- Emoji Skoru
- 45
- Puanlar
- 68
tontiniler benim kilom ayni.
neyse.almadigima seviniyorum acikcasi.
musait bir arkadasim beni de tabloya ekler mi.
bu hafta benim haftam olcak sooz veriyorum.
1 aksam 7 den sonra yemek yasak.belki turk kahvesi sekersiz
2 her ogun bi tabak yogurt(et yok ise)
3 spor spor spor.hergun en az 20 25 dk yuruyus yada evde lesli.buna ek mekik ip atlama
4 uyabildigim kadar karataya devam.
beni durtun kizlar.
Anammmmmm dimp ne yaptin sen.MasaAllah diyim nazarim deymesin ama kilo farkimiz cok acildi artik seni yakaliyamam gibi geliyo.bide hastaliktan toparlaniyim diye azicikta yiyorum bu hafta iyice acilir aramizdaki fark.
Rakibelerim noldu size böle aaa kendinize geln
Siyahcım karay maratay boş az ye öz ye akşamdan sonra bişi yeme ve evet leslie yürüyüş filan yap çok iyi olur ama nolur şuu saçma sapan diyetleri yapmayın yaa rabbim doğadaki bütün yiyecekleri bizim için yaratmış meyveyi yasaklayan bir diyeti akllım almıyor meyvede tüm vitaminler diğerlerinde vitamin yok ve bu vitaminler vücut için elzem yani vücut kendi üretemiyor dışarıdan hazır ve düzenli alması lazım.. Yapmayın kuzucuklarım sağlıklı ve düzenli beslenin bakın nasıl gidiyo kilolar ha duraksadınızmı 1-2 gün hafta içinde detoks yapın ben mesela dün 400 gram verdm nasılmı akşam sadece 1 kase yoğurt ve içine 1 çay kaşığı tarçın atıp yedm bunun yanındada portakal havuç ve elma yedim sabah kaç geldi 400 gram eksik ama bunu neden sürekli yapmıyorum çünkü vücudumun direnci düşer arada yapıyorum ve çok güzel kilo kaybı yaşıyorum.. Yani son kez ültimatom olarak söylüyorumki KARATAY MARATAY DÜKAN HOTAN KAÇAN ŞU KADAR GÜNDE ŞU KİLO DİYETİ YAPMAYIIIN
Ambuyanbu canım sıra sana geldi. sana gelince hastayım yiyorum diye bir şey yok hastaysan meyve yiyeceksn ama doğru saatte mesela 9 dan sonra yeme meyve zaten senn vücut direncini yağlar karbonhidratlar filan artırmıyor vücut direncini sağlayan meyvelerdeki vitaminler ha bide bitki çaylarını dene. (ben pek kullanmam ama) tamam vücudun kırgın olabilir o yüzden spor yapmayabilirsin ama aman ben hastayım can boğazdan gelir yiyeyimde hemen iyileşim diyerek pastalar çörekler çikolatalar yersen nolur iyileşmez sadece kilo alırsın. Sanada sözüm buu canım eğer gerçekten bbenei geçmeyi istiyorsan geçersinde azim çok önemli hemde çook istek ve irade o kadar çok önemliki bakın size bir olay anlatayım ben 5. sınıfa giderken bende büyük kuzenlerim işte 3-4 yaş onlar regl olmuştu. ve ben sürekli onlarla takıldığım için kendimi onların vücuduyla bir tuttum ne saçma demi ama çocuksun işte neyse ben böle 1 hafta sıkıntı ettim onlar kız oldu ben olamadım anne ben niye olamadım diye diye 1 hafta sonra oldum... daha vücudum olgunlaşma evresinin başında bile değilken çocuk vücuduna sahipken ben kız oldum