2. Transfer sonrası beta değerleri

rubbyT

♕ إله
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
881
1.109
33
Kızlar selam, 1. Denemem maalesef olumsuz olmuştu. İkinci deneme sonunda beta değerlerim aşağıdaki gibi benimki ikinci teste iki katından yüksek çıktı. Böyle sonuç alıp sonrasında Neler yaşadınız?? Ben yakın ailemle paylaşmak istiyorum ama kese ve kalp atışını da beklesem mi diyorum yardım ediin siz neler yaptınız?

10.gün 139,3
13.gün 459.4

Canım ne yaptın? Keseyi gördün mü ne zaman gördün? Benim 8.gun değerim 77 idi 10. Gün yani bugünkü değerim 234 çıkmış. Benim de 3 katından da fazla olunca soruyorum🙈

Canım ne yaptın? Keseyi gördün mü ne zaman gördün? Benim 8.gun değerim 77 idi 10. Gün yani bugünkü değerim 234 çıkmış. Benim de 3 katından da fazla olunca soruyorum🙈
Merhabaaa, hayır 5 temmuzda randevum var aynı gün hepsini görelim dediler kese için gitmedim 🥰 değerlerin çok güzel benimki gibi artmış maşallah sonu da güzel olsun inşallah🤲🏻 Ben 20. Gün bi test daha yaptırdım dayanamadım 7506 çıktı beta🥳

Oyy maşallah şimdi çoktan görürler sizin keseyi bence

Evet kese görünür dedi zaten ama bu kadar dayandım 1 hafta daha beklerim dedim canım😄 2022 Haziran tüp bebek transfer sayfasında çok güzel bi grup ver sende katılsana çok güzel muhabbet ediyoruz 🥰
Hemen geldimmmm

Back
X