumunu kabullenemiyor!! ben aylarca evin içinde biri var hissiyle yaşamıştım...her kıyafetimi eşyamı kırklamıştım resmen ellediler diye...zaten o siyah karbon aylarca koltuk köşelerinden çıkıyor...sinir bozucu..sonrasında her yere alarm extra kilitler vs koydurduk ama ne fayda.i.bir de kameranın dibinden balkona çıkmışlardı 2. kata ne cesur oluyorlar...allah sizi korumuş, safer ayındayız çok okumak lazım inşallah..bu mac adresi neymiş ki ilk kez duydum..

Cok gecmis olsun Seldomcugum dogru soyluyorsun insan etkisinden kurtulamiyor. Arkadasim gezelim diye tutturmasa evde uykuda olacaktim. Spor ve dus sonrasi guzellik uykusuna yatiyorum da :52:

Saatlerdir temizlik yapiyorum yine de hic bir sey temiz degil gibi. Bir de polisler hic bir seye dokunmayin diyorlar ya. Gelip tum ic camasirlarini yerlerde bir yigin polis goruyor, resimlerini cekiyolar, ben bir kacini kaldirdim valla. Komsum, gecmis olsuna gelen aile buyukleri ic camasirlarini gordu diye cok uzulmustu. Mac adresi telefonlardaki imei no gibi bir seymis. Bunun ogrenilip not alinmasi gerekiyormus. Bir yerde modem ayarlarindan bakabilirsiniz diye yaziyordu. Bilgisayar internete baglandigi anda en son guncellemenin yapildigi yer, intrenet ip adresi ve saat tespit ediliyormus. Ben hic bilmiyordum not almamistim bari sizler ogrenin.

Cok gecmis olsun Seldomcugum dogru soyluyorsun insan etkisinden kurtulamiyor. Arkadasim gezelim diye tutturmasa evde uykuda olacaktim. Spor ve dus sonrasi guzellik uykusuna yatiyorum da :52:

Saatlerdir temizlik yapiyorum yine de hic bir sey temiz degil gibi. Bir de polisler hic bir seye dokunmayin diyorlar ya. Gelip tum ic camasirlarini yerlerde bir yigin polis goruyor, resimlerini cekiyolar, ben bir kacini kaldirdim valla. Komsum, gecmis olsuna gelen aile buyukleri ic camasirlarini gordu diye cok uzulmustu. Mac adresi telefonlardaki imei no gibi bir seymis. Bunun ogrenilip not alinmasi gerekiyormus. Bir yerde modem ayarlarindan bakabilirsiniz diye yaziyordu. Bilgisayar internete baglandigi anda en son guncellemenin yapildigi yer, intrenet ip adresi ve saat tespit ediliyormus. Ben hic bilmiyordum not almamistim bari sizler ogrenin.

Canımmm çok geçmiş olsun..Bir gün giremedim neler olmuş yahuu :53: Rabbim her türlü beladan korusun hepimizi inş.

Hedef senin de çocukmu hasta geçmiş olsun canım..

Dünkü menüm;
Sabah yarım elma
ogle; 2 dilim ekmek sahanda çemenli yumurta
ara; 5 ceviz bide şu bimde satılıyo ya pop kek koca bi paket 10 lu heralde içinden küçük paketlerde kek çıkıyo işte o küçük paketteki kekten bi tanee yedim
akşam; 6 yk kısır turşu
Spor her zamanki sporum 40 dklık
Kitap matematik sayılar :D
Çay yerine aslında çayda değilde kardeşim almış bide hava çok soğuk içeyim dedim Sıcaaak çikolata içtim (spordan çok çok once)
Valla evde misafir vardı bisküviler poğacalar bilmem neler yimedim sadece popkek yedim oda o küçüüük paketten :21:
Bu arada cumaya kadar tartılmicam sizinle birlikte tartılıcam :55:

Bu hafta seni alıcam canım listeye ama kuzenin bu şekilde az paylaşımla deam ederse malesef listeye girememz şekercim paylaşmlarını çoğaltması lazım..

Bu hafta seni alıcam canım listeye ama kuzenin bu şekilde az paylaşımla deam ederse malesef listeye girememz şekercim paylaşmlarını çoğaltması lazım..

öylemii valla Sabah erkenden tartılırım o zaman cumaa el zayıf Sabah aç karnına çıkıyorum :16:
Bu ara sıkıntıları var onun da :44: bir sorayım devam edebilecekmiymiş...

Kizlar bugun iyiyim masallahin vardi. Su saat oldu yeni oturdum.

Sabah plates yapildi magazalar gezildi, okula gidilip sonra da 16:30 da eve gelindi. Bir de baktim kilidim kirik. Ev ters cevrilmiscesine dagitilmis. Anlayacaginiz 5. Katta oturulmasi hirsizlara engel degilmis. Notebookum ve rolex saatim gitti. Karsi komsum sehir disindaydi onu aradim kayinvaliden evini kontrol etsin dedim. Bir de ne goreyim onun kapisinin kilitleri de kirilmis. Cilingir karakol parmak izleri derken bu saati ettik. Ev les gibi siyah karbon lekeleriyle dolu. Parmak izi bulmak icin her yeri siyah toz icinde biraktilar ama eldiven kullanilmis. Zaten bayramda da kilidimle oynanmisti yine kilidi degistirmistik. 4 kez cantam calindi ama ilk defa evim soyuldu. Siz siz olun vilgisayarinizin mac adresini ogrenin o zaman o bilgisayar nereden internete baglanirsa buluyorlarmis. Hepinizi optum. Allaah'im dermansiz dert vermesin.

Spor yapildi. Laptopun ustune bir bardak soguk su icildi. Kitap yerine hayatin icindeki gercek kesitler okundu, dersler cikarildi.

Sabah yok
Ogle doner pide
Aksam corn flakes
1 dilim kek.

Canım geçmiş olsun yeni okudum :53: İyiki hırsız girdiğinde sen evde değilmişin ben olsam kalpten giderdim valla bunuda bi kaza gibi say ama önlemlerini al. Cana geleceğini mala gelsin.

2.gamze vakasi ile karsi karsiyiz:)) insallah hep booylr gider

Hamilelik sonrasi kilo vererek ve bu jelle catlaklar azalmisti benim.mor ve pembe catlaklar duzelir beyazlarin caresi yok, gec olmadan tedaviye bak

Karnabahara drvam:)

2si gece gene ateslndi biri de ishal.sorunun ev yapimi oksuruk surubumdan kaynaklndgni dusunuyorum.femek ki neymis 3-4 gunden faxla bekletmicekmisiz...

Evine hirsuz girmis birine gore gayet sakin gordum seni, herhalde onsesinde felsket bir bas agrisi yasadigindan...gecmis olsun.yeter ki size bidey olmasin

Cok gecmis olsun canim. Sen ev yapimi oksuruk surubu mu dedin? Hani reklamlarda vardi ya bir cocuk benim annem hem doktor, hem asci, hem terzi, hem........ diye soyluyordu. Sen de oyle annelerdensin. Nasil yapiyorsun? Yogun tempona bir de boyle seyleri mi sigdiriyorsun masallah sana Hedefcigim ben cok dolandirildim+ 4 kez cantam calindi+ esimin kuzeni benim evimde kalmisti, ben de tatildeydim tum gardrop ve mutfaktaki bazi kolay tasinir elektrikli esyalarimi calmisti+ cok kez sifirdan basladim ve en onemlisi agrimin az oldugu bir gun gecirdim Sukretmeyi bilmek lazim.

Bu arada ben kizima sirkeli suya degdirilmis corap giydiriyorum ates dusurmede cok faydasini goruyoruz.

Son düzenleme:
merhaba canlar, bugün İstanbul kara teslimdi :( arabayla çıkamıyor taksi bulamıyor zaten toplu taşıma felç güne korkunç başladık..sabah kızımı servise verip düştüm yollara...taksi bulcam diye neredeyse 4 km yolu yürüyüp gittim okula...o arada bi telefon geldi..kızımın servisi kaza yapmış, önemli bişeyi yok okul dr.u gördü falan deseler de içime sinmedi kalkıp geri kızın okuluna gittim..tabi bi gördüm ki kaşının üzeri şakağına kadar hem simsiyah olmuş hem de kocaman şiş, tabi bir hışımla alıp kendi dr.umuza götürdüm..çok şükür bişey yok ama o korku yetmiş çocuklara...bugünü tatil etmeyen valiliğe sevgilerimi gönderdim sanki bilmiyorlar istanbulun yollarını..bu arada servis kayıp evin duvarına çarparak durabilmiş, burnu bile kırılan var çocuklardan...tabi tüm gün gergin ve tedirgin geçti..neyseki geldik evimize çok şükür bakalım yarın nasıl bir gün bekliyor istanbulu!!!

menüye gelince;

iftar : bitmek bilmeyen karnabahardan 3-4 yk (kalanı çöpe artık fazla bereketlendi)
2 dlm ekmek
çay (sanırım hala gerginim bişey yiyesim yok)

ara : yarım armut

sahur : bitmek bilmeyen mercimek yemeğinden bir kase (bu da fazla bereketlendi 3 günde bitmez mi arkadaş küçücük tencere yaaa)

bolca bitki çayları

1.5 lt su

merhaba canlar, bugün İstanbul kara teslimdi :( arabayla çıkamıyor taksi bulamıyor zaten toplu taşıma felç güne korkunç başladık..sabah kızımı servise verip düştüm yollara...taksi bulcam diye neredeyse 4 km yolu yürüyüp gittim okula...o arada bi telefon geldi..kızımın servisi kaza yapmış, önemli bişeyi yok okul dr.u gördü falan deseler de içime sinmedi kalkıp geri kızın okuluna gittim..tabi bi gördüm ki kaşının üzeri şakağına kadar hem simsiyah olmuş hem de kocaman şiş, tabi bir hışımla alıp kendi dr.umuza götürdüm..çok şükür bişey yok ama o korku yetmiş çocuklara...bugünü tatil etmeyen valiliğe sevgilerimi gönderdim sanki bilmiyorlar istanbulun yollarını..bu arada servis kayıp evin duvarına çarparak durabilmiş, burnu bile kırılan var çocuklardan...tabi tüm gün gergin ve tedirgin geçti..neyseki geldik evimize çok şükür bakalım yarın nasıl bir gün bekliyor istanbulu!!!

menüye gelince;

iftar : bitmek bilmeyen karnabahardan 3-4 yk (kalanı çöpe artık fazla bereketlendi)
2 dlm ekmek
çay (sanırım hala gerginim bişey yiyesim yok)

ara : yarım armut

sahur : bitmek bilmeyen mercimek yemeğinden bir kase (bu da fazla bereketlendi 3 günde bitmez mi arkadaş küçücük tencere yaaa)

bolca bitki çayları

1.5 lt su

Cok cok gecmis olsun canim. Ben validen tatil cevabi gelmeyince bu evin valisi benim bugunu sana tatil yaptim dedim. Kizim sasirdi. Sen de ev kadini olsaydin okula gondermemeyi aklindan gecirirdin. Ne yaptin artik saatleriniz cakismiyor mu? Her sey yolunda mi?

Son düzenleme:
Cok cok gecmis olsun canim. Ben validen tatil cevabi gelmeyince bu evin valisi benim bugunu sana tatil yaptim dedim. Kizim sasirdi. Sen de ev kadini olsaydin okula gondermemeyi aklindan gecirirdin. Ne yaptin artik saatleriniz cakismiyor mu? Her sey yolunda mi?

1. sınıf olunca cesaret edemedim göndermemeye..bir de benimle olsa ayrı perişan olacaktı yollarda..saatler yine dert ama ben sallamıyorum...geç kalıyorum her sabah..sabırla bekliyorum elime sarı zarf tutuşturulmasını..işte o zaman bimere yazıcam direk..3 çocuk 5 çocuk demek kolay, yapın bi güzellik diye..yiter yeaeaaaa moduna geçtim ben :) hayrolur inşallah..

Canım geçmiş olsun yeni okudum :53: İyiki hırsız girdiğinde sen evde değilmişin ben olsam kalpten giderdim valla bunuda bi kaza gibi say ama önlemlerini al. Cana geleceğini mala gelsin.

Apartmana kamera alinmasini onerecegim. Hirsiza kilit olmaz. Allah'tan pozitif biriyim mala gelsin diyorum, ama icten ice bulunsun diye dua ediyorum. Daha kotusu de olabilirdi. Sagol canim.

1. sınıf olunca cesaret edemedim göndermemeye..bir de benimle olsa ayrı perişan olacaktı yollarda..saatler yine dert ama ben sallamıyorum...geç kalıyorum her sabah..sabırla bekliyorum elime sarı zarf tutuşturulmasını..işte o zaman bimere yazıcam direk..3 çocuk 5 çocuk demek kolay, yapın bi güzellik diye..yiter yeaeaaaa moduna geçtim ben :) hayrolur inşallah..

Eyvah eyvah seldom, bu son damla sendromu yaktirir gemileri, yiktirir kopruleri cinsinden. Ama ne yapacaksin oldugu kadar olmadigi kader. Elinden geleni yapiyorsun ya bosverrrrrrr.

Apartmana kamera alinmasini onerecegim. Hirsiza kilit olmaz. Allah'tan pozitif biriyim mala gelsin diyorum, ama icten ice bulunsun diye dua ediyorum. Daha kotusu de olabilirdi. Sagol canim.

walla bizim balkona kameranın içine baka baka girdi...adamın yüzü gözü vesikalık gibi ortadaydı :) ama bulundu mu hayır!! yine de bi nebze caydırıcı olur mu diye düşünüyor insan..

Eyvah eyvah seldom, bu son damla sendromu yaktirir gemileri, yiktirir kopruleri cinsinden. Ama ne yapacaksin oldugu kadar olmadigi kader. Elinden geleni yapiyorsun ya bosverrrrrrr.

aynen öyle kediyi köşeye sıkıştırırsan üzerine atlar durumuna geçtim ben :) benim gibi mülayim bir kadını bile salon çizgisinden kaydırdılar ya hakettiler napiiiim ben :)

Bugun

Sabah 2 d ekmek kaymak ve bal

Ara cekirdek ( evdeki karbonlari temizlerken mola verdigimde stres yapmisim demek ki sakinlestirici niyetine yedim)

Ogle 1.5 d ekmek melemen

Aksam tarhana corbasi, salata, zeytinyagli barbunya 1 kasik, et sote.

Bugun sirtaki gunuydu ama hoca gelemedi. Kitap Aidin Salih'in yazdigi yitik sifanin izinde Gercek Tıp. Su henuz 1 lt.

Son düzenleme:
Kizzlar okudum meajlari yarin ayrintili cevap bilgsayardan
- bizde kar tstiliydi yarim da tatil ve is tatilolayinca cocugu ise getirdm.bir bakiciya 2 hasta cocuk yeter diye.buyuk sadece ishal arada marin agrizi.o iyilesti vibi djgerlri ates devam. Antibiyotik vermicm inadim devam.
-evin icinde *10000 adim atmaya calisyom ama zof yafff evde yuru yuru bitmiyo.bunu 1 saat yuruyuse cikip bitirmk vardi
-motiv icin seyfa coskun listesi arastirdim orda karabugday ve elmali .menu vardi aksam 5te yemek onu yaptim.8e dogru acikip 1cb sut ictim olmadi dundn kalan tavuk inciki israftan kurtardim:)
Dunden kalan borekk de beni israf etme diyo ...ama duymiicam yemeklerin seslerini. Bosuna mi yedim igrenc karabugdayi

Back
X