2 tane yumurtayla tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan varmı?

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
mrb arkadaşlar bende tüp bebek yaptırma yolunda olanlardanım.bugun tedavimin 9.günü.menegon 300le devam ediyorum.pazartesine toplama işlemi yapılacak .ama bende sadece 2 tane yumurta oluştu.2 yumurtayla şansım nekadar?kaçı döllenir?ikisininde içi dolumudur bilmiyorum ama çaresiz bekliyorum.2 tane yumurtayla tüp bebek yaptıranınız varmı?inş varsada hepinizinki tutmuştur aminnnn.....

bence sayısı değil kalitesi önemli ama dölleme işlemi sırasında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı daha fazla olmasında fayda var diye düşünüyorum.Embriyoloğa çok iş düşüyor biliyosun yumurtaya zarar vermeden işini yapabilecek usta biriyse sıkıntı yok Allah bilir tek yumurtaylada olur olacak olduktan sonra ama genede 2 yumurtadan daha fazla olsaydı keşke...

neden olmasınki bi tek yumurta bi tek spermle bile hamile kalıp bebeğini kucağına alanlar var.abiyekuzu arkadaşında dediği gibi embriyoloğa çok iş düşüyor. eğer iyi bir merkezde labaratuarıda iyiyse şansında artıyor ama Rabbim verecek olduktan sonra 2 tane olmuş 3 tane olmuş ne önemi var. dua et o iki yumurtan kaliteli 2 embriyo olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

varr benn,2 yumurta toplandı, ikisinde embiyo oldu ve transfer edildi. çok şükür hamileyim canım. hiç kafanı takma . daha önceki tedavimde 9 tane idi. kaliteli olmadı. bu tadevimde 2 tane ile sonuç aldık. allah yardımcın olsun, kaliteli yumoşların, kaliteli embriyolara dönüşsün canım.

Selam canim
Öncelikle Allahutaala gönlune gore versin insallah iki tane diye hicde umutsuzluga kapilma verici olan Rabbim bool dua et birde meryem suresini hergun oku
Benim tek bir yumurtayla oldu yavrumu 20 sene sonra buldum sukur Yuce mevlam bu ugrda kimsenin emeklerini bosa cikarmasin amin sevgiyle kalin hk

Umut tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum süleyman bey.önce Allaha sonra onlara güveniyorum.inş o 2 yumişten en az birini sağlıkla kucağıma alırım.kader kısmet artık dua edip gerisini düşünmemeye çalışıcam.tabi 2 tane olsa bile tutmama ihtimalini düşünürsek dondurmaya kalmıyo.ama inş gerekte kalmaz.Allah olmayan herkese nasip etsin.birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim.

Hayirlisi olsun benden de 2 yumurta cikti canim cok sukur ikiside dollendi birinci kalite embriyolar oldular...dondurdu doktorum rahimi haizrlayacak ondan sonra kasim basi transfer edecek ben cok umutluyum sende oyle ol....onemli olan kaliteli olmasi unutmaki bir sperm ve bir yumurta yetiyor :)hayirilisi olsun.

2 kaliteli yumurtam vardı..ikisi de rahmime kondu ve ikisi de tuttular..Şu an 1 yaşındalar :) izmir Kent hastanesinde dr.um israel Aruh tu....

2 kaliteli yumurtam vardı..ikisi de rahmime kondu ve ikisi de tuttular..Şu an 1 yaşındalar :) izmir Kent hastanesinde dr.um israel Aruh tu....

aaa inanmiyorum ne kadar benzeriilik ar bende israel beyin hastasiyim...benim tek transfer olacak oyle karar verdik....hayirlisi artik...

sanki 2 yumişi olanların 20 yumişi olanlardan daha çok tutmuş diğer sayfalardada okudum heralde az yumiş çoğa göre daha kaliteli oluyolar.peki bişey daha sorsam,yaşım 24 tüp bebeği özel yaptırıyorum yani rapor olmadan. yinede tek embriyo şansımmı var.2 tane hakkım yokmu.

ben de varım canım :) 3 yumurtam oluştu,ikisi 1.kalite,biri 2.kalite oldu.ve biri tuttu.bu işte yumurta sayısına çok takılıyoruz hepimiz,ama hiç de öyle değil,allah istedikten sonra her şey oluyor,bence daha kaliteli oluyor az yumurtalar.eminim yakında sen de hamile olacaksın,inan bana! :)

merhaba arkadaşım benimde 2 tane yumurtam oldu ve 6 hücreliydiler ikiside ama tutmadı inşallah senin tutar hayırlı sonuçlarını görürüz

Peki kac tane transfer edildi sana benimde 2 tane 1.kalite embriyom var.Tek tek transfer etmeyi dusunuyor doktorum....senin kac tane transfer edilmisti?

GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM..SATTLERDİR PAYLAŞIMLARINI OKUDUM..AHM testi araştırırken karşıma çıktın..tanımasamda...anneliği tatmış olman azmin ve yüreğin için seni kutluyorum..özel mesajla msn yazacaktım ama özelin kapalılütfen tanışalım...sana bir sorum olucak canım AMH sonucu kaç günde belli oluyor?aynı gün öğrenilirmi acaba??inş çabuk sonuç alınır beklemeye vaktim yok..kızım kardeş istiyor tüp bebek yapıcaz...biyolojik anne değilim ama evladım benim herşeyim ve onun için tekrar bu koşusturmaya giricemm..dilerim RABBİM yardımcımız olur..dileyen herkese tattırsın rabbim..anne olmak dünyanın en güzel şeyiii...

cnm benim drumda ultrasonda 3-4 yumurta demişti ama toplanınca 11 tane çıktı .arkadan gelişenler oluyor.benim 11 tane çıktı ama tutmadı şimdi tekrar tedaviye hazırlanıyorum.bende yumurta sayısına çok takııyordum ama ögrendimki sayı değil kalite önemli.1 tane olsun kaliteli olsun sımsıkı tutunsun.allah ol dedikten sonra tek olmuş çok olmuş önemli değil zaten olacaksa tek yumurtaylada oluyor.güzel haberlerini alırız inşallah cnm

amh testi ben yaptırdım hemen cıkmaz sonucu onun ben capada yaptırdım 1 aya yakın cıktı yumurta rezervine bakıyolar ne kadar kalmış diye yumurtan

2 tane folikül vardı 2 si toplandı sadece 1 embriyo oluştu
sonuç bekliyorum...inşallah bende burdaki başaranlar arasında yerimi alırım...inşallahhhh

inş güzel sonuç alırsın ,bende tek yumurtayla başladım ve tuttu çok şükür,sayıya çok takılmayın

ayy ciddimisin ...harika
bugun transferin 8.günü ve ben çoook karamsarım...epey bi ağladımm tutamıyorum kendimi...
e2 ve progesteron testi yapıldı bugun degerler düşük çıkınca ..dagıldımmm
saglıkla kavuşun yavrunuza inşallahhh

karamsar olma sakın,Allahım ol dedikten sonra olmayacak şeyy ok,,az kalmış test günüe ,inşş yüzün güler,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…