Ufff amma yazi var sasirdim ama cokda mutlu oldum seldoma acil sifalar dilerim....sabah ise gidebildim 1 haftadan sonra kule gibi olan isleri yapip oglumu kresten aldim acayip siskinlik var bende su toplamis vucudum olculerimi aldim sok oldum yine boyle birsey olamaz arkadaslar 3 er cm artmisim elimle tenime dokunuyorum parmagimin izi cikiyor...su adet donemi bi bitse mutlu olucam sabah fix 1 dilim ekmek 1 dilim peynir oglen ciger varmis yemekte e yedim haliyle yanina da irmik helvasi ama oyle cook buyuk degildi tabiki akksamm atistiricsm oylesine yine aksamlari yemesem ii olur bu arada yesil kahveye yinr basladim yuruyus hic yapamiyorum malesef...15 hazirana cok az kaldi vr ben 79 hayalimi gerceklestiremedim ve gercekten bugun cok uzuldum....platesin ve yuruyusun nede cok faydasi varmis cocugun sunneti ve hastaligi beni bir ay geriye goturdu umarim bu istede bi hayir vardir hepinize ii aksamlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim uzulme.az kalmis ama son gelenn kilolar cabuk giderler uzulme.yesil cay ve rezene oneririm.bol bolsu ve yuruyus de yaptin mi sisingider.elifezgi uzmanselin bloguna bakarsan ilk liste su atici diyor.biraz zor ama ac kalmiyorsun bir hafta dayanabilirsen odemi atarsin.