Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yavrum sana nazar değmiş ya neeetttin
Allah emi. Neyse erken yemişsin tatlım yarına toplarsın
İnşallah sonrasında bişey yememişsindir
canım nazarmı benim homili gırtlaklığımmı tuttu orası muamma
sonras bişey yemedim kuzum bugün elimden geldiği kadar dikkat edicem tartılıp psikolojimi bozmadım

Aminnn inşallahhhhhh Rabbim yokluğunu göstermesin...aminnnn
Ağlarken bile gülmeye başladığım olmuştur ( ağlamam da genelde duygusallıktan haberleri bile ağlayarak izlediğim çoktur artık çocuklarda alıştı Anne yine mi duygusallaştın derler )

Ne kadar güzel şeyler yazmışsın. Erkenden uyanıp bütün günün planlamasını yapmışsın. Ben de böyle olmaya başladım yemek konusunda en azından bi gün önceden başlıyorum yarın ne pişirsem diye düşünmeye. Dün alışveriş yaptım bir haftalık akşam menüm hazır sayılır çılgın sebzeler buldum markette kaçırmayayım dedim hepsinden aldım

Günaydınn herkese
Öğlen okulda ne yiyeceğim derdiyle yanıma bir şeyler hazırlarken kahvaltı yapmayı unuttum bu yüzden şimdi de tost yiyeceğim okulda.

Adı konunca daha rahat oluyor hele birde erkenden akşam yemeği de hazır olunca insan kendine biraz daha vakit ayırabiliyor
Ohhh miss bu hafta desene çok güzel eksiler gelecek

Günaydınn herkese
Öğlen okulda ne yiyeceğim derdiyle yanıma bir şeyler hazırlarken kahvaltı yapmayı unuttum bu yüzden şimdi de tost yiyeceğim okulda.

Neyseki sabah tostu yiyeceksin öğlene kadar eser kalmaz o tosttan

@akrep33 kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum bi süre.
Hem diyet psikolojisinden iyice koptum. Artık yapamıyorum yani 2 aydan sonrasını beceremiyorum nedense.
Listelere zarar vermek istemem.
Hemde 1 ay sonra sınavlarım var onlara hazırlanmam gerekiyor verimli bir şekilde. Diyet ile bir arada yapamıyorum açken kafam almıyo
Sınavları atlatayım kendimi toparlayayım tekrardan aranızda olurum inşallah

cimbomlukiz seni burakıp gitmek istemezdim ama yapmam gerekiyo kankim
Ben gelene kadar bana yetiş sonra beraber ilerleriz
Ben diğer topiclere uğrarım görüşürüz yine.

Herkesi öpüyorum sevgiler sağlıklı kilo vermeler

aaaa inamıyorum ya ben şok kocaman bir darbe gibi geldi sabah sabah beni sensiz bıraktın
senin için hayırlısı olsun kuzum ama çok üzüldüm bende bu sabah eşime dedimki yine iddiaya girelim beni gazla yoksa geri gidicem gibi geliyo üst üste

Ben sana her zaman destek olurum canım ben sadece diyete ara veriyorum bunu yapmam gerekiyo
Buralardayım yine :)

Ne iddiasına gireceksiniz kilo vermemi

Ben sana her zaman destek olurum canım ben sadece diyete ara veriyorum bunu yapmam gerekiyo
Buralardayım yine :)

Ne iddiasına gireceksiniz kilo vermemi
tamam tatlım sen sınavlarına çalış önceliğin o şuanda 1 ay sonra gel ben yetişeyim o arada sana
evt kilo iddiası ama sade ben yapıyorum 27 aralıkta (onun doğum günü) 50 kilo olursam lazer epilasyon cihazı istedim kendim alamam değilde ona dersem hırs yapar zayıflarım diye taktik

Günaydın kızlar bugün biraz hastayım dün gece hapşurmaya başladım boğazım da ağrıyor annemden geçti herhalde siz nasılsınız?
ayperest kuzum izne ayrılman inş iyi gelir derslerin daha önemli tabiki ama yinede beslenmene dikkat et canım kilo alınca daha çok moralin bozuluyor çünkü

Güzel taktik olmuş canım hadi bakalım 50 kiloya 9 kaldı hiç fire verme aman

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Edeceğim inşallah canım merak etme

Valla kiloda göre iyi yemişsin midede küçülüyodur heralde zayıflayınva dimi
ben senin yazdıklarını okuma ya doyamıyorum cok güzel bir enerjin var canım ya
Günaydınn herkese
ben sabah kahvaltı yaptım ama öğlen sıkıntı napıyısun yanına ben marul peynir zeytin yogurt meyve falan alıyorum ama akşam aşırı acıkmış olarak geliyorum eve

Geçmiş olsun canım

Valla kiloda göre iyi yemişsin midede küçülüyodur heralde zayıflayınva dimi
kesinlikle mide küçülüyor yiyince bi rahatsızlık hissediyosun ama bikaç gün rahatsızlığa aldırış etmeyip yemeye devam edersen kesmeye kalktığında canın yine yemek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…