mrb arkadaşlar bende tüp bebek yaptırma yolunda olanlardanım.bugun tedavimin 9.günü.menegon 300le devam ediyorum.pazartesine toplama işlemi yapılacak .ama bende sadece 2 tane yumurta oluştu.2 yumurtayla şansım nekadar?kaçı döllenir?ikisininde içi dolumudur bilmiyorum ama çaresiz bekliyorum.2 tane yumurtayla tüp bebek yaptıranınız varmı?inş varsada hepinizinki tutmuştur aminnnn.....
mrb arkadaşlar bende tüp bebek yaptırma yolunda olanlardanım.bugun tedavimin 9.günü.menegon 300le devam ediyorum.pazartesine toplama işlemi yapılacak .ama bende sadece 2 tane yumurta oluştu.2 yumurtayla şansım nekadar?kaçı döllenir?ikisininde içi dolumudur bilmiyorum ama çaresiz bekliyorum.2 tane yumurtayla tüp bebek yaptıranınız varmı?inş varsada hepinizinki tutmuştur aminnnn.....
2 kaliteli yumurtam vardı..ikisi de rahmime kondu ve ikisi de tuttular..Şu an 1 yaşındalar :)izmir Kent hastanesinde dr.um israel Aruh tu....
ben de varım canım :) 3 yumurtam oluştu,ikisi 1.kalite,biri 2.kalite oldu.ve biri tuttu.bu işte yumurta sayısına çok takılıyoruz hepimiz,ama hiç de öyle değil,allah istedikten sonra her şey oluyor,bence daha kaliteli oluyor az yumurtalar.eminim yakında sen de hamile olacaksın,inan bana! :)
Selam canim
Öncelikle Allahutaala gönlune gore versin insallah iki tane diye hicde umutsuzluga kapilma verici olan Rabbim bool dua et birde meryem suresini hergun oku
Benim tek bir yumurtayla oldu yavrumu 20 sene sonra buldum sukur Yuce mevlam bu ugrda kimsenin emeklerini bosa cikarmasin amin sevgiyle kalin hk
gözün aydın arkadaşım..sattlerdir paylaşımlarını okudum..ahm testi araştırırken karşıma çıktın..tanımasamda...anneliği tatmış olman azmin ve yüreğin için seni kutluyorum..özel mesajla msn yazacaktım ama özelin kapalılütfen tanışalım...sana bir sorum olucak canım amh sonucu kaç günde belli oluyor?aynı gün öğrenilirmi acaba??inş çabuk sonuç alınır beklemeye vaktim yok..kızım kardeş istiyor tüp bebek yapıcaz...biyolojik anne değilim ama evladım benim herşeyim ve onun için tekrar bu koşusturmaya giricemm..dilerim rabbim yardımcımız olur..dileyen herkese tattırsın rabbim..anne olmak dünyanın en güzel şeyiii...
2 tane folikül vardı 2 si toplandı sadece 1 embriyo oluştu
sonuç bekliyorum...inşallah bende burdaki başaranlar arasında yerimi alırım...inşallahhhh
inş güzel sonuç alırsın ,bende tek yumurtayla başladım ve tuttu çok şükür,sayıya çok takılmayın
ayy ciddimisin ...harika
bugun transferin 8.günü ve ben çoook karamsarım...epey bi ağladımmtutamıyorum kendimi...
e2 ve progesteron testi yapıldı bugun degerler düşük çıkınca ..dagıldımmm
saglıkla kavuşun yavrunuza inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?