• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese gunaydin nasilsiniz bakalım ben iyiyim inşallah bu hafta selene daha da yaklasicam simdi evi supurdum silcem hareket olsun biraz
sabah 1 yumurta 1dilim ekmek domates maydanoz peynir zeytin cay
ara bir minik kurabiye
oglen yogurtly ispanak yemegi
ara rezene su
akşam arkadasa gitcwm inşallah az yerim gec olcak cunku

Aslında cok iyi olur gitmeden yemek ama arkadaş darilir az bişey yerim salatadan fal a n .bu arada sen bu hafta çok güzel kilo vermissin tebrik ederim

bu sabah: cevziz (sayısı meçhul)
mantarlı omlet
8-9 zeytin
yarım dilim peynir
yarım muz, yarım armut, 1 çb süt (galiba sanırım inşallah yanlış hatırlıyorumdur ama ben bunları da bu sabah yedim:18:)

öğlen: kavurma

akşam: karalahana yemeği + yoğurt +1 kuru kayısı

spor:5000 adım

Kitap: takvim yaprağının arkası:27::30::17::26::50::22:

Son düzenleme:
bugunku menum

sabah bir dilim ekmek 5 zeytin peynir roka kayisili cay 3 minnos domates

ara muz (cok gereksiz oldu.yemek saatimdi ufaklik yerken canim istedi ustunden bir saat gecmeden yemegimi yedim)

oglen tavuk salata yogurt iki kasik kurufasulye

ara. sutlu kahve

aksam yesil mercimek yemegi yogurt

nurceng sagol canim.biraz ugrasmaya basladim.eski ben geri geldi sonunda

vucudun efendisi artiiiiiiik benim cok iddiali oldu ama demin aynaya baktim sacimdaki beyazlar cogalmis acil boyatmam lazim.rejimi bozarsam kendine ne yaparim bilmem

Aynada yuzlerce gorebilecegin sey varken, gore gore sadece beyazlari mi gordun, ilahi ambuyanbu:52: vucuda efelenebiliyoruz ama beyazlayan saclar pek bir asi oluyorlar, laf dinlemiyorlar be bacim:41:

yoksa senin foruma başlamanı eşin mi sağladı:ssz: hem zayıflar hem de başkalarına naz eder diye bir plan yapmış olabilir:27:

çok harikayım valla. 2 gün tost most yedim. regl 1.si günü dün gece de yiyince 2 tane muz sabah oluverdim 64:9:100 lira ceza puanı biriktirdim bu hafta:2:ooof ben 61,9a bile hasretle bakıyorum sen 60 oldun giitin, gözümün önünde eridin beaaa:1:

ama bak bugün toparladım. madem canım ne isterse yiyorum karatay moduna geçtim:21:3 öğün gönlünce ye, geç saatlerde yeme ıvır zıvır yeme...iştahım kırılınca sıkıcam gene kendimi

Nispetmis gibi olacak ama bugun az profiterol ve az tatli yedim:52: Bundan sonra hak edersem ve canim cekerse cuma gununu tatli gunu ilan edecegim. Unlu inci profiterolu kimse merak etmesin tadi gercekten guzel degildi.

Yetisirsin canim yetisirsinnnnnn. Bak goreceksin senin verdigin kilolar geri gelmeyecek. Cunku saglikli besleniyorsun. Biri bana baktiginda ruh halimi anlayabiliyor. Kilo almissam 'bir sorunun mu var' diyorlar. Onceden de burada zayifladim ve eski kiloma gelip kurkcu dukkanima geri dondum. Sen dogru yoldasin ve dogru yolda oldugunu da biliyorsun. Optum.

Son düzenleme:
boşver gene sen ağırdan sat kendini. ilgi isteğini çok belli etme. tabi bunu belli etmemen için seni de başka alanlara ilgini dağıtman lazım. o desin noluyo bu kadına neden benle ilgilenmiyor diye. takım mişi güzel sıkıntılarını bizle paylaşabiliyorsun. biraz da sosyal çevre spor gibi şeyler olsa... çocuklar büyüyene kadar biraz dişini sıkman gerekecek en kısa zamanda mutluluk kaynağı olarak gördüğümüz eşlerimiz ve çocuklarımıza alternatif mutluluk kaynakları bulmamız lazım.
alternatif eş elternatif çocuk der gibi oldu:1:yok öyle değil alternatif mutluluk kaynakları.
şimdi bu yakın zamanlarda dinlediğim bir hikaye vardı. hikayeyi anlatmicam ama şu ana fikir vardı. ;
1-Ruh,
2-eş-dost-çocuk-arkadaş gibi sevdiklerimiz
3-mal-mülk-server sahip oludğumuz maddi zanginlikler
4- beden (sağlık zayıflık güzellik)

insan vaktini bu dünyada bu dördü için harcar ama sadece ilki onunla beraber ahirete intikal eder. Bazen ruhumuza yeterince yatırım yapmazsak bedeni açlık oluşur yemek yeme isteğini şiddetle duyarız, bazen alış veriş yaparak ruhumuzdaki boşluğu doldurmaya çalışırız, bazen eşimize ve çocuğumuza daha fazla bağlanırız :31: Bu son paragraf benim hayat tecrübelerimin dinlediğim kıssa ile birleşmiş hali...bazen okunan bir kaç satır güzel yazı, bazen güzel bir manzaraya bakmak, bazen edilen bir dua, bazen de bir yaşlının anlattığı hayat hikayesinden çıkardığımız ders ruhumuzun gıdası oluyor işte biz bu gıdayı alınca 'motive oldum' diyoruz. ruh neden gıda alırsa ona yakın olmalıyız . ruha yatırım elbette ibadetle olur ama ben güzel sanatların da güzele yakın olma güzelliğin içinde bulunup Allahın varlığı birliğini güzelliğini tefekkür açısından faydalı olduğunu düşünüyorum.
o kadar dağıttım ki toparlayamıyorum...farklı mutluluk kaynakları derken birçok şeyden faydalanabileceğimizi kastediyorum

Benim yasam kocum olsana. Ne guzel yazmissin. Hikayeyi de yazsaydin tam olacakti. Ben kendimi tecrubeli ve bilmis sanirdim sen, akrep ve seldomun tecrubelerini gorunce "birak bunlari cahil sey sende" diyorum.

Tamamen katiliyorum sorunu olsun olmasin herkesin bir hobisi olmali ancak sorunu olan kisinin ruhunu dinginlestirmesi kesinlikle elzemdir. Guzel sanatlardan herhangi biri ile ilgilenmek, beynimizde dır dır yapan ve susmak bilmeyen ic sesimizi biraz olsun oyalar. Kucuk bir cocuk gibi dır dır yapan, susmayan ic sesimiz guzel sanatlardan herhangi biriyle ilgilenirken sakinlesir, ruhumuz dinlenme imkani bulur, kendini sarj eder. Ben bu yuzdendir ki resim sanatini secmistim. Bu yastan sonra kimsenin dırdırına katlanamam bu ic sesim olsa bile...

Beynimin icindeki ses kafayi siyirmis bir de utanmadan bana emrediyor, utanmadan beni ezmeye calisiyor. Yarat bakalim farkindaligini bu ic seslerden hic biri kalir mi icinde. "Kalk, eti buzluktan cikart", "offfff yine kizinin sporda giydigi formayi yikamayi unuttun", " aman bee bir gun de su corabi kacirma"...

Karar verdim ic sesimin de efendisi ben olacagim.

Son düzenleme:
bugunku menum

ara muz (cok gereksiz oldu.yemek saatimdi ufaklik yerken canim istedi ustunden bir saat gecmeden yemegimi yedim)

ara. sutlu kahve

Begendim:nazar:

Bu menu benim menumu dover hatta parca pincik yapar:18::nazar:

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 350. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
14 ŞUBAt /21 ŞUBAT

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................5. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................14 TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
5. takımdan.............Gamze_M .................2,08%:nazar::65::71:

İKİNCİ
9. takımdan.............usagisan......................1,96%:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
2. takımdan.............Ambuyanbu .....................1,84% :nazar::71:

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 349. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
14 ŞUBAt /21 ŞUBAT

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................3. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................4.&9. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................2. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
2. takımdan.............hedef52 .................2,78%:nazar::65::71:

İKİNCİ
9. takımdan.............sismanne......................2,47%:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
4. takımdan.............tutatse85 .....................2,27% :nazar::71:

Son düzenleme:
bugunku menum

ara. sutlu kahve

Canımmmmm süper bi çıkış yakaladın tebrik ediyorum seni :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54:

herkese gunaydinnnnn

sabah bir dilim ekmek(cavdar aldim kalin dilimli ondan bir dilime dustum)
5 zeytim tere birbucuk top yumurta

ara sutlu kahve

oglen yesil mercimek yogurt yarim dilim ekmek

ara bilmiyorum

aksam bilmiyorum (aslinda kafamda varda buyuk oglan pizza istiyo.belki kayinvalidemler gelicek.yani durum karisik bakalim Allah ne gostericek )

bugun arkadasa gidicektik oglu bronsit olmus gidemiyoruz.rejime devammm:)))))))

herkese gunaydinnnnn

ara sutlu kahve

oglen yesil mercimek yogurt yarim dilim ekmek

ara bilmiyorum

aksam bilmiyorum (aslinda kafamda varda buyuk oglan pizza istiyo.belki kayinvalidemler gelicek.yani durum karisik bakalim Allah ne gostericek )

bugun arkadasa gidicektik oglu bronsit olmus gidemiyoruz.rejime devammm:)))))))

dun kenfi yaptigim bir avuc.ayasi kadar lahmacin yedim.ayy midem nasil agridi.ve cok pisman oldum yedigim icin.neyse ogreniyorum yavas yavas.dun sporim yoktu cok uzuldum.kafasina gore tatil yapiyor hoca.bilmiyor ki benim beklemeye tahammulum yok..
bugun kacamaksiz gecer umarim.pazartesi ikinci listeye gecicem.sikildim bu listeden.sicak bi corba oxledim,kahvalti yapmayi da.ama ikinci kiste cok guzel,tavuk,balik,tost,corba,badem findik hersey var.
bu hafta yedikleromi paylasmadim.elestiri almaktan korktum sanirim.haftaya paylascam.
iyi haftasonlari.ben sipacaiklarla yanlizim.nasil gececek iki gun bilmem:(

ambuyanbu tebrik ederim ucunculuguni.darisi birincilige.kim 69 ,9 olcak bakalim once.sen boyle gidersen yetisemicem sana..

ambuyanbu tebrik ederim ucunculuguni.darisi birincilige.kim 69 ,9 olcak bakalim once.sen boyle gidersen yetisemicem sana..

sagol canim.eger kimse gelmezse bende gitmezsen ayarim kacmaz devam ederim Insaallah.sen benden iki kilo zayifsin canim hala ondesin ama pek guvenme tabiiiiii :)))))

Sabahtan beri yediklerim 3 kişilik olunca menüyü yazayim yoksa duramicam dedim :/

Sabah : yarım lavaş
1 yumurta

2. Kahvalti (1 yetmez) : 1 simit
biraz eski kaşar
2 zeytin

ara : yarım büyük muz

öğle : 2 kase yayla çorbası
1 dlm ekmek
1 tk tahin+pekmez

şu ana kadar bunları yedim :/

Akşam : 1 kase yayla çorbası
salata
1 dlm ekmek

oglen tavuk salata yogurt (hepsi karisik halde)

ara bilmiyorum

aksam bilmiyorum

Back
X