- 8 Ekim 2012
- 3.398
- 6.490
- 358
- 36
geçmiş olsun canım dikkat et kendine c vitamini tüket dinlen yoksa geçmiyorGünaydın kızlar bugün biraz hastayım dün gece hapşurmaya başladım boğazım da ağrıyor annemden geçti herhaldesiz nasılsınız?
ayperest kuzum izne ayrılman inş iyi gelir derslerin daha önemli tabiki ama yinede beslenmene dikkat et canım kilo alınca daha çok moralin bozuluyor çünkü
Menü guzelde cok az degil mi tatlim?Kahvaltı
2 küçük poğaça
Öğle
Çeyrek domatesli tost
Akşam
Saç kavurma (çok acı olduğu için ekmek de yedim biraz)
GüZel menu afiyet olsunSabah
1 fincan kahve
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Az peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Az pide
Çay
Öğle
Kuymak
Az pide
Çay
Akşam
2 kaşık kısır
Marul
Yeşil çayım var demledim onu içicem
Kitap
Böğürtlen kışı
Ben hic takilmam oyle seylere....Canım dün netim bitti cevap veremedim bugünde çok yoğundum çocuklar uyuyacak daha kusura bakma olur mu yanlış anlama sakin
ayperest Z zayiflayacgim cimbomlukiz kızlar sizde kusura bakmayın
Gecmis olsun....benimde anneannem yasli hep saglikli uzun omur diliyorum sende oyle yap kalbini ferah tut...daha iyi canım hatta bi kere yokladı bu ikinci yoklayışı 3.ye allahaısmarladık diye kendince espri yaptı yemek yerken kriz gelmiş Allahtan halam yanındaymış krizden bişey olmasa boğularak giderdi Allah korudu 84 yaşında anjiyo yapılamıyo damarları sağlam olmadığı için ilaçla tedavi olacak
Aboooo oluyor böyle zamanlar ama motivasyonun dusmesin tatlumKizlar bugünkü yediklerimi yaziyorum hazirmisiniz
Sabah 5.45 elma sirkeli 1 bardak su
6.00 2 haslanmis yumurta 2kupa yesilcay
10.00 sekersiz nescafe (buraya kadar normal)
10.30 1 yesil elma
11.30 1 sade pogca
13.00 3 tane lahana sarma yarim kase corba 3 tane sigara boreginden kalin borek
15.30 2 tane mandalina
16.30 1 paket benim o
17.00 1 tane kasarli pogca
Simdi eve gidiyorum karnim tok ama gözüm hala ac
Evde biskrem %50 fazla büyük paket var seytan onuda ye diyor
GuEl menü afiyet olsunSelam kızlar bugun ölümcül salıydı bnm için nöbet +kurs
Sabah: 2 küçük dilim ekmek salata peynir yeşilçay
Ara: sade kahve 2 hurma
Öğlen: 1 kase taze fasülye
Ara: neskafe
Akşam: 1 kase menemen 1 küçük dilim ekmek
Ara: yeşilçay form çayı
bugün düzelttim canım şuana kadar iyi gibi ama inşallah bozmamAboooo oluyor böyle zamanlar ama motivasyonun dusmesin tatlum
.
Gezcmis olsunGünaydın kızlar bugün biraz hastayım dün gece hapşurmaya başladım boğazım da ağrıyor annemden geçti herhaldesiz nasılsınız?
ayperest kuzum izne ayrılman inş iyi gelir derslerin daha önemli tabiki ama yinede beslenmene dikkat et canım kilo alınca daha çok moralin bozuluyor çünkü
Bozmazsin tatlim... iste bu grup onun icin insana iyi geliyor tek olsan aman bozdum deyip koyuveriyor insan ama burada olunca o olmuyir kaldigin yerden devam ediyirsun...bugün düzelttim canım şuana kadar iyi gibi ama inşallah bozmam
maşallah canım senin adına sevindim motivasyonunun düzelmesi herşeyden önemliBugün diyetisyene gittim 500 gr vermişim iyi haber fakat bu diyetisyenden de memnun kalmadim.. ben ara ögün istemiyorum diyorum olmazsa olmaz deniliyor neyse bende 70 kg inince yeniden baska bir diyetisyene gidecegim.. cunku oradaki olcum cihazlarinda yag kas kutlesini girmek yararli..bakalim hayirlisi..
Bugün sanki motuvem yerine geliyor kizlar evimi de temizledim duzene soktum bu hafta sonu yeniden kosarim insaklah...
kesinlikle bu konuda haklısın tatlım bazen yemekten vazgeçtiğim şeyler sırf buraya yazmamak için olabiliyorBozmazsin tatlim... iste bu grup onun icin insana iyi geliyor tek olsan aman bozdum deyip koyuveriyor insan ama burada olunca o olmuyir kaldigin yerden devam ediyirsun...
Bi süre ara versem iyi olacak canım motive kalmadı. Hemde derslere yoğunluk vermem gerekiyo hala buralardan çıkamadım o ayrı mesele
Evet bence tatiller iyi arada...Bi süre ara versem iyi olacak canım motive kalmadı. Hemde derslere yoğunluk vermem gerekiyo hala buralardan çıkamadım o ayrı mesele
Kendime int sınırlaması koymam gerekiyo acilen
merhaba gül bende gülnurMERHABA BEN GÜL. SİZE KATILABİLİR MİYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?