ayyyyyyy ne kötü aneeeeeeee tüüüüüüüü öyle yapılır mi hiiiiiç

yawww ben de ikizlerle yatıyorum, beşikten çıkardıktan sonra bunları aynı yatağa ayakuçlu başuçlu yatırdım sırtlarını kaşıyarak uyuttum...uyuttum mu uyutabildim mi aslında bilmiyorum halaaaaa uyumuyorlar , ben yanlarındayken uyuymuyorlar yanlarında olmsam zaten evde geziyorlar. abileri de korkuyor aynı yatakta olmasa da aynı odada istiyor.
bir ara isyan ettim, bağırdım yeteeeeeer diye herkes yatağında yatsın gürültü ediyorsunuz beni de uyutmuyorsunuz anne anne deyip durmayın ben sizin anneniz değilim falan dedim (annemden öğrendiğim kötü bir cümle ne bileyim disiplinize edeceğimi zannettim belki kıymatimi anlarlar dedim). sonra tabi iyice ağladılar annneeeee anneeee diye neyse sarıldık ağlaştık başladık gene aynı yatakta yatmaya...
aradan aylaaaar geçti, herhangi bir problem de yoktu dedim şunlara tatlı bir dille eğitim vereyim anneler ayrı odada ve ayrı yatakta yatar siz de büyüdünüz kendiniz yatabilirsiniz diye...ben konuşmamı yaptıktan sonra ikisi de şunu söyledi ' bizim başka annemiz yok

, ben başka anne sevmem

, başka anne istemem''. niye öyle dediklerini anlamadım ne alaka diye düşündüm ve sonunda çok önce söylediğim sözlerin unutulmadığını gördüm...bir kaç gün boyunca tekrarlayıp durudular başka anne sevmem istemem diye
beterin beteri var anlayacağın....