Malesef üzülüyorum azar azar veriyorum ama malesef cısss seylet yefigim icin paylasamiyorum200 gr verdim diye üzülüyomusun ben napiim peki![]()
Cok azimli gördüm seni kaptanimBugün de akşam 7 den sonra yemedim ama yarın 1 saat geri alyorum, akşam 6 dan sonra yemiyorum artık, gelecek perşembeye kadar bu şekilde devam edicek..
Bu hafta akşam 6 haftası olucak..
Kilolara savaş açtım ve fecii azimli feci hırslı feci istikrarlı feciyim yaniii![]()
arkadaşlar çok mutluyum...motivasyonumu zayıflamaktan başka şeylere kaydırmaya çalışıyorum.gerçi gene alışveriş oldu ama kitaba harcadığım paraya acımıyorum. sadece okumazsam o zaman üzülüyorum.Geçen baharda olduğu gibi bu baharda da diyet kitaplarına yatırdım parayı.
ayça kayanın, osman müftüoğlunun diyet kitaplarını sipariş ettim.
biliyoruz artık ezberledik ama olsun motive ediyorlar.
osman müftüoğlunun mutluluk ile ilgili bir kitabı vardı ucuzdu onu da ekledim sepete. bir de motivasyonla ilgili bir kitap daha...gerçi sınav motivasyonı diyor ama içeriğine baktım genel bildiler de var...
şimdik. kendimde gördüğüm sizin de dikkatinizi çeken şey düşük kalorilidir diye sınır yeme isteği işte beynimdeki o bilgiyi formatlamalıyım. az ye yani ne diye 3 tabak yiyosam. önce düşük kalorililierden fazla yiyorum kontrollü yemeyi bilmeyince öyle de bi zaman geliyo ki kalorisine falan bakmadan ne bulursam fazla yiyorum. bundan böyle amacım bu
1-diyet yapıyorum düşüncesini kafadan çıkartmak
2- ölçülü yemeyi öğrenmek
3-mutlu olacak başka şeyler bulmak, başka şeyler için yaşamak
Evet doğru biz diyet yapmiyoruz diyeti unutalim