2 tane3.embriyodu transfer sonrası

papatyakokusu001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
18
15
3
26
Merhaba 17 eylülde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi bu 5. Denemem prolutex sabah akşam ve oksapar akşam estrofem coraspin mom vital redostım prednol progestan fitil ve bella vie kullanıyorum 29u tahlil vermemi söylediler merdiven inip çıkmak yasak evde de normal gebelik testi vardı yaptım tek çizgi dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 tane biraz içim buruk gibi oldu

3.gün embriyosu için erken test yapmışsınız. Böyle yapmak sizi gereğinden fazla strese sokar bebişler sizinle çok erken bakmışsınız.

Merhaba daha erken degilmi ? 3. Gun embriyosu anca tutunuyordur zaten çıkmaması normal

Merhaba bende 18 inde oldum 5. Gün embriyosu 4 gün oldu Transfer günü sayılmıyor 0 olarak geçiyor ben korkuyorum yapmaya günüm gelince kan vereceğim ama bence daha çok erken test için sizin 3. Gün birde

Belirti varmı bu arada

Merhaba ben de 3. gün taze transfer oldum. Yalnız siz çok erken test yapmışsınız. 3. gün embriyoları geç sonuç veriyor sırf bu yüzden doktorum 14 gün sonrası için kan testi istedi. İdrar testleri zaten çok yanıltıcı. Bence bekleyin.

3. gün embriyosu için 12. gün kan testi vermeniz lazım. Bu kadar erken idrara da geçmez hormonlar. Kanda da çok zor. Gününüzü bekleyin. Kafanızı dağıtacak işlerle uğraşıp olumlu düşünün

Evet doktor 29kan tahlili dedi idrar testine sonradan baktım çok çok dikkat ederseniz görünüyor kuruma çizgisi olabilir mi

Evet doktor 29kan tahlili dedi idrar testine sonradan baktım çok çok dikkat ederseniz görünüyor kuruma çizgisi olabilir mi
Olabilir tabii. Gününüzde kan verin rahat olun. Bazen hiçbir belirti olmasa da pozitif çıkıyor hiç belli olmuyor. Belirti var diyenlerinlerin çoğunda da verilen hormon ilaçlarının yan etkisi var aslında.

Eklentiler

• IMG_4158.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 42040BD2-16AF-411C-B4F1-3E8B42972B1E.webp
    114 KB · Görüntüleme: 45
Merhabalar erken gebelik testi ile bakın isterseniz bu testler de yanıltıcı. Ben prodictor ile öğrenmiştim test günüme 4-5 gun kala silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…