kendimi zorliyarak kustum canim. yoksa rahatliyamazdim.ne is yapabiliyorum ne oturabiliyorum.hayatimda ilk defa masadakileri gormus gibi yedim ve esime soz verdirdim bugun rejime basladi.bizim buyuk oglus bu aralar kilo aldi.onceden bir elma yerdi simdi iki oldu.yemek cok yemiyo ama evde biskuvi ve ekmek varsa hep istiyo.dun esime bugun onun yemegiyle sen ilgilen dedim cocugun halini gorunce bana hak verdi.artik eve beyaz ekmek girmiycek.genetik saglam bide mide genisledimi donusu cok zor olur.Insaallah basarili oluruz.bide tarildim iyi haber iki gunluk sacma yemeye kilo almamisim.kotu haber vermemisim:))) seldomcum benim oglus yarim gun devletin anaokuluna gidiyo.valla okulda cocuklar daha uslu oluyo evdeki gibi olsalar hocalar birgun bile basedemez bence
eweeeeet ben de size unuttum cumartesi çılgınlığımı :) e 79u gördüm ama bir türlü içimden gelip de çıkamamıştım alışverişe...cumartesi attım kendimi avm.ye :) aldım aldım aldıııııııııııııım...ama haketmiştim walla :) ne iyi geldi ama bana...genelde ucuz şeyler aldım en pahalı 1 tunik 76 tl onun dışında 20ye 30a..e daha zayıdlıcam ya heba olmasın demi ama :) çünkü eskiden kalan gerçekten çok paralar verdiğim birçok şeyi vermeye de kıyamıyorum onlar gibi olmasınlar diye ucuz ama çooooooook şey aldım..sanırım 17 parçaydı...şimdi 72 hedefime ulaşmadan çöp yok bana (su yeşili hakkım saklı canııııııııııım :)
ambu en güzelini yapmışsınız..hem böylece evde diyet yapmak da kolay olur senin için..
çok geçmiş olsun..biz de kötüydük gece..bulantı ateş vs şimdi de çok başım dönüyor :/ derste sallanıyorum sanki gezerken..aman çocuk hasta olmasın da
ayyy ne guzel.yeni cicilerin hayirli olsun.uyi mutlu gunlerde giy,darisi basimiza.
Iki hamilelik gecirdigim icin ust uste baskasina veremem ayip olur eskidiler cunku.Bildirimi perşembe sabahı yapıyoruz canım, ufak bi değişiklik yaptık haberin olsun. Hafta sonunun güzel geçmesine çok sevindim, haftanda güzel geçsin inş.
Aslında gün içinde çok yemedim ama öğleden sonra karıştı biraz az ama çeşit çok oldu akşam öncesi de..6 sonrası hiç bişii yemedim mesela.
Sınırdışı edilme durumu tamamen kaptanın insiyatifine bağlı şekerim ama sen son zamanlarda çok çelişkilisin yemek düzeni konusunda, kilonda buna endeksli iniş çıkışlarla dolu. Bize bi düzen lazım artık şekerim. Benim açımdan bu saat durumları iyi oldu, her ne kadar kiloma henüz yansımasada ben kendimi hem vicdanen hem de bedenen çok rahat hissediyorum.. Metobolizma şaşkın şu an biliyorum ve yağlar inat etmekte ama bilmiyorlar ben onlardan daha inatım sabırla bu kuralıma devam edicem, heleki sabah yürüyüşlerime bi başlarsam o zaman korksunlar benden ve en güzel herhangi kısıtlayıcı bir diyet içinde olmadığım için belkide gün içinde çok fazla rahatım ve cıss şeyleri canım çekmiyor artık ama yasaklı bi diyet olsa hep aklıma alakasız şeyler yemek geliyordu, ne kadar güzel değilmi istediğimi yiyebilme özgürlüğü içindeyim belki o yüzden çabuk doyabiliyorum gözüm tok çünkü, kısıtlama yok çünkü..
Pantolonları nasıl paspas yaptınki :26::26:
Ben de anlıyamadım canım, aslında dediğim gibi 6 sonrası kesmiştim yemeyi ve kötü olduğum saat gece 11:30 gibiydi.Bebek yok şekerim ihtimali bile yok
Giyilecek gibiyse ver birilerine kuzu, bende giymekten sıkıldıklarımı toparlayıp vericem, iki gündür onu düşünüyorum değişiklik iyi olur, eskimiyorlarda, ben temiz giyerim giydiklerimi şööle toparlayıp vereyim hem dolap boşalır
Ben de sabah special-k yedim sütle..
Aktardan kaynar al tatlım ılık ılık için üzeri cevizli çok faydası var, hem söktürücü hem de hastalığı bir an önce atılmasını sağlıyor vücuttan.
hic duymamistim.sagolasin bakiyim .