• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin tekrar kendini tanıtman çok güzel olmuş ama yazarken sende farketmişsin zaten normal yediğin yemeklerden çok insana bu abur cubur kilo aldırıyor dikkat edersen hayatından da mümkün olduğunca un şeker ve tuzu çıkarırsan yapabilirsin İnan zor değil yeterki tam iste belki çok basit başarılar olabilir başkasının gözünde yaptıkların ama insan başarıyı tattıkça onun mutluluğunu aldıkça daha çok azim gösteriyor ve bu sende fazlasıyla var önce kendine İnan başarılar güzel sağlıklı kilo vermeler canım yaşın küçük olduğu için rahat kilo verirsin bence ama verdikten sonrada korumayı unutma tamam 😉😉😉😉😉😉😉😉

Hosgeldin minik kız :) inşallah misminik olup gidersin tez zamanda :)

Evet adaşım hep abur cubur ve hareketsizlikten aldım :50:
İnşallah seldom hepimiz birbirimize destek olursak eminimki misminik olucaz :16:

bugun kahvaltı yapmadım dayımın ameliyatı yüzünden önüme ne geldi hep yedim
iki tane bazlama
1 elma 1 kase nohut sulusu9 kaşık pilav 4 çay bardagı çay

Son düzenleme:
:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 338. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
29 KASIM - 6 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................14. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................3. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................2. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.49%:nazar::65::71:
İKİNCİ
3. takımdan.............Humeyrasağlam......................2,79%:nazar::71:
ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............umutincisi .....................2.21% :nazar::71:

Dünkü menüm;
Sabah (öğln) Birazcık ekmekle menemene bandım bide yoğurda (çok az yedim aslında Sabah normal akşam az yenmeli ama canım istemiodu :50: )
20 dk mezdeke açıp zıpır zıpır oynadım bayaa ter attım :32:
Ara: meyve tabağı hazırladım kivi portakal hurma :3:
Akşam: kardeşim patates kızartması diye tutturdu annemde ben diyet yapıyorum diye diyet tarzı bi patates kızartması yaptı (dün anlatmıştım) ondan küçük bi tabak dolusu yedim :51:
Sonra biraz sindirim diye kalktım hopladım zırladım (jumping jack) yaptım baktım ısındım hazır ısınmışken bi kaç hareket yapim dedim squat'tan başladım mekik yarım mekik bacak hareketleri bel hareketleri vs. vs. bi yarım saat de o sürdü toplam 40 dk spor etti (hesapta hareket filan yoktu içimden geldi :37: )
Ne güzel etmişsin güzelim, sporuna bayıldım süpersin, süper gidiyosun :46:
Bak benim süperlerimin kıymetini bil çok bereketlidir, gamzeye de süpersin diyodum hep süper olmaya devam ediyor ve bende demeye devam ediyorum tabii:54:
Bu fotoğraf olayı beni rahatsız etti benim sorunlarım var zaten Mahkeme'm var ben buraya fotoğrafları koyduğum takdirde birilerinin eline geçip aleyhime sunulmasını istemem olmayacak bir şey değil eğer bu şekilde olacak benden resim istenilecekse ben çekilmek istiyorum hayatımı daha da çıkılmaz hale sokmak istemiyorum birilerine kendimi ispatlayacağım derken kızımdan olamam kimse kusura bakmasın kızım daha önemli benim için ve böyle olacaksa üzülerek söylüyorum ama gruptan ayrılmak istiyorum
Tatlım fotoğraf koymaya mecbur değilsin..Ben olsam bende koymazdım, kaldıki sen hassas bir dönemden geçiyorsun..
Bizim için problem yok senin içinde problem olmasın lütfen..
Kaptanım bu arada benim Facebook hesabım özel kimse bulamıyor ama siz bana sizinkini verebilirseniz ben eklerim ama Facebook hesabım gamzeerdi@hotmail.com resim ise siyah beyaz kenarında şiirli
Aaa canım doğru ya ben sana yazarım özelden merak etme, düşünemedim kusura bakma canım
Gamzecim, iyi niyetle isteniyorsa, ki oyledir heralde yoksa kimene, koymak istememeni anlar insanlar zaten...ben de koymam asla...yok sorgulamak içinse, hiç zannetmiyorum, kimseye bişey ispat etme zorunluluğumuz yok ki...hayır çok kilo verene ödül mü var da art niyetle bakılsın...sen rahat ol, biz takımca gayet memnunuz, tek endişemiz bu kadar hız sagligina malolmasın...bu kadar küçük bir mesele canını sıkmasın..bizim ne dertlerimiz var boşver bunları :)
Kesinlikle haklısın canım..
Bugün çok yoğundu gerçekten..kizimin veli toplantısı vardı 7-8 saat okuldaydim çok yoruldum...boğazım da çok kötü..menüm de garip :)

İftar : baharatlı tost (yarimdan biraz fazla)
3 fincan tanesiz tavuklu yoğurt çorbası(bol karabiberli)
2 yk yoğurt karışım
2 lokma pogaca

Sahur : muhtemelen sabaha kadar bir tencere çorba (çok seviyorum ama napiiiim :)
Yoğurt kadın :9: cidden nefis olur ama :56:
Desteğin için teşekkür ederim sağol ne sıkıntınız varsa Rabbim sıkıntılarınızı alsın
Amiiinn :16::16::16::16:

gamzecim buldum seni face te yalnız arkadaş isteği yollayamıyorum, ayarlarından sanırım ama mesaj yolladım sana eklersin ordan beni..

Ne güzel etmişsin güzelim, sporuna bayıldım süpersin, süper gidiyosun :46:
Bak benim süperlerimin kıymetini bil çok bereketlidir, gamzeye de süpersin diyodum hep süper olmaya devam ediyor ve bende demeye devam ediyorum tabii:54:

Teşekkürler kaptanım inşallah hep böyle devam edicek :) ben hep böyle diyet ve spora başlarım sonra beni etkileyecek duygusal bişi olsa strese bağlarım yemek yemeye abur cubura adarım kendimii inşAllah sizin desteğinizle devam edicem hedefime ulaşana kadar :16:

bugun kahvaltı yapmadım dayımın ameliyatı yüzünden önüme ne geldi hep yedim
iki tane bazlama
1 elma 1 kase nohut sulusu9 kaşık pilav 4 çay bardagı çay

kuzum burdan da yazayım geçmiş olsun tekrar umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur :(((

Evet adaşım hep abur cubur ve hareketsizlikten aldım :50:
İnşallah seldom hepimiz birbirimize destek olursak eminimki misminik olucaz :16:

canim abur cubur banada kilo aldirdi hep.bwn artik yemek yiyorum ve onlar onume geldifinde bu icinde ne oldugu belirsiz seyleri vucuduma sokamam diyorum ve yemiyorum.

ayyy kizlar patlicam dunden beri.icimde kotu hisler var.kotu biseyler olacak sanki.ALlah im hayirlusini ver.kaldiramicagimiz dert verme.

canim abur cubur banada kilo aldirdi hep.bwn artik yemek yiyorum ve onlar onume geldifinde bu icinde ne oldugu belirsiz seyleri vucuduma sokamam diyorum ve yemiyorum.

ayyy kizlar patlicam dunden beri.icimde kotu hisler var.kotu biseyler olacak sanki.ALlah im hayirlusini ver.kaldiramicagimiz dert verme.
Kötü düşünme kötü olmasın bildiğin ne kadar dua varsada oku iyi gelecektir Rabbim yar ve yardımcın olsun

Safer ayindayiz...lahavle vela kuvvete illa billahil azim'i günde 100 defa okumak belalarin defi için okunur..hayrolsun inşallah..

bu zamana kadar abur cubur (yani büyük bi kısmı çikolata olan) yedikçe mutluluk verir derlerdi bende buna kendimi kaptırmıştm her mutsuz olduğmda çikolataya koştum... ama aslında daha büyük bi mutsuzluk Verdi bana çok güzel fiziğim vardı şimdi 5 aylık hamile gibiyim ayriyetten kilo al kilo ver karnımda bir sürü çatlak oluştu onlar gitmicek biliyorum ve en çok üzüldüğüm şeyde bu ne yapmışım ben kendimee :43:
Neyse aklım başıma geldi şimdi mutluluk istiyorsam spora koşuyorum onun verdiği rahatlama hissi çikolatanın kat be kat üstünde... :34:
Canım yukarda seldol da yazmış la havle ve la kuvvete illa billahil azimi oku Rabbim inşAllah içindeki sıkıntıyı hayırlısıyla alır. pozitif düşünmeye çalış birde.

Son düzenleme:
Dünkü menüm
Sabah işim vardı o yüzden çok geç kahvaltı yapabildim 1.30 gibi geciktirdiğimden dolayı pekde bişi istemedi canım birazcık ekmekle sahanda yumurta vardı ona bandım bir kaç kaşıkta yogurt yedim
Ara: elma
Akşam: 1 dilim kıymalı börek 1 bardak ayran
Ara: 1 portakal 7 ceviz (ceviz fazla kaçmış :45: )
Spor: yaa ben artık leslie den falan sıkıldım daha doğrusu birine bakarak yapmaktan sıkıldım dedimki kendime zaten hareketleri biliyorum bende yaparım kalktım leslie nin hareketleriyle ısındım bi tane kız vardı sarışın adını unuttum onun jumping jacki filan var hızlı hızlı iyi ısıtıyo onu yaptım sonar ayakta yapılabilecek bildiğim ne kadar hareket varsa yaptım ( hele bel inceltme hareketi var bi tane gülle atıyo gibi yapıyosun o çok ise yarıyor bide squat ölüyorum resmen ) sonra yere geçtim bacak hareketlerinden başladım kalça karın yanlar hatta yarım şınav var onu bile yaptım bitince soğuma hareketlerimi yaptım toplam 35 dk sürdü ama leslie gore daha çok yoruldum ve daha çok tatmin ediciydi. :32:
Çay Sarımsak çayı
Kitap olarakta bu ara ilgimi çekti pucca küçük aptalın büyük dünyası onu okumaya çalışıyorum. :8:

Dünkü menüm
Sabah işim vardı o yüzden çok geç kahvaltı yapabildim 1.30 gibi geciktirdiğimden dolayı pekde bişi istemedi canım birazcık ekmekle sahanda yumurta vardı ona bandım bir kaç kaşıkta yogurt yedim
Ara: elma
Akşam: 1 dilim kıymalı börek 1 bardak ayran
Ara: 1 portakal 7 ceviz (ceviz fazla kaçmış :45: )
Spor: yaa ben artık leslie den falan sıkıldım daha doğrusu birine bakarak yapmaktan sıkıldım dedimki kendime zaten hareketleri biliyorum bende yaparım kalktım leslie nin hareketleriyle ısındım bi tane kız vardı sarışın adını unuttum onun jumping jacki filan var hızlı hızlı iyi ısıtıyo onu yaptım sonar ayakta yapılabilecek bildiğim ne kadar hareket varsa yaptım ( hele bel inceltme hareketi var bi tane gülle atıyo gibi yapıyosun o çok ise yarıyor bide squat ölüyorum resmen ) sonra yere geçtim bacak hareketlerinden başladım kalça karın yanlar hatta yarım şınav var onu bile yaptım bitince soğuma hareketlerimi yaptım toplam 35 dk sürdü ama leslie gore daha çok yoruldum ve daha çok tatmin ediciydi. :32:
Çay Sarımsak çayı
Kitap olarakta bu ara ilgimi çekti pucca küçük aptalın büyük dünyası onu okumaya çalışıyorum. :8:

Sporun çok güzelmiş ama asıl önemli olan kahvaltı olduğu için erkenden kahvaltını yap kesinlikle 10dan sonraya bırakma kahvaltını ne kadar açılırsan gün içinde o kadar çok yersin o yüzden kahvaltını yap öğle yemeği yeme akşam yemeği ye ama kahvaltıyı 10 dan önce muhakkak yap bence tabi bu ama herkes de kahvaltının önemini anlatıyor farkettiyseniz ben hiç bir öğünümü atlamam saatliyimdir

Kizlar benim diyet kotu gidiyor. Oruc tutmasam kesin kilo alirdm.daha az once cips yedim:(diyete kafa veremiyorum tummm cisslari yemek istkyorum.bu gidisle kilo alip takimdan aticam.takima zarar vermek iste.iyorum.takimda atilirsam bi daha da donemiyoruz o yüzden kend istegi ile ayrilmak en iyisi.durun hemen arkamdan aglamayin.kendime iraz daha sans veriyorum.umarim diyeti toparlarim.
Bir de bi haftadir kulaklarimin icinde gicirti gibi sesler oluyor her zaman degil daha cok zabretmeye veya duymazdan gelmeye calisirken cocuklari o zaman oluyor. U da bana pskolojik dusundurugo.stre s caylarina ben de basliyim bari...
-bi de adimsayar aldim.gunluk 5000 civari haftasonu.15000e cikarttivim zaman kilo da veririm insallah...

Safer ayindayiz...lahavle vela kuvvete illa billahil azim'i günde 100 defa okumak belalarin defi için okunur..hayrolsun inşallah..

Evet çok haklısın birde 2 reket namaz kılıp allahım senden başka sığınacağım kimse yok beni sıkıntılarımdan kurtar deyip ayetel kürsiyi oku ayrıca sıkıntı halinde LA İLAHE ILLA ENTE sÜBHANEKE İNNi KÜNTÜ MİNEZALİMİN oku bir kaç kere rahatlatsın canım

bu gece çok hasta oldum boğazım korkunç kulaklarım uğulduyor sesim travestiler gibi :/ gece boyu sıcak birşeyler içtim..sabah tabi oruç var daha kötü boğazım...kızımın sporuna gittik geldik, hafta içi için 3-5 yemek yapıp attım dolaba dondurucuya falan veeee geçtim yatışa..komşumun çocukları da var evde dedim ki ben çok hastayım sessizce oynayın beni üzmeyin :) az önce bi tepsi hazırlamışlar 1 kase yoğurt 1 muz ve 3-4 kurabiye bi de zencefilli bal yatağıma getirdiler beni iyi edeceklermiş :) orucum diyorum yok bir ısrar bir ısrar..tamam dedim siz tepsiyi mutfağa bırakın söz zamanı gelince sizin yemeklerinizi yicem :) ooo akşam yemeğim bile hazır yani :) zaten az önce güldüm halime, 6 biberden dolma doldurdum, 1 kabak+1 patatesten kabak çorbası yaptım, oynadım durdum evcilik gibi, meğer ben ne çok yiyormuşum eskiden be yaaa :) ben yemeyi bırakınca yemekler de yenmez oldu :)

Back
X