• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 71 / 71,5/-0,5 /-0.70 % )
Ambuyanbu (73/ 72.3 /0.7 / %0.9)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 / % )
Elif_merve( 63.8 / 64.0 / / %)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)

Kilo verenlerden çok özür dilerim. Şu 3 hafta çok yoğundum. Ama bu hafta rahatım. Spor yapabilirim. Yapacağım da.
Haftaya hedef : 62.5

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy valla telefon akilli degil tam gerizekali.okadar agirki on saatte bir yere giriyo.neysem gene paylasim az olmus benin telin isi kolaylasti :))))). Bugun cok karisik yedim amaaaaa buhaftaki hedefim İnsaallah tammmmmmmmm 1 kocaman kilo :))))) hadi bakalim bu sefer basaricammi

Hedefvebasari seni kutlarim canim.cok iyi gidiyosun.bide merak ettim kac yasindaydin ve boyun kac canim.mutlaka onceden okumusumdur ama unutkanligim sagolsun :))))

Son düzenleme:
Seldom vallahi cok hossun stresten sistigim kabizlik yasadigim dogru hatta yarin kadin dogumdan randevu aldigim polikistik hastasi olarak bu cektiklerimin arastirilmasini istiycek kadar tirstim vallahi haklisin tartilmadim inanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Polikistik over için soğan kürü denedinmi hiç?? Ben denemedim ama herkes çok memnun...ben sanırım pes ettim artık pko konusunda..allah can sagligi versin..böyle zamanlarda kilo falan hikaye tabi...hayirla dugunu atlat biraz rahatlarsin inşallah...stresten de olabilir hepsi...

sagol canımm. valla çabalıyorum çok şükür tekrar düzenime kavuştum. özellikle bu hafta hergün 3,5-4 lt su ve her gün en az 1 saat yürüyüş yaptım birde akşamları hiç agzıma bişey koymadım
valla süpersin canım devam ben de gaza geliyorum senle

günaydın kızlar kilomu listeye ekledim 56.7 moralim yine çok kötü dün kayınvalidemi aradım nasılsın falan diye
büyük eltimin kızı g.antepte okuyordu bu yıl mezun oluyor ne zaman gidiyorsunuz mezuniyete diye sordum
eşimde onlarla beraber antebe gidiyormuş uçak biletleri alınmış haberim yok şok oldum okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum

benim bu son durumlardan sonra çıkardığım sonuç adam boşanmak istemiyor ee adam gibi evlilik yaşamıyor herkes kendi hayatını yaşasın kimse kimseye bağımlı kalmasın gibi bir sonuç çıkıyor ama şu bi gerçek yıllardır kavgamız anlaşmazlığımız devam ediyordu zaten ama
kızgınlık gürültülü,kırgınlık çok sessizmiş
yaklaşık 2 aydır hiç öfkelenip bağırıp çağırıp durumu konuşmaya çalışmıyorum çok kırgınım çoook
canım benim her şeyin hayırlısı olur inş bol bol dua et ve sakin ol bence
inanır mısın en kötü gecenin bile güzel bir sabahı vardır.

çok geçmiş olsun canım yaaa...bebitoların hastalığı da hiç dayanılası değil..dün bir bebek görmeye gittim 7 günlük anneeeeeem minnacık kurabiye kadar :) sürekli kedi gibi miyavlıyordu gazdan...yine de çok özendim..özlemişim ben bebek yaaaa :/ tez elden ikinci kuzuya kavuşmam lazım benim bildiğin aşerdim dün :)
sağol canım evet onlar hasta olmasın canım benim dün akşam baktım üsten 4 tane diş birden çıkmış ben hiç birden çıkaran duymamıştım canım yavrum nasıl acıyor kim bilir
bende oğluşumun kardeşi olsun istiyorum ama daha çok erken

Hedefvebasari seni kutlarim canim.cok iyi gidiyosun.bide merak ettim kac yasindaydin ve boyun kac canim.mutlaka onceden okumusumdur ama unutkanligim sagolsun :))))

bende öyleyim tatlım . hatta keşke haftalık kilo listesinde bu bilgiler olsa diyorum kendime :))) 169 boyundayım 26 yaşındayım 75,3 kg çıktım dün sabah yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :1::1::1:

valla süpersin canım devam ben de gaza geliyorum senle

ooo süper o zaman hep beraber gaza gelelim bitsin şu kilo derdi:27:

aha da bu sabahki menümü yazayım

sabah:az şekerli türk kahvesi,2 bayram çukulatası
3 yumurta kadar hamur kızartması, 1 dilim peynir

Öğlen (diyete başlama kararı)
1 kase paça çorba
3500 adım yürüyüş

ara: 2 hurma, 1 türk kahvesi
2 yeşil çay

ara: 150 ml yarım yağlı süt

akşama yemem gerekenler: 8yk sebze, 1 kase yoğurt, 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2 köfte kadar et, 1 küçük meyve
akşam türlünün içindeki sebzeleri seçtim yedim, et kavurma biraz fazla oldu 3-4 köfte kadar, çorba yoktu, meyve yemedim ekmek değil 1 grisini yedim
araöğün: süt 150 ml

......
çarşamba öğlen diyet olsun diye içinde malt (arpa) olduğunu bile bile kfleks yedim. üstüne arkadaş mercimek köftesi getirmiş onu yedim. misafir geldi geleli patlıcan ve patates gibi şeyler de yemeklere dahil oluyor. veeee artık mercimek köftesinden mi yoksa intoleransım olan gıdalar yüzünden midir bilmiyorum feci gaz sorunu yaşıyorum, bağırsaklarım sökülüyor sanki. en son epidural sezaryandan sonra bu kadar kötü olmuştum:53:
dün akşam 2 doğadan form çay içtim , kimyon biberiye yuttum, bu sabah çörek otu yağı elma sirkesi anca wcye çıktım ama bağırsaklarımdaki 3. köprü inşaatı hala devam ediyor:37:

akrep33 ( 66,8 / / / %) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64.0 / / / % )bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu (73/ 72.3 /0.7 / %0.96)
uhs ( 66,6 /66,5 / 0,1/ 0,15%)
fatmabol( 80,7 / / / %)bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 /0,7 % )
Elif_merve( 63.8 / 64.0 /0,2 / -0,31%)

2. takım ortalaması:3/

Herkese gunaydinnnnnn.bugun az kalorili cok hareketli bir gun olur Insaallah
tişkürler canıııım sana da günaydın:3:

Son düzenleme:
akrep33 ( 66,8 / / / %) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64.0 / / / % )bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu (73/ 72.3 /0.7 / %0.96)
uhs ( 66,6 /66,5 / 0,1/ 0,15%)
fatmabol( 80,7 / / / %)bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 /0,7 % )
Elif_merve( 63.8 / 64.0 /0,2 / -0,31%)

2. takım ortalaması: 0,33 %

Bu günkü menüm
Sabah: 1tk çörek otu yağı, 1yk elma sirkesi, yarım portakal
sucuklu yumurta, 1 grisini, 1çk kaymak, 1 çk reçel

ara: hazır şekerisz türk kahvesi (25kal), 1 hurma

kızlar bu aralar az giriyorum forma rektörlüğe gidiyoruz her gün 13 de asalet almak için ders alıyoruz 19 haziranda da sınavımız var
benim için dua edin daha sonrasında bol bol girerim inş şimdilik böyle bilgi vereyim dedim
kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim hayatım birşeyleri çıkarmaya birşeyleri dahil etmeye ama öncesinde sizlere anlatmayacam mazur görün anlatınca büyüsü kaçıyo sanki yaptıkça yazarım görüşürüz

kızlar bu aralar az giriyorum forma rektörlüğe gidiyoruz her gün 13 de asalet almak için ders alıyoruz 19 haziranda da sınavımız var
benim için dua edin daha sonrasında bol bol girerim inş şimdilik böyle bilgi vereyim dedim
kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim hayatım birşeyleri çıkarmaya birşeyleri dahil etmeye ama öncesinde sizlere anlatmayacam mazur görün anlatınca büyüsü kaçıyo sanki yaptıkça yazarım görüşürüz

kolay gelsin canım. ayy ne sıkıcı o dersler ben uyumamak için zor tutuyordum kendimi. sınavda tam bir saçmalık zaten. neyse Allah yardımcın olsun. sıkıntı yapma. gelişmelerinide sabırsızlıkla bekliyoruz :16:

sınav sorularını vermediler mi:27:
bizimkilere 300 soru vermişler 200ü çıkacak demişler:1:

ayyy kimsecikler yok gene....
bakın haberiniz ola yani üye arayışlarındayım:27: yakışıklı, uzun boylu, metabolizması hızlı yaşı genç ve istikrarlı olsun değil mi:27:

neysem ben kendi kendime konişiiiiiiiim:19:
şimcikin öğlen canım dışarı çıkmak istemedi gittim marketten kepekli ekmek dilimli kaşar aldım tost yaptım. ayran+tost oldu öğlen yemeğim.
bağırsaklarlar çalışsın diye 1 yeşil çay +form çay içtim.

sebze falan olmayınca 2 dilim ekmek tostla doymadım veeee az önce çayımın yanında 2 form püskevit yedim.az biraz doydum sanki.

neden burası bu kadar sakin üzülüyorum valla yaaaa

Back
X