seni tanıdığıma memnuın oldum. gamze yaşın çççok güçük hala ergenlik çağında sayılırsın yani metabolizman ömrün boyunca hiç bi daha bu kadar hızlı olmayacak. 6000 kalori yiyip da az bile kilo almışım demen bu yüzden. ben de geçmişe baktığımda az bile kilo almışım diyorum. üniversite 1. sınıfta yani senin yaşındayken 2 ekmek arası biri tavuk döner diğeri arnavut ciğeri yiyebilmiştim

sonra tabi uyku bastırıp uyumuştum...1 ekmek rası normaldi o zamanlar bana gene de 54-55 civarındaydım ne zamanki metab. yavşladı kilo almaya başladım.
Senin gibi benim de başımın belası bimdi, her gün okul çıkışı bime uğrar çukulata falan alır yurtta yerdim. ama 4 yıl boyunca okula giderken 4 defa dolmuşa binmemişimdir...günde 1 saat okula git gel yürüyüşüm muhakkak verdi en az 1 saat...eee işte vücut yakıyordu, bi de genölik ateşi vardı kıpır kıpırdık...
Kısa süreli de olsa lojman hayatı ben de yaşadım hakketen gıcık bi durumdu kim kime dum duma...
Yalnız yadıklarına iyi bak orta okulda sabahçı olduğumda kilo almaya başladım diyorsun ve haaala aynı yerdesin

Sabah kahvaltı yok, öğlen omini gırtlak
Bak canım yarışçı bir kişiliğin var muhakkak kilo vermeyi de başaracaksın bu arada atanacaksın da...ama doğru alışkanlıklar kazanmak en güzeli. bu kilo işini sen daha fazla büyümeden hallediyoruz , inşallah, ok