• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hemen bi hesap yapıyorum:

62 ben

89,7 sen

89,7 - 62 : 27,7 kilo fark var..

Bahocan hemen ensemde takipteydin beni bir zamanlar, hatırlıyosun dimii??
 
kiloluyken aklım çok fena çalışıyor bikerem :19::19::19::19:
 
Hemen bi hesap yapıyorum:

62 ben

89,7 sen

89,7 - 62 : 27,7 kilo fark var..

Bahocan hemen ensemde takipteydin beni bir zamanlar, hatırlıyosun dimii??

Iste benim en korktugum olay bu.bizde ablamla ayni gidiyoduk simdi o gene 90 lara cikti.okadar uzuluyorumki ona acliktan uyuyamiyorum diyodu rejim yaparken.sonuc bosuna cekilmis eziyet olarak kaldi.bende verdiklerimi almaktan korkuyorum.birkac gun yiyince hemen iki kilo geliyo cunku
 
tavrını koyabiliyorsun ne güzel ben olsam içime atardım hayır demeyi öğrenmeliyim

Ben de icime atardim bahiresemanur, bazi insanlar oyle olaylar yasatiyorlar ki onlara tavir koyabilir hale geliyorsun.
Yoksa ben de hala hayir demeyi bilenlerden degilim. Keske adamina gore muamele yapabilsek.
 
Canim sen istanbuldamisin bilmiyorum ama zeytinburnunda bir yer var.orda isteyen herkes gidip hocayla gorusup onun dedigi kadar mesala on gun dediyse on gun gidiyosun bayanlari bayan hoca okuyo.ve kesinlikle para alinmiyo.benim gorumcem ve tanidigim birkac kisi gitti.bende ufaklik geceleri agliyo diye gittim.21 gun getir dedi ama malesef kis oldugu icin ben goturemedim.

Istanbuldayim canim. Zeytinburnu cok yakin degil yaaa. Iki vasita benim icin. Her gun her gun zor olur. Ben de anneme gittigimde arastirayim. Iyi akil ettin tesekkurler canim.
 
Hemen bi hesap yapıyorum:

62 ben

89,7 sen

89,7 - 62 : 27,7 kilo fark var..

Bahocan hemen ensemde takipteydin beni bir zamanlar, hatırlıyosun dimii??

kiloluyum artık sıkıldım kilodan geldiği gibi gider sen merak etme
 
Ben dogum kilolarimi buyuzden cok gec verebildiim.gerci ben cocuklar bir yasina gelince kilolarimdan rahatsiz olum.bide ilk dogumda 30 kilo aldim dusunun yaniiiii.gelen giden oluyo evde bisincede yeniyo cok haklisin.ben koca cikolatalari yerken sana malesef sana soyle yap diyemiyorum ama misafir geldiginde sen onceden yemegini yersen cay saatinde cok kacirmazsin belki

Canım benim aynen dediğin gibi evde pidince yiyorum malasef ama senin dedigin gibi yapacağım onceden yiyeceğim bende bu dogumumda 20 kilo aldım.
 
Bahocan evet seni hatırladım canım insall as h kilolarimizi kisa zamanda veririz.annenle ve babanla yadiyo r dun degil mi yanlis mi hatırlıyorum
 
Dun yazdiklarimin disina ciktim.gec saatte vukulata da yedim.bi karatay macerası da burafa bitti.sabah yediklerim de hos değildi.
Kucuk pizzanin yarisi
4-5 ceviz
Peynir
3 yk yesil mercimek
1 yumurta
..........
En kötüsü kartay diyeti gibi bol yiyip ustune ekmek yemek.bi tercih yapmaliyim...
Kardesim bana geliyor 15 tatilinde bende kalacak.laf aramizda abur cuburda sınır tanimaz."ablaaaaaa cips alalim mi" abla onu yiyelim mi bunu icelim mi.offff hemen bi 15 gunluk kalkinma planı yapmam lazim
 
Niye, baskasini mutlu etmek icin iskence cekmeyi goze mi alirdin?
Hayir diyebilme konusunda bizim jenerasyon biraz problemli. Ben de 30 yasindan sonra hayir diyebilme calismalari yapmaya basladim.
Ama hala misafirlikte ikram edilen sekerli kahveye, sekerli icemememe ragmen ses cikarmadan icmisligim coktur.

Ukalalik yapacak bir durumu olsa emin ol yapardi. Cunku gerekirse ukalalik yapma, fikrini sonuna kadar savunma, hak edene layik oldugu sekilde davranma konularinda onu hep destekledik. 8 yasindan beri kendisini taniyorum. Evladima bile kalkip yemek hazirlayamayacak kadar kotuydum. Ama onun "yerim" dedigi ve hazirlamama yardim ettigi yemegi pisirdim. O istedigi icin yatagimdan kalktim. Markete cikamayacak kadar hastaysam ve 3 secenek sunmussam ve o karnibahar tercihi kendisine aitse, kusura bakmasin ama ukalalik yapamaz. Daha en bastan sen hastasin hem ben o yemegi sevmem deseydi daha hos olurdu. Iyi cocuktur, severim. Eskiye nazaran daha akilli masallah.
Sen egitimcisin kesin bilirsin. En yakinlarindan fazla ilgi gormeyen biri, baska birinin ilgisi ile rahatsiz olabilir mi? Neyse senin basini da agrittim canim ozur dilerim.

estağfurullah canım..böyle baş ağrılıtıyorsa en çok ben ağrıtıyorum demek ki bıdı bıdı bıdı :) ewet kesinlikle ilgi görmeyen insan ilgiyi gördüğünde de nasıl karşılık vereceğini bilmediğinden suyunu çıkarabiliyor...yazık yaa insanın anne-babası ilgilenmezse başkası ne kadar ilgilenirse ilgilensin tatmin olamıyor...allah sana da sabır versin uzun ve yatılı misafir zor zanaat hele de hastayken ay bi de burun kıvırırken :/ ben de her yıl karar veriyorum hayır demeyi bileceksin diye ama nerdeeeee?? hatta şuan nerdeyim bilsen :) güya dün okul bitti, bir arkadaşım dil kursunda çalışıyor bugün çok hastaymış onun yerine derse girermiyim dedi ve ben hayır diyebildimmi?? hayııııır :) halbuki bugün birsürü başka program yapmıştım..bi yandan e napsın kızcağız diyorum bir yandan da illa ben mi olmalıyım elbet alternatif üretirdik diyorum ama sonuç değişmiyor 3e kadar dersteyim :)

Yok canim okutmadim. Bazen ben, bazen de annem okuyor. Annem okuyunca rahatliyorum. Hocayi nereden bulacagim bilmiyorum ki?

Ben akil veriliyormus gibi dusunmem bilakis beni dusundugun icin sevinirim cekinme lutfen.

canım naçizane fikrimi söylicem, sonuçta okuyan insanlar da şifa ayetlerini okuyor..peygamber efendimiz de kendisine okurdu şifa ayetlerini başkasına ne okur ne de okuturdu..kendi kendine ya da annenin okuduğu en güzeli bence nihayetinde anne duasından daha özel dua varmı? bolca şifa ayetleri okuyabilirsin ve gün içerisinde ya Şafi (şifa veren) ismini bolca çekebilirsin..şahsen ben öyle hoca falan olayına çok sıcak bakmıyorum...tabi fetva makamı da değilim nihayetinde :)

Dinlenmen sart canim. Su kres bebesi modundan cik artik :)

Tum egitim camiasina iyi tatiller.

ya benim tatil sadece bir hafta malesef..ama olsun onda da bütüüüüün haftayı evde geçirmeyi planlıyorum...hatta yardıma gelen ablaya dedim ki bu hafta dip köşe temizle haftaya gelme, biz bi kuzuyla babamla free takılalım..bu hafta AB projeleri nedeniyle çalışmak zorundayım ama haftaya yatcaaaaaaaaaam :)

logretmenlerin en cok tatillerini kiskaniyorum.ama hak ediyorsunuz.iyi tatiller:)

walla kıskanma yaaa canımız çıkıyor inan..dün eve geldiğimde 7 olmuştu saat..karne programı şusu busu ve 8de uyuyakaldım ama gece sürekli kendi inlemelerime uyandım o kadar bacaklarım ağrıyordu ki dönerken canım yanıyordu...tabi sabah 8de bir velinin telefonuyla da güne başladım..bismillah tatil ödevini soruyor :/ bu arada farkettim ki kızımın karnesini dün alelacele aldık ve arabada unuttuk :) o derece kendi çocuğuma kalmıyor enerjim :/ dede sorunca farkettik :)

kiloluyken aklım çok fena çalışıyor bikerem :19::19::19::19:

benim de benim de :P

Iste benim en korktugum olay bu.bizde ablamla ayni gidiyoduk simdi o gene 90 lara cikti.okadar uzuluyorumki ona acliktan uyuyamiyorum diyodu rejim yaparken.sonuc bosuna cekilmis eziyet olarak kaldi.bende verdiklerimi almaktan korkuyorum.birkac gun yiyince hemen iki kilo geliyo cunku

ah canım yaaa benim de en büyük korkum bu..o yüzden hızlı vermek de korkutuyor beni..beslenme sistemim değişsin istiyorum ve oldu gibi galiba...yoksa gerçekten istersem hızlı da verebileceğimi farkettim ama ya geri gelirse bi de metabolizma gitgellerde iyice yavaşlıyor...

kiloluyum artık sıkıldım kilodan geldiği gibi gider sen merak etme

canım seninki kısa sürede geldiğinden kısa sürede de gider inşallah..yani benim dr diyorki 10 ayda aldıysan 10 ayda verebilirsin ama 10 yılda aldıysan 10 yılda ancak oturur kilon..mesela ben 3 senede 30 kg aldım hedefim 3 senede 30 kg verilip sabitlenmiş hale gelmek...eee ne kaldı şurda 30a :) 7 kg kalmış yaaaa walla amaaaan ne mutlu oldum heeee :)
 
yedikleirme dikkat ettim yine
sabah
2 yumurta ile omlet
domates salatalık
öğle
kısır 1 tabak bol yeşillikli
ara
karnıbahar
akşam
karnıbahar fırında yanında yoğurt
 
simdi lesli yapmaya gidiyorum kızlar 3 mil yapıp akşam yemeğini yiyip ingilizce çalışacam herkese kolay gelsin ençok da bana
 
Bahocan evet seni hatırladım canım insall as h kilolarimizi kisa zamanda veririz.annenle ve babanla yadiyo r dun degil mi yanlis mi hatırlıyorum

yanlış hatırladaın canım ben bekarı yanlız yaşıyorum devlet memuruyumm ailemin yanına gitme projem var tayinim çıkmıyor :60: yüksek lisans istiyorum onun için alese ve yds sınavlarına girecem bir ilçede yaşıyorum
 
kızlar dua işlerini kendiniz yapın inanın ki yer gök duayla dönüyr bir arkadaşım dua ile imkanısızı imkanlı hale getirdi ben biliyorum şahidim tayin konusu yine mümkün değildi ben gibi dua almış bir yerden vallaha işi çat diye oluverdi gerçi burdan istifa etmek zorunda kaldı ama karşı tarafta başladı oluyor valla kendiniz bol bol dua edin hayır dua almaya bakın çevrenizen
 
Herkese iyi aksamlar.bugun malesef kotu bir gun
sabah iki puf boregi bir kepek ekmegi peynir biraz yumurta
oglen yok aksam bir kucuk borek bir parca et yogurt biraz kek
sabah kayinvalideme geldik kahvaltiya halen burdayiz menum ondan boyle.ama suan hala acimmmm
 
Sabah : sucuklu yumurta
3 dlm ekmek
1 yk pekmez

öğle : 1 kase yoğurt + 1 yk pekmez
1 poncik
1 çay bar. elma suyu

akşam : 2 dlm sebzeli uyduruk kek
( misafirim geliyor birsürü şey yaptım ama kendime pirasa havuç pazi içeren tuzlu bir şey yapıp yedim, hamursa hamur :) bidaha da yemicem )

Gunboyu ayaktaydım umarım yedikleri mi yakmisimdir
 
Merhab a l à r bugünkü menum
sabah 1 yumurta cay ekmek vs.klasik kahvalti
ara rezene humana
öğle 1tabak makarna
ara su
aksam salata 1kase çorba ax ekmek
ara humana
 
Back
X