yuzum yok gelmeye yazmaya telefondan eziyet oluyor girmek menu yazmak...puuufff aslında belli bi duzen girdi diyetım herseyin daha farkındayım artık....tabi ufak tefek kaçamaklar yok değil
sabah

ortakal
elma
peynir
2dlm ekmk
ara: ceyrek tost
çay
öğle: bolll salata 2 dlm ekmek
ara: turk kahvse
1 kayısı
4 erik
akşam: 11 gr çikolata
4-5 tane balık
salata
3 dlm ekmek
ekmekler bugun fazla oldu
çokda moralım bozuk eşimle takıstık herzamankı gibi bazen çok darlatıyor beni aramıcam sen ister ara ister arama dedi

zaten ayrıyız
kaç aylardır neden boyle davranıyorkı...????aradı sonra acmadım 4 kere açmıcam aklı başına gelsin...bizim hayatımızdan 2 sene zaten havaya gitti yazık değilmi kızımıza birlikteşiğimize...işte boye cukurlar çıkıyor ınsanın hayatında ne diyette ne bişe diyesi geliyor insanın....:2:
telefondan yazmak zor geliyorsa biriktirmeden yaz ben evdeyken öyle yapıyorum biraz karışık oluyo ama benim için pratik oldu. bu arada ara öğünde tost yemezsen yazmak zorunda da kalmazsın

o nasıl araöğün öyle
eşinle ayrı şehirlerde yaşarken kavga edecek malzemeyi nasıl buluyorsunuz
Trabzonspor Allah yardimcin olsun es durumlari bazen bizdede cok karisik oluyo hayirlisiyla cozulur InsaAllah.
Bide canlarim fark ettiyseniz menumu iki gundur yazmiyorum.pek yuzum yok yarin kendimi duzeltip yazmaya baslarim InsaAllah.herkese iyi geceler
arada olur öyle toparlayıp kendini yazarsın
Yok ya şaka yaptm ben orada ben sizinle ilgilenebiliyomuyumki tabiki herkesn kendi dertleri var elimnden geldiğince yardım etmeye çalışıyorm ama :) Herkestende Rabbim razı olsun siz olmasanız 12 şurda dursun 2 verip 3 alırdım :)
aynnen ben de öyle kesinlikle böyle bir ortamda kilo vermek daha kolay...
bugun yediklerimi yazayim deva
mi aksama
sabah 5 6 ceviz ,bir tatli k. bal,bir yk tulum,yesillik ,2 yumurta
ogle 3 4 yk ispanak,yogurt,balik,salata
50 ip atladim.devami gelecek

çok güzel
selam kızlar bayadır giremiyorum misafir ygs başvurusu falan derken geçmiş kandidiliniz mübarek olsun :)
Gerçi benide merak eden yok ama rakipşerim bile Dimp nerde napıyo diye sormamışş ( bende azıcık triplere gireyim ) Bu arada 72.8 i görmüş bulunmaktaym bu hafta olmazda gelecek hafta büyük ihtimal 69 u ucundanda olsa görerim o kabul müdür yoksa illaki küsüratsızmı olacak?
Menülerimide paylaşamıyorum zaten paylaşsam utanırım saçma sapan kurabiye çikolata götürdüm ama genede gitmiş kilolar haeralde sıkıntıdan ilk defa sıkıntı bana yaramadı

Kızzlar azıcık bana dua edin lüüütfeen hayat memat meselesi bu üniversite hastanesine kapağı atmam lazım.
demek kimse sormamaışmış, elime sopa alır kovalarım seni, sopa yokmuş çanta var
bence kilo olarak 69,9 olur

zayıflama hedefleri hep öyledir çünkü

Eğer 69 isteniyorsa 69,0 diye belirtmek lazım
İşe de hayırlısı ile alınırsın inşallah bol bol dua et...kuran okumayı biliyorsan 19 fetih duresi okuyabilirsin
çok yoğun ve yorucu bir gündü :/
kahvaltı : 1+1/4 baharatlı tost
ara : 1 çay bardağı çekirdekli siyah kuru üzüm
öğle : 1 peynirli poğaça
1 dilim kıymalı börek
1 yk patates salatası
1 yk makarna salatası
3 mercimekli köfte
akşam : 1 dlm kek
çiğ brokoli karnabahar
2 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
200 ip atlama
en azından yediklerimi eriteyim dedim :)
kuzum sen hiç mi hayvansal ürün yemiyorsun?et, balık ve doğal yoğurt yiyemiyordun hatırladığım kadarı ile.
Market yoğurdu, peynir, süt, tavuk ve yiyebiliyorsan yumurtayı biraz arttırsana. ayrıca listende kurfasulye, nohut, barbunya ve yeşil mercimek daha sık olmalı

senin yediklerine asla fazla diyemem, yemek seçtiğin için dikkat etmezsen sabahtan akşama kadar karbonhidrat yemiş oluyorsun.
sizin velayet işi ne oldu?