Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Genic, çoook kocaman tebrikler :) bundan sonraki kilolar keyiften gitsin insaallah :)

Akrep, anketi öğleden sonra cevaplicam insaallah..şimdi cepten yaziyorum çok zor olur böyle...

Genic, çoook kocaman tebrikler :) bundan sonraki kilolar keyiften gitsin insaallah :)

Akrep, anketi öğleden sonra cevaplicam insaallah..şimdi cepten yaziyorum çok zor olur böyle...

Tamam canım..

Cevaplamayan arkadaşlar biranönce cavaplayın..

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

1-hayır

2-evet

3-evet

4-hayır

5-hayır

6-hayır

7-evet

8-hayır

9-evet

10-hayır

11-evet

12-evet

13-evet

14-evet

15-evet

bugün bir eteğimi giydim ve bingoooo giyemeyeceğim kadar bol geldi :) veeeee benim motivasyon yine tavan yaptı :) hadi bakalım şu duraklama dönemini de hayırla atlatalım :)

bu arada maddelerdeki resim konulsun maddesi çok ilginç!! neden gerek duyuldu ki buna? kimse burda zorla ve hesap vererek bulunmuyor ki neden hile karışsın işin içine??? ben hayır dedim, çünkü bir, güven eksikliğini perçinlemek anlamsız ben herkese güvenmeyi tercih ederim, velev ki yalan söylendi söyleyen dışında kimin ne kaybı olur??? iki, sabah tartılıp çıkmak bile saniyelerle yarışırken dert bir de resim yüklemeyle uğraşamayız, kilo bildirimleri iyice akşama sarkar diye düşünüyorum en azından kendim için...şaşırdım yani :/

Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
domates salatalık
bol dereotu maydanoz
10 findik

ara : 1 salatalık

öğle : 1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
1 porsiyon yoğurtlu patates salatası

ara : biraz erik ve kiraz
1 lokma gofret

akşam : 1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
Baharatlı tost

3 lt su

spor yok ( bu ara çok yogunum bi müddet olamayacak )

Kitap : tornado

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
1-Hayır

2-Hayır

3-Evet

4-Hayır

5-Hayır

6-Hayır

7-Evet

8-Evet

9-Hayır

10-Evet

11-Hayır

12-Hayır

13-Hayır

14-Hayır

15-Hayır

Arkadaşlar

listemizde 8 kişi olmasına rağmen burada paylaşım yapan 3-4 kişi...kendi adima ben kimsenin kilosunu merak etmiyorum ki cumadan cumaya sonuç takip edeyim...burda olmanın mantığı sağlıklı şekilde birbirimizi motive ederek ve bilgilendirerek zayıflamak değil mi? Ben uygulamaları, yöntemleri menüleri merak ediyorum...haftasonu sakinligi ok ama haftaiçi de biriki kişi arasında dönüyor durum..benim de motivasyonum düşüyor...lütfen paylaşım olsun artık...

Çokhaklısın canım bazen giriyorum kimse yok en son yazdığım duruyor öylece yazacaksam bile yazmıyorum..

bugün yedim de yedim hala da yiyesim var :/

sabah : haşlanmış patatesli omlet
maydanoz, domates, salatalık, kırmızı biber
biberiyeli yeşilçay

ara : 4 kuru kayısı
2 ceviz

öğle : 1 tabak etli taze fasülye
yarım kase yoğurt
1.5 dilim ekmek

ara : 2 tuzlu kurabiye

akşam : 1 tabak etli taze fasülye
1 dilim ekmek

ara : (planlanan, akşamı erken yedim) beyaz peynirli tost

3 lt su

spor yok malesef...gün boyu dernek toplantısındaydım fırsat olmadı

kitap : henüz elime almadım ama 'tornado' olacak
Aman canım çok dikkat etmeliyiz çok yeme incecik bir yaz bizi bekliyor dayan arkadaşım:)

bugün bir eteğimi giydim ve bingoooo giyemeyeceğim kadar bol geldi :) veeeee benim motivasyon yine tavan yaptı :) hadi bakalım şu duraklama dönemini de hayırla atlatalım :)

bu arada maddelerdeki resim konulsun maddesi çok ilginç!! neden gerek duyuldu ki buna? kimse burda zorla ve hesap vererek bulunmuyor ki neden hile karışsın işin içine??? ben hayır dedim, çünkü bir, güven eksikliğini perçinlemek anlamsız ben herkese güvenmeyi tercih ederim, velev ki yalan söylendi söyleyen dışında kimin ne kaybı olur??? iki, sabah tartılıp çıkmak bile saniyelerle yarışırken dert bir de resim yüklemeyle uğraşamayız, kilo bildirimleri iyice akşama sarkar diye düşünüyorum en azından kendim için...şaşırdım yani :/
Bende fotoğrafın zorunlu olmasına karşıyım çünkü işi zorlaştıracaktır ama kesinlikle foto konmayacak diye bir şartta olmamalı isteyen paylaşabilmeli..

Arkadaşlar yukardaki anketi alıntılayarak her maddeye cevaplayın..

Lütfen bugün bitirelim cevaplamayı..Paylaşıma götürmem gerekiyor sonuçları.. O yüzden acil..

Açıklama:

OYLAMA FORMU

Öneri 1:
EVET / HAYIR

Öneri 2:
EVET / HAYIR

Öneri 3:
EVET / HAYIR

Öneri 4:
EVET / HAYIR

Öneri 5:
EVET / HAYIR

Öneri 6:
EVET / HAYIR

Öneri 7:
EVET / HAYIR

Öneri 8:
EVET / HAYIR

Öneri 9:
EVET / HAYIR

Öneri 10:
EVET / HAYIR

Öneri 11:
EVET / HAYIR

Öneri 12:
EVET / HAYIR

Öneri 13:
EVET / HAYIR

Öneri 14:
EVET / HAYIR

Öneri 14:
EVET / HAYIR

1 hayır
2 hayır
3 hayır
4 evet
5 hayır
6 hayır
7 hayır
8 hayır
9 hayır
10 evet
11 hayır
12 hayır
13 evet

Kızlar kilo verme konusunda almış olduğumuz kararırımız bu ay başlamış bulunuyor..

Aynı zamanda bu haftadan itibaren her haftanın sonunda paylaşım sayısı kontrolü başlıyor..Günlük 5 mesaj altına düşenlere affım yok bundan sonra.. Hayır yani bu takımın kuralları belli.. Sadece cuma kilo bildirimi yapmak nereye kadar(mazeretli olanlar hariç).. Diğer paylaşım halinde olan arkadaşlar ne oluyor o zaman..

Çok haklısın kaptancım hani bu hafta yarışıyorduk bakalım akrep bugün ne yemiş diyorum ne yediğini yazmamışsın:37:

Sabah:şekersiz çay
Ara:erik
Öğle bol yeşillikli yumurta salatası+1tane kepek ekmeği
Ara.1 tane elma
Akşam: haşlanmış tavuk göğsü+yoğurt
2 litre su

Çok haklısın kaptancım hani bu hafta yarışıyorduk bakalım akrep bugün ne yemiş diyorum ne yediğini yazmamışsın:37:

Amaaannn biz senle yarışıyomuydukk:53: ve bugün yediklerimm :53:
Ben bugünü paylaşmıyayım yaa olarmııı:17:

bugün ki menüm
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
saat 10 gibi
bir puaça
öğle
zeytin yağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
ara
bisküvi
akşam
3/4 çatal
taze fasülye
ara
limonata

kızlar bugün çok yoğundum sanırım yarında yoğun olacam çarşamba günü biraz rahat ederim artık ....

bugünlerde hiç sormayın neden diye leylayımmm
dünyayı böyle pembe görmek ne güzel beaaaaa:36::16::34::46::44::23::2::3:

ben dunden beri çok yoğunum ancak açabildim çoluk çocuk uyudu....

sabah: kellogs süt

öğle: 2 yumurta peynirli omlet
zeytin
3 dlm ekmek

ara: 1 simit

akşam: kiraz
4 köfte
3 dlm ekmek
1 bark fanta aylardır içmiyordum keşke içmeseydim çok kotuyum

spor yapıyorum ama bugun yapamadım yururdum sadece bol bol ama tepo yuksek değildi

Açıklama:

OYLAMA FORMU

Öneri 1:
EVET / HAYIR

Öneri 2:
EVET / HAYIR

Öneri 3:
EVET / HAYIR

Öneri 4:
EVET / HAYIR

Öneri 5:
EVET / HAYIR

Öneri 6:
EVET / HAYIR

Öneri 7:
EVET / HAYIR

Öneri 8:
EVET / HAYIR

Öneri 9:
EVET / HAYIR

Öneri 10:
EVET / HAYIR

Öneri 11:
EVET / HAYIR

Öneri 12:
EVET / HAYIR

Öneri 13:
EVET / HAYIR

Öneri 14:
EVET / HAYIR

Öneri 14:
EVET / HAYIR

1.evet

2.hayır
3.hayır
4.evet
5.evet
6.evet(ama ya çekeezsek veya atamazsak???sıkıntı olurmuki)
7.evet
8.evet
9.evet
10.evet
11.evet
12.evet
13.hayır
14.evet

screenshot1800x534.jpg

Back
X