hangimiz kendimizi bulduk ki?? zaten bulduğumuz zaman olduğumuz anlamına gelir e o zamanda gitme vakti gelmiştir artık sahneden..evet belki birçok anneden daha fazla özen gösteriyorum çaba sarfediyorum ama aramızda şöyle de bariz bir fark var; ben kızımın hayatına gayet ukalaca kendim burnumu soktum...onun bu konuda bir fikri bile yokken...o yüzden daha fazla çabayı özeni göstermek zorundayım...çalışmayan anne olmayı hiç istemedim, mutlaka ki sağlığım el verdiği ölçüde ömür boyu şöyle veya böyle çalışmak istiyorum, ama yoğunluğu daha az, vaktimi kendime de ayırabileceğim (sonuçta akmak için dolmak şart) şartlarda çalışmayı tercih ederdim...yoksa öğretmenlik benim nefes alma biçimim...sonsuza kadar bu işi yapmak istiyorum..çocuklar başka dünya...belki anlamakta zorlanabilirsiniz ama gerçekten öğrencilerimin benim gözümde kızımdan çok da bir farkları yok..teneffüste izlerken gözlerim dolar, kimsenin hissetmediği görmediği hüznümü bile ilk önce onlar farkeder...o yüzden onlarsız olmaz..sadece biraz daha esnek zamanlar olsaydı..klasik bir devlet okulunda çalışıyor olsaydım hiç dert olmayacaktı bunlar..ama şimdi çalışma şartları ve süreleri çok ağır geliyor...amaaaan neyse ne anlatıyorsam ben :)