2 tane progestan mı tetenoz aşısı mı beni bu hale getiren?...

nasr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
72
4
46
şu anda 20+3 günlük hamileyim aşerme dönemini çoktan geçtim anlayacağınız.. halsizlik feln olmuyo değildi ama dün sabah akşam 2 tane progestan kullandım ve kemiklerim kaslarım dökülecek gibi ağrıdı başımın ağrısı da cabasıydı ... bir daha hap içmedim bugün şu saatlerde ancak kendime geliyorm ama hala bir sersemlik var üzerimde...

dün bir tetenoz aşısı oldum onun yan etkisi de olabilir mi bilmiyorum...

bu hapı kullananlar merak ediyorum böyle yan etki yaşadınız mı, paylaşırsanız sevinirim ? bu arada doktoruma tekrar danışmadım ama ilacı da bıraktım.... zaten bi kere kahverengi akıntı olduğu için düşük tehlikesi deyip bu ilacı vermişti... ilaç içmeyi hiiiçç sewmiyorum RABBİMİZ muhtaç da etmesin yokluğunu da göstermesin....

doktorunuza danışmadan bırakmayın.bence telefon bile açmanız yeterli olacaktır.Çok geçmiş olsun Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..

Canm buyuk ihtimal tetanoz oyle yapmistir diye dusunuyorum. Progestan bende kullandm . Aksine beni mayistirir rahatlatir hatta cok tatli bir uyku haline sokardi beni.. progestani drna danismadan birakma derim dusugu onlemek icin veriyor dr.. bence drnu ara canm.

doktorunuza danışmadan bırakmayın.bence telefon bile açmanız yeterli olacaktır.Çok geçmiş olsun Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..

amin hepimizi evladına sağ salim kavuştursun rabbimiz doktorum da izne ayrıldı ama olmazsa bi telefon edeyim bari....

tetenoz aşısı olabilir mi acaba yaa tekme tokat dayak yemiş gibiydim elhamdülillah geçti büyük ölçüde... teşekkürler cevabınız için :)

tetenoz aşısı olabilir mi acaba yaa tekme tokat dayak yemiş gibiydim elhamdülillah geçti büyük ölçüde... teşekkürler cevabınız için :)

tetanoz aşısının yan etkisi siz yine şanslıymışsınız benim üç günde geçmişti kolumu acaip ağrıtmıştı...

dun tetanoz aşisı oldum dus alabılırmıyım sızce kızlar

zaten duş alınmaması felan gerekse hemşirelerin uyarması lazım... ama benim de herhangi kesin bir bilgim yok.... sizde de yan etkiler var mı aman olmasın fena bişeyy...

zaten duş alınmaması felan gerekse hemşirelerin uyarması lazım... ama benim de herhangi kesin bir bilgim yok.... sizde de yan etkiler var mı aman olmasın fena bişeyy...

agrım var sadece ama artık sıcak oldugu ıcın rahat degılım o yuzden dus almak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…