• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayrıca kilo vermek için cardio callan var lotus35 in açtığı konuda linkleri de vardı
ama leslie falan yapıyorsan gerek yok ayrıca birşey yapmana

:60: hamileymiş demek :60:

Hoşgeldin canım :16:

Seviyorum seniiii :54::54::54::54::54::54:

Bugün nedense sen aramak seninle konuşmak geldi içimden :34:

:60::60::60:

Çok geçmiş olsun canım :29:

Hoşbulduk :) herkese günaydın ;)

1 çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı zencefil , bir çay kaşığı tarçın ve 3 kaşık yoğurt ile karıştrılıp yeniliyor ben böyle okudum internetten
metabolizmayı hızlandırıyormuş

aynı önerilere benimde ihtiyacım var açıkçası

orada bir stepper gördüm biniyormusn???

bende de var ama uzun süredim kullanmadım:5::5:

aklıma gelince :D

pazar günü yumurta un karışımu hamur kızarttım sbh ve öğlen :( zeytin bide

kahvaltı ekte
nutella bitse de menüden çıksa :D

Eklentiler

• $1395039202010.webp
    $1395039202010.webp
    23 KB · Görüntüleme: 39
  • $1395039246481.webp
    $1395039246481.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 46
hemen menümüzü yazalım;

sabah : 1 baharatlı tost

ara : 3 kuru kayısı+1/2 çb süt

öğle : 1 kase kısır
5 adet limonlu haşlanmış brüksel
1 kase çorba

ara : türk kahvesi
1 minik kurabiye

akşam : 2 kupa tavuklu yoğurt çorbası
5 adet limonlu haşlanmış brüksel (bitene kadar hafta biter :)

2 lt su

Eğer gece çok acıkırsanız ve bi şey yemek istemezseniz suyu kaynatıp içine tarçın çubuğu atarak demleyin cok sogutmadan için. karnınızı tok istersiniz . ara öğün yerine de içilebilir :p:);)

hayatta içemem :/ ama yoğurda ya da süte tarçın ekliyorum ben de

kizlar cok kotuyum.antibiyotik ictigim halde kotuye gittim.yarin doktora gidicem.
sabah az kahvalti
oglen yok
arada. saat 5 te bir kase corba ince dilim pasta bir dilim baklava(misafirlige gittim buhalde)
aksam yani simdi yemek yapamadim lahmacun yolda gelyo.bir lahmacun ayran olucak
cok sacma birgun yemek konusunda

çok geçmiş olsun

selennnnnnnn;34478710 Haa haaaa haaaa sen Nisantasindaki unlu modacilara layiksin canimmmmmmm. Bir yabanci yoneticim vardi hep " giderlerinizin kolesisiniz" derdi. Kizardim adama. Cok hakli imis. Ev al ode. Dekore et ode. Cocuk okut ode. Allah boyle zevkli harcamalar yapmani ve bir cirpida odemeni nasip etsin. Aaaaa ozel ders verip para almiyor musun?[/QUOTE .!.:
ayol almazmıyım esas geçim kaynağım o dersler benim :) harcamalarımız hep keyfimize olsun inşallah..neden kazanıyoruz harcamak için :) tabi malın mülkün kölesi olacak kadar kaptırmamak ve hayatı zulme çevirmemek ince bir çizgi..allah korusun

+1kg olunca ertesi gun 1ogun corba yeniyorsa
+2kg olunca ertesi gun 2 ogun corba mi olacak:)) ben yarin en az 2ogunu corbayla gecistireyim hatta ben dogrudan oruca niyet edeyim:)

Ben de bekarlik hayati yaşadım. Bir eve tasindigim ilk ay evin borulari patladi.15 gun ben anahtari ev sahibine bitaktim eve ustalar geldi gitti.
Ev yol gecen hani...korku filmi seyredemem ama sharlack holmes
Hayranlugim vardir.seldoma tanidik gelir the hounds of baskereviles kitabi ortaokul reading kitamizdi.ordan basladi hayranlik. Sen git o tadilat doneminde holmes filmi al seyret.bilgisayardan seyrediyorum hoparlor yok kocaman internetcafe kulakligi ile hayatla bagimi kesmisim:)
Arada kulakligi cikartip tikirti var mi diye dinliyorum sonra filme devam...derken 1.cd.nin sonunda elimle kapatip durdugum agzimda bir yanma, bir aci...korkudan dudagim ucuklamis!
Ama film güzeldi:)

ben de seni cesur bilirdim!! yıktın hayallerimi hedeeeeef :/

peffff bütün alıntılarım silindi

en iyisi hepinize günaydım diyim:16:

bir de menü yaziiiiiim

Sabah: 1 portakal, pırasalı omlet, 2 dilim peynir, 4 etimek, salatalık

(4 etimek çok :67: diyecekler için hemen savunma yazayım ama ama ama 2 etimek 1 dilim ekmeğe eşit)

aklıma gelince :D

pazar günü yumurta un karışımu hamur kızarttım sbh ve öğlen :( zeytin bide

kahvaltı ekte
nutella bitse de menüden çıksa :D

hamur kızartması , nutella, fıstık ezmeli ekmek... bu resimleri bizim de canımız çeksin diye mi ekledin kuzum:31:

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim jambon 3 bardak su bugun az yiycem...temizlik yapicam spor yerine....

hemen menümüzü yazalım;

sabah : 1 baharatlı tost

ara : 3 kuru kayısı+1/2 çb süt

öğle : 1 kase kısır
5 adet limonlu haşlanmış brüksel
1 kase çorba

ara : türk kahvesi
1 minik kurabiye

akşam : 2 kupa tavuklu yoğurt çorbası
5 adet limonlu haşlanmış brüksel (bitene kadar hafta biter :)

2 lt su
Bu bruksel lahanasinin faydasi varmi cnm her menunde var

Way arkadaş ne çene varmış sizde :) yeni arkadaşlar hosgelmisler..yaz geliyor gaza geldiniz di mi :) e hadi tombul hatun kalmasın :)

Eveeetttt :))) Üstelik kızkardeşim evleniyor ve düğünde ç.ıtır çıtır olmam lazııımmm ;)

Haftada 1.5-2 kg diyen arkadaş ayda demek istedin sanırım dimi? Haftada 500 gr ideali..yeni arkadaşlar çok yoğun spor yapıyorlar bence bu çok sakincali..hayatınız bu tempoda devam edebilecek mi??

Eveeettt çok çok özür dilerim farkında değilim. Uyardığın için teşekkür ederim yoksa kızcağızın psikolojisini bozabilirdim farkında olmadan.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için:9:
Peki kilo bildirimi nasıl yapılıyor ya da hangi gün
Yapmazsam sorun olur mu çünkü tartım bozuldu
Bi süreliğine yani

Elifciğim çok özür dilerim haftada 1,5 - 2 kilo demişim ayda olacaktı o. Kusura bakma :(

Bugün spor olarak
Leslie sansone 1 mile (21dk)
Jm ripped in 30 week 1(35 dk)

Spordan sonra 1 bardak süt içtim ve yanında 1 Kaymaklı bisküvi ile 1 tane de tahıllı bisküvi yedim :) :))

Leslie sanson kardio mu yoksa sıkılaşma mı? Ben spor konusunda çok zorlanıyorum. Bir süre önce ebru şallının plates programını takip ettim. sadece temel hareketlerini yaparak bile bayağı faydasını görmüştüm. Ama kardiyo egzersizinbe de ihtiyacım var

Önce dünkü menümü yazayım.

Her pazar kahvaltıyı serbest bırakıyorum. Eşimle keyif kahvaltısı yapabildiğimiz tek gün pazar çünkü. Detayları yazmıyorum canı çeken olmasın diye. Ama kahvaltıyı öğleden sonra yaptığımız için öğle ve akşam yemeği yemedim sayılır. Akşam geç vakit midem kazındı tabiki, 3 çatal dünden kalma yağsız yaptığım fırında peynirli makarna ve yine 3 kaşık mercimek çorbası yedim. Doymadım ama tuttum kendimi. Gün içinde 4 çay fincanı tarçınlı bol limonlu yeşil çay içtim.

Bu sabah 1 haşlanmış yumurta. 1 zeytin ve yarım dilim tam buğday ekmeği yedim.

ozgekrd
ceydy
nazperver

m1986
elif_merve
fatma bol
----------
ilk 3 arkadaşın 2.
son 3 arkadaşın ilk kilo bildirimi bu perşembe olacak diye biliyorum. akrep??? kafam karıştı şimdiden sorayım dedim.

Bu vesile ile yeni arkadaşlara acı bir gerçeği hatırlatıcam: buraya zayıflama takımına hızlı giriş yapan kişilerin çoğu ilk 2 haftayı bile tamamlamadan buradan ayrılıyor:19:
biz kadınlar diyet konusunda hep böyle değil miyiz? ilk hafta onu da yapıcam bunu da yapıcam ekmeği de kesicem sporu da yapıcam diye başlayıp hepsini 2. hafta bırakıyoruz:67:

bu yarışı istikararlı olan kazanacakl:65:

Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLER:32:Proje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.

Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
.................................
hatırlayalım dedim....acaba şimdi neredeyiz????

geçen hafta toplam 1,6 kg zayıfladı 2. takım ve grupta 6. olduk. daha iyiler var yani...

**2. TAKIM 352. ETAP **ALTINCISI:8::8::8:

uhs 3,5 paket
selennnnn 2 paket
nurceng 1,5 paket

Seldom 1 paket
margarinden kurutlurdu resmen...

Hazimsizliga iyi geldiğini biliyorum ama özellikle değil sevdiğim için yiyorum bi paket 3-4 gün yetiyor bana..bol limonlu mmmmmm suanda yiyorum :)
Ben pişmiş halini sevmedim onu da mi çiğ yiyorsun:)

Back
X