günaydın , iyi haftalar arkadaşlar
ben bir tane pencere kilidi aldım o da vidalanarak takılıyordu o yüzden takamadık matkap falan beceremedik. acaba yapıştırılan tipleri mi var onların:44

sen kendin vidalayarak mı taktın onları?)
vitrinin dolaplarını da kulplarından tülbentlerle bağladım. bi ara koli bandı ile yapştırdım. sonra pes ettim. en son kapağını da kırıp elimize verdiler

ben en çok pencerelerden korkuyorum. farkındaysanız hep 2-3 yaş arası çocuklar camdan düşüyor:18:biz 6 bakıcım 9. katta:18: ve bir defasında oğlumu açık pencerenin önünde kalorifere tırmanmış olarak buldum. penrerenin kulbuna yapışınca pencere içeri doğru açılmış bu da dengesini kaybedince cırlamış

of yaaaa.... cumartesi akşam da büyük oğlan elindeki kemeri bi salladı tokası ufaklığa çarğptı nasıl bağırdı. ben zannettim ki kemerin tokası kafasına çarptı, sonra gözünü tuttuğunu fark ettim. gözünden kan geldi

bir süre peçetyle kanını aldım neresi kanadı diye bakmaya cesaret bile edemedim. sonra ikimiz de sakinleşince gözüne baktık, gözünün beyazı ama renkli kısma 1mm kalana kadar yakşalık 3-4 mmlik bi kanama olmuş. valla verilmiş sadakamız varmış.
umarım hayırlısı ile hayallerine kavuşursun.
bu gün duyduğum güzel bir söz var, ' yenil, gene yenil, bu sefer daha iyi yenil' yıllardır yenemediği teniççiyi en sonunda yenen tenişçinin kolundaki dövmesi bu sözmüş.