canım bişey rica edicem, menülerini liste halinde yazarsan ve miktarlarıyla birlikte iyi olur...böyle düz yazı gibi bi yerden sonra okunmuyor :) bir de eeee o kadar kalabalık menüden ne kadar yediğini de merak ediyorum ben şahsen...ben aynı anda en fazla iki çeşit yiyebilenlerdenim, yemek yerken çok karıştıramam herşeyi, o yüzden senin menülerin bana çok kalabalık geliyor e ne kadar yiyor ki bundan diye geçiyor içimden...bu isteğim her arkadaş için, lütfen ölçüde yazalım olur mu :)
canım çok geçmiş olsun...geçsin gitsin bi daha gelmesin inşallah...günahlarımıza kefaret diye düşünüp tahammülümüzü artıralım inşallah...
kaptancım, gün içerisinde benim girme şansım çok yok biliyorsun, girsem de cepten giriyorum bu seferde hareket kabiliyetim sıkıntı oluyor, bana hiç görev verildi mi haberim bile yok..aksattıysam kusura bakmayın...ama inanın elimden fazlası gelmiyor o yüzden haklarınızı helal edin lütfen :/
canım hedef cevabı gayeeeet net vermiş :) işine mi gelmedi acep hı!!! :) patates başlıbaşına glisemik indeksi yüksek bir besin, ayrıca yağda az değil yani..ama arada bir yenecek..nihayetinde ölüm orucunda değiliz..hep söylüyorum arkadaşlar ezberledi :) üç-beş kg değil ki vereceklerimiz (en azından benimki) 3-5 ay yemeyeyim de bitsin diyelim..yicez tabi ama en azından ertesi gün dengelemeye ya da daha fazla spora çalışıcaz..mesela ben bugün çikolata ile oruç açtım..sonrada poğaça muffin falan yedim ama 6 saat dersin üzerine ki ayaklarım zonkluyordu, 40 dk yürüdüm...yarında daha hafif geçiririm inşallah...