• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iyice mahvoldum spor falan yalan oldu :( yataktan kalkamiyorum. Dün ictigim ilaçtan sonra daha iyiyim gerçi . İnşallah bugün spor yapabilirim. Hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

grupta baska bir isim gorunce yeni birisimi katildi dedim.hazir kimse gelmemisken yaziyim.bu ara gene biraz azaldik ama daha iyi boyle bence.en fazla iki kisilik yer bana kalirsa(hedefcim cagirmaya baslayinca durmuyoda aklimdayken yaziyim dedim)

bideeeeeee hedefcigimin artik yeni listeleri ve yeni grubu oldugundan bize daha azmi vakit ayirir diye dusunmedende edemiyorum.(kiskanc oldugumu her firsatta soylemisimdir)

bideee hem haftanin superi secilsin diyip hemde haftanin sonuncusu secilirsem hic sasirmiycam.oruca guveniyorum ama dun aksam gene hem tavukgogsu hem tadelle yedim.iftara kayinvalidemdeyim bakalim ne olcek

bideeee seldom bogaz agrisini en iyi ben bilirim.Allah yardimcin olsun.bende en az bir kilo veririm ama bazen geri alirim bazen oyle kalir

bideeee yok yok bukadar :)))))))

Su bizim siteye yazanlardan hix haz almiyorum nispet eder gibi bak ben kafama takip ne haldeyim sen hala otur hahahaha gibi geliyor bana kil oluyorum

Takimim adina rahatsizlik verdigimiz icin ozur dileriz

Takimim adina rahatsizlik verdigimiz icin ozur dileriz

Cokda sorun olucak bisey degil ben biraz geriliyorumda o verilen yarim kiloya bile razi bi insanim cunku hassasiyetinden dolayi tesekkur ederim.

Ybogaz agrin icin mi dpktora gidiyorsun?

Antibiyotik ve c vitamini birde agri kesici alir gelirsin bence karbonat tuz du yapip gargara yapmalisin anyibiyotik etkisi yapar bogaz icin ilik seyler ic bol c vitamini al ve guzel bi banyo yap...

Kızlar benim boğaz ağrım iki ayı buldu aslında antibiyotiklik birşey de gözükmüyor denmesine rağmen ikinci tur antibiyotik de bitti boğazımdaki yumru gitmedi yutkunamiyorum nefes alamıyorum birde sadece eklemlerim ençok parmaklarım korkunç ağrıyor...bugün tsh falan baktılar pazartesi boğaz ve genizden tomografi alacaklar bu üşütme işi değil gibi...bakalım

grupta baska bir isim gorunce yeni birisimi katildi dedim.hazir kimse gelmemisken yaziyim.bu ara gene biraz azaldik ama daha iyi boyle bence.en fazla iki kisilik yer bana kalirsa(hedefcim cagirmaya baslayinca durmuyoda aklimdayken yaziyim dedim)

bideeeeeee hedefcigimin artik yeni listeleri ve yeni grubu oldugundan bize daha azmi vakit ayirir diye dusunmedende edemiyorum.(kiskanc oldugumu her firsatta soylemisimdir)

bideee hem haftanin superi secilsin diyip hemde haftanin sonuncusu secilirsem hic sasirmiycam.oruca guveniyorum ama dun aksam gene hem tavukgogsu hem tadelle yedim.iftara kayinvalidemdeyim bakalim ne olcek

bideeee seldom bogaz agrisini en iyi ben bilirim.Allah yardimcin olsun.bende en az bir kilo veririm ama bazen geri alirim bazen oyle kalir

bideeee yok yok bukadar :)))))))

Takima taze kan geliyo iyi ama.bir daha tek tek cagiricam.hedef vr badari da bu hafta gozukmuyo degil mi.

suan bir mevlute geldim.esimin arkadadisinin esi.hic tanimadigim insanlar.imdatttttttttttttttt dahada baslamadi

Seldom gecmis olsun..

suan bir mevlute geldim.esimin arkadadisinin esi.hic tanimadigim insanlar.imdatttttttttttttttt dahada baslamadi

Ahhhh canım ya ben de hiiiic hazzetmem zoraki nezaket misafirliklerini...başlasa rahatlarsin bu bekleme faslı sinir bozucu

selfomcum mervecim geçmiş olsun canım allahım şifa versin bugünkü menüyü yazmıştım ama degistiriyorum sabah az peynir zeytin domates salatalık arada portakal elma oglen bir tabak Menemen bir dilim ekmek bir kase yoğurt arada bir ceviz aksam bir kase corba bir minik tost ve bol şekersiz cayufffff telefondan da yazmak zormus

Kizlar benim paşam grip oldu dun gece hic uyumadi bugunude huysuz geçirdi şimdi biraz iyi
Haftaya perşembe grubun birincisi ben olacam ve diger takımlara haftanin birincisi benim diye hava atıcam

kızlar 2 gündür moralim çok bozuk bi ara canım hiç bişey yemek istemiyor bi ara herşey atıyorum ağzıma
biri beni durdursun

Folikasit istah aciyormus bi ictim resmen tatli yedirmeye basladi bugun yesil caya basladim ..havalar dengemizi bozdu yuruyusler yalan oldu sonucta boyle oldu oncelik herkes sagligina kavussun tum hastalarimiz sifa bulsun...tanimadigin insanlari merak etmekte tuhaf bi his ...

Evet fazlalik olarak pasta olucakti ama baklava hesapta yoktu misafirime supriz dogum gunu yaptik gelirken baklava getirmis e yemesek olurdu ama yebeni ye beni dedi ve yedim tatliya dayanamiyorum...

Yine persembe ben haftanin kotusu olmayi garantiledim galiba ama simdi buraz mekik cekik vicdanimi rahatlattim sirkeli su ictim arada bir form ve bir yesil cay tukettim..

Back
X