- 22 Eylül 2025
- 18
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi papatyakokusu001
-
3.gün embriyosu için erken test yapmışsınız. Böyle yapmak sizi gereğinden fazla strese sokar bebişler sizinle çok erken bakmışsınız.Merhaba 17 eylülde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi bu 5. Denemem prolutex sabah akşam ve oksapar akşam estrofem coraspin mom vital redostım prednol progestan fitil ve bella vie kullanıyorum 29u tahlil vermemi söylediler merdiven inip çıkmak yasak evde de normal gebelik testi vardı yaptım tek çizgi dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 tane biraz içim buruk gibi oldu
Merhaba daha erken degilmi ? 3. Gun embriyosu anca tutunuyordur zaten çıkmaması normalMerhaba 17 eylülde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi bu 5. Denemem prolutex sabah akşam ve oksapar akşam estrofem coraspin mom vital redostım prednol progestan fitil ve bella vie kullanıyorum 29u tahlil vermemi söylediler merdiven inip çıkmak yasak evde de normal gebelik testi vardı yaptım tek çizgi dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 tane biraz içim buruk gibi oldu
Merhaba bende 18 inde oldum 5. Gün embriyosu 4 gün oldu Transfer günü sayılmıyor 0 olarak geçiyor ben korkuyorum yapmaya günüm gelince kan vereceğim ama bence daha çok erken test için sizin 3. Gün birdeMerhaba 17 eylülde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi bu 5. Denemem prolutex sabah akşam ve oksapar akşam estrofem coraspin mom vital redostım prednol progestan fitil ve bella vie kullanıyorum 29u tahlil vermemi söylediler merdiven inip çıkmak yasak evde de normal gebelik testi vardı yaptım tek çizgi dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 tane biraz içim buruk gibi oldu
Belirti varmı bu aradaMerhaba 17 eylülde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi bu 5. Denemem prolutex sabah akşam ve oksapar akşam estrofem coraspin mom vital redostım prednol progestan fitil ve bella vie kullanıyorum 29u tahlil vermemi söylediler merdiven inip çıkmak yasak evde de normal gebelik testi vardı yaptım tek çizgi dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 tane biraz içim buruk gibi oldu
Merhaba ben de 3. gün taze transfer oldum. Yalnız siz çok erken test yapmışsınız. 3. gün embriyoları geç sonuç veriyor sırf bu yüzden doktorum 14 gün sonrası için kan testi istedi. İdrar testleri zaten çok yanıltıcı. Bence bekleyin.Merhaba 17 eylülde 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi bu 5. Denemem prolutex sabah akşam ve oksapar akşam estrofem coraspin mom vital redostım prednol progestan fitil ve bella vie kullanıyorum 29u tahlil vermemi söylediler merdiven inip çıkmak yasak evde de normal gebelik testi vardı yaptım tek çizgi dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 tane biraz içim buruk gibi oldu
Çok teşekkür ederim işte merak3.gün embriyosu için erken test yapmışsınız. Böyle yapmak sizi gereğinden fazla strese sokar bebişler sizinle çok erken bakmışsınız.
Bi bel ağrısı oluyor arada başka birşey yok o da fitilden kaynaklı diye düşünüyorumBelirti varmı bu arada
Evet doktor 29kan tahlili dedi idrar testine sonradan baktım çok çok dikkat ederseniz görünüyor kuruma çizgisi olabilir mi3. gün embriyosu için 12. gün kan testi vermeniz lazım. Bu kadar erken idrara da geçmez hormonlar. Kanda da çok zor. Gününüzü bekleyin. Kafanızı dağıtacak işlerle uğraşıp olumlu düşünün
İnşallah hayırlı bi sonuç alırsınızMerhaba bende 18 inde oldum 5. Gün embriyosu 4 gün oldu Transfer günü sayılmıyor 0 olarak geçiyor ben korkuyorum yapmaya günüm gelince kan vereceğim ama bence daha çok erken test için sizin 3. Gün birde
Olabilir tabii. Gününüzde kan verin rahat olun. Bazen hiçbir belirti olmasa da pozitif çıkıyor hiç belli olmuyor. Belirti var diyenlerinlerin çoğunda da verilen hormon ilaçlarının yan etkisi var aslında.Evet doktor 29kan tahlili dedi idrar testine sonradan baktım çok çok dikkat ederseniz görünüyor kuruma çizgisi olabilir mi
Görüntü varmı testinizinEvet doktor 29kan tahlili dedi idrar testine sonradan baktım çok çok dikkat ederseniz görünüyor kuruma çizgisi olabilir mi
Görüntü varmı testiniz
Şimdi yaptım 5 dakika içinde böyle oldu kalbim duracak gibi kusuruma bakmayın hep olumsuz sonuçlar aldım da şimdi elim ayağıma dolandıGörüntü varmı testinizin
Bu çizgi hemen mi çıktı? Ve kaçıncı gün transfer haricBöyle duruyor
Doktor 29da tahlil ver dedi bizimde 5 gün kaldıMerhabalar erken gebelik testi ile bakın isterseniz bu testler de yanıltıcı. Ben prodictor ile öğrenmiştim test günüme 4-5 gun kala silikti
Benimde öyleydi evetTransfer günü hariç 1 hafta ama dondurulmuş 2 tane transfer oldu onun etkisi olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?