-lymonatta en son sen geldiğinden diyet modunda bir sen varsın maşallah. ben de sana en fazla 2 ay ömür bişiyorum. 2 aya kilolarını verir gidersin

çok doğru söylüyorsun azıcıktan bişey olmaz diye başlanılıyor sonra çok şey yeniliyor.
-ambu sana derhal başka mutluluk kaynakları bulmak lazım. sadece kilo vererek veya aksine yemek yiyerek mutlu olmaktan başka seçeneğin kalmamış. istediğin gibi ev bulamamak falan, bu bile canını sıkıyor ki ben de çok defa dellenip ev değiştirme kirada oturduğum evin orasına burasına bişey yaptırma, hadi yaptırmaktan vaz geçtim eşya satın alma hayallerine kapılıyorum. sanırm sen akrabanın taşınmasına yardım ettin evi çok düşünmeye başladın. derhal kafanı dağıtacak ve seni mutlu edecek bir uğraş bulmaya çalışmalısın.
-siyahbeyaz nurceng kurabiyeler kısırlarla bu iş olmuyor yaffffffff. napcaz yaaaaaa...ben de az önce lokantaya bi çorba diye gittim yanında 3 dilim pide yedim yane

kahvaltıda da kazandibi yemiştim çğnküm gece eşim getirdi gece yemeyeip sabaha saklamıştım

yürümeye de üşenmeye başladım. 30 dak yerine 15-20 dakikada dönüyorum.