- Emoji Skoru
- 49.000
- Puanlar
- 1.123
Kahvaltıdan bişii olmaz canım yaa..Eşimle pazar kahvaltılarını biraz abartıyoruz bazen. Ama bir çare bulacaım bu duruma kararlıyım. Bir de haftada 1-2 gün de olsa sabah kahvaltıda yulaf ezmesi de yiyebilirsin bağırsaklara iyi geliyor hem de çok tok tutuyor. Küçücük bir kase bile epey tok tutuyor. Ben etinin yulaf ezmesini alıyorum bazen bal süt, bazen de pekmez süt karışımıyla yiyorum, bazen de sadece yoğurtla karıştırıyorum. Sadece sütle karıştırınca miğdemi bulandırıyor yiyemiyorum. Onu da menüne ekle istersen.
Tatlım mümkündeğil yiyemem ben yulaf ezmesini, o yüzden bu karşıma devam, zaten bu karışıma devam ettiğim sürece bişicik olmazki
Oh oh ne güzel negüzelyorgunum yorgunum çooooooooooooook yorgunum :/ ama güneş var ya keyfim yerinde şükür :) bi de ben bu yaz saatini seviyorum yaaa..ne güzel eve geldim yedim içtim mutfağı topladım ve hala ikindi namazı geçmedi :) neydi yatsıya yetişmeler!! tabi ikindi itibariyle mutfak da kapanıyor bu da güzel :) bugün 40 dk yürüdüm sonunda...yarın sabah da 40 dk yürücem inşallah..haftada 3 gün bari becersem yürümeyi yetecek..
pazar günleri de yüzmeye başlıyoruz artıkın..ama anne-kız seansına tabi ki..öyle olunca da pek yüzemiyorum aslında ama hiç yoktan iyidir