- Emoji Skoru
- 404
- Puanlar
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su bizim siteye yazanlardan hix haz almiyorum nispet eder gibi bak ben kafama takip ne haldeyim sen hala otur hahahaha gibi geliyor bana kil oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Takimim adina rahatsizlik verdigimiz icin ozur dileriz
Ybogaz agrin icin mi dpktora gidiyorsun?
Antibiyotik ve c vitamini birde agri kesici alir gelirsin bence karbonat tuz du yapip gargara yapmalisin anyibiyotik etkisi yapar bogaz icin ilik seyler ic bol c vitamini al ve guzel bi banyo yap...
grupta baska bir isim gorunce yeni birisimi katildi dedim.hazir kimse gelmemisken yaziyim.bu ara gene biraz azaldik ama daha iyi boyle bence.en fazla iki kisilik yer bana kalirsa(hedefcim cagirmaya baslayinca durmuyoda aklimdayken yaziyim dedim)
bideeeeeee hedefcigimin artik yeni listeleri ve yeni grubu oldugundan bize daha azmi vakit ayirir diye dusunmedende edemiyorum.(kiskanc oldugumu her firsatta soylemisimdir)
bideee hem haftanin superi secilsin diyip hemde haftanin sonuncusu secilirsem hic sasirmiycam.oruca guveniyorum ama dun aksam gene hem tavukgogsu hem tadelle yedim.iftara kayinvalidemdeyim bakalim ne olcek
bideeee seldom bogaz agrisini en iyi ben bilirim.Allah yardimcin olsun.bende en az bir kilo veririm ama bazen geri alirim bazen oyle kalir
bideeee yok yok bukadar :)))))))
suan bir mevlute geldim.esimin arkadadisinin esi.hic tanimadigim insanlar.imdatttttttttttttttt dahada baslamadi
Seldom gecmis olsun..
Neyse yarin görüşürüz kızlar iyi geceler
kızlar 2 gündür moralim çok bozuk bi ara canım hiç bişey yemek istemiyor bi ara herşey atıyorum ağzıma
biri beni durdursun