- 8 Ekim 2012
- 3.398
- 6.490
- 358
- 36
Tmm kuzum
17.30 onuda yedim bitti
Insallah gider canim gobegim minicikdi simdi 2 aylik hamile gibi
oynakbasi34 tekrar geçmiş olsun iyi bari düzeldiyse ateşi çıkmıyosa sevindim bu ara tüm çocuklarda var heralde çocuk yapınca annelik dersi alcam senden
Çocuk yetiştirmek zor ama daha zoru kendini yetiştirmek.. Sen oldukça başarılısın bu konuda.. Tebrikler kuzum..
1,8 kiloyu da verirsin merak etme. Kuzucuğun iyi olsunda, verilir kilolar..
oynakbasi34 geçmiş olsun canım.
Şu cümlen çok hoşuma gitti. Eşim benim sahibim değil hayat arkadaşım demişsinya. Sonuna kadar katılıyorum
Gecmis olsun canım durumu simdi nasil
maşallah çok enerjisini canım ya azcıkbendede olsa bu enerjiden keşke
Kizlar bugünkü yediklerimi yaziyorum hazirmisiniz
Sabah 5.45 elma sirkeli 1 bardak su
6.00 2 haslanmis yumurta 2kupa yesilcay
10.00 sekersiz nescafe (buraya kadar normal)
10.30 1 yesil elma
11.30 1 sade pogca
13.00 3 tane lahana sarma yarim kase corba 3 tane sigara boreginden kalin borek
15.30 2 tane mandalina
16.30 1 paket benim o
17.00 1 tane kasarli pogca
Simdi eve gidiyorum karnim tok ama gözüm hala ac
Evde biskrem %50 fazla büyük paket var seytan onuda ye diyor
Allah emi. Neyse erken yemişsin tatlım yarına toplarsın17.30 onuda yedim bitti
Insallah gider canim gobegim minicikdi simdi 2 aylik hamile gibi
Aslında her erkek bu bilinçte olsa eminim Evlilikler çok daha güzel gider
O konuda çok şanslıyım çünkü eşim hakikaten hayatı paylaşmak üzere bu yola girdiğimizi hep başından beri idrak ettiSanırım birazda ondan birbirimizi çok az tanıyıp evlenmiş olmamıza rağmen 18 seneyi devirdik
Ben eşimle tanıştığımızın 3.cü günü kendi kendime bu adam benim evleneceğim adam olacak demiştim
Oda aynı şekildehatta topu topu 20 gün yüz yüze görüştükten sonra ben tekrar Almanyaya dönerken adamcağız son buluşmada her hafta olmasada ayda bir gelirim diyince şaşırdım meğer adam Almanyayı Alanya anlamış o süre içinde tam 1 ay olmuştu tanışalı bana evlenme teklif etti 3 ay sonra nişanlandık 6 ay sonrada evlendik
Hep diyorum saygı anlayış ve geçinme niyeti olduktan sonra insan evliliği her türlü yürütürheee bazen ufak oyunlar yapıyorum o ayrı ama oda farkında ve kendi de sülaleside eşimin evlendikten sonra çok daha iyi yönde değiştiğini söylüyorlar
Geçinmek isteyen her türlü karşısındakini yola getirirgeçinmek istemeyen ufacık şeyleri bile bahane eder İnan şu 18 senede okadar iniş çıkışlı dönemlerimiz oldu ki hep der eşim başkası olsa asla çekmezdi ama sen ben ne yaparsam yapayım sonuna kadar destek oldun elinden geleni yaptın diye bende diyorum tabi çekeceğim seni ilerde baş başa kalıp yaşlanınca sende beni çekeceksin ödeşiriz
Çok şükür kız düzeldi ama eşim yamulduneyseki bağışıklık geliştirdim artık eskisi kadar zorlamıyor
Kendinden şarjlıyım
Hele bir de gülme krizine tutulunca ( bazen arkadaş ortamında da olurdu ilk zamanlar arkadaşlar şakasına Banunun fişini çekin takıldı diye takılırlardı) eşimde her defasında yok yok o kendinden şarjlı diyor
Hep diyorum neye niyet yatarsan sabahı ona uyanıyorsun diyeNe zaman ay sanki yarın biraz sıkıcı geçecek desem hakikaten benim enerjim düşük oluyor ama her gece yarın bugünkinden çok daha güzel bir gün olacak diyorum ve hakikaten çok çok güzel geçiyor
Pozitif düşüncenin çok etkili olduğuna inanıyorum hatta bazen eşim der sen günümüzün Polyannasısın diye
Yavrum sana nazar değmiş ya neeetttin
Allah emi. Neyse erken yemişsin tatlım yarına toplarsın
İnşallah sonrasında bişey yememişsindir
Maşallah size
Okadar güzel yazıyosunki okudukça rahatlıyorum motive doluyorum. Bazı söylediklerinden de çok etkileniyorum
Her eve lazım gibisin ya
Eşin çok şanslı bence. Ve bunun farkında
Ayy ne güzel dua teşekkür ederimİyi yönde etkileyebiliyorsam ne mutlu bana
İnşallah seninde her sabahın bir öncekinden çok daha güzel ve enerjik olurtabi bu herkes içinde geçerli
Amin canım saolaynen canım önce sağlık kendini iyi hissettiğinde senin çok yorulmadığın bir zamanda uygulaman daha iyi olacaktır. Babannen için rabbim şifa versin tekrardan
şimdi daha iyi canım bilinci de yerine geldi yavaş yavaş toparlıyorGecmis olsun canım durumu simdi nasil
evt canım ya midemdee kaldıaklında kalacağına midende kalmış afiyet olsun canım yarın toparlarsın merak etme
maşallah canım sana hastalıktan bahsediyosun yine her cümle aralığında gülmeler baş kaldırmış.Sağ olasın canımŞükür kız düzeldi bu sefer de adam yamuldu neyse kaldı bir tek büyük kız anam onunda hastalığı hiç çekilmez ama eminim bir kaç güne oda yamulur
Valla çocuklarda da eşlerde de bazen biraz taktik geliştirmek gerekiyorÇoğu zaman kurallar ama bazende vicdanen bir yakalıyorum onları istemeselerde dediğime geliyorlar mecbur
Kız sen yap biz taktik veririz Akreple :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?