1-evet haklısın artık tombik değil balık etliyim :) e balıklar da çeşit çeşit :) bu sene gelen bir öğrencim geçenlerde (geçen yıl çok şişmandım bu yıl şişmanım gibi bir cümle kurduğumda) gözlerini kocaman açtı daha da mı şişmandınız?? dedi :) ah canıııııııııım istikbalini yaktı haberi yok :)
2-ewet ewet alalım ama biz farklı dünyaların insanlarıyız!! şişliye param yetmez benim

3-çağıran bir arkadaşımın kızıydı (arkadaşlarımın kızları evleniyor :) ve evet aynen böyle söyledi, inşallah benimki gibi olsun :)
4-ben verememekten çok geri almaktan korkuyorum, nicelikten ziyade nitelik önemli az gitsin gittiği yerde kalsın :)
5-koruyucu aile ve evlat edinme derneği ile mutlu yuvam derneğindeyim..çoluk çocuk işleri :)
6-e para lazım yeni evimi dekore ettiriyorum bi yandan :) ben hep çocuklarlayım, ama özel derslerim meslektaşlarıma, beni bilgilerimi dilimi dinç tutuyor..yoksa körelir giderim bir müddet sonra[/QUOTE
Haa haaaa haaaa sen Nisantasindaki unlu modacilara layiksin canimmmmmmm.
Bir yabanci yoneticim vardi hep " giderlerinizin kolesisiniz" derdi. Kizardim adama. Cok hakli imis. Ev al ode. Dekore et ode. Cocuk okut ode. Allah boyle zevkli harcamalar yapmani ve bir cirpida odemeni nasip etsin. Aaaaa ozel ders verip para almiyor musun?