2. trimester ayrıntılı ultrosonografi

cute_blonde

AlperenEymen
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
115
0
296
İstanbul
mrb arkadaşlar medikal park göztepede mehtap hanımın hastasıyım son adet tarihime göre 19+3 deyim ama bebeğim bir hafta büyük 20+3 haftalık çıktı bugün kontrolum vardı ve herşey çok güzeldi çok şükür doktorum ayrıntılı ultrasonografi istedi benden mecidiyeköyde fehmi yazıcıoğluna yönlendirdi sanırım eşi. sorum acaba ücreti hakkında bilgisi olan var mı 2.trimester ayrıntılı ultrasonografi hakkında ben medikale türk telekom vakfına üye olduğumuz için sadece 12 lira veriyorum her gidişimde 2li test dahil hiç bir ek ücret vermiyorum.

ben medicana bahçelievlerde yaptırdım canım hatta 2 kez, ikinciyi sırf resim almak için yaptırdık :) 168 tl medicanada. ama yaptırdığın yere göre değişirmi bilmiyorum. ssk karşılamıyor bu arada.

ben druma kontrole gittiğimde istedi muayene olduğum için 3 gün içinde yaptırırsam 65 tl demişlerdi sancaktepe bölge hastanesinde

bu dediğin 2.düzey ultrason mu canım bendende doktorum 2.düzey ultrason istedi erdemde 245 tl imiş afiyete sordum orda ssk lıya 100 tl görüntüleme merkezlerindede 90-245 tl arası değişiyor. benim bebeğimde 5 gün geriden geliyor gelişimi

bilmiyorum cnm doktorum herkesten istiyorum bunu dedi sana özel birşey değil dedi bebeği tepeden tırnağa inceliyorlarmış 15-30 dk arası sürüyormuş...

medikal parka gidiyorum orada da yapılıyormuş radyoloji bölümünde ama bana önerdiği doktor daha iyiymiş ben onu öneriyorum dedi bana sanırım eşi oluyor.

evet cnm ikinci düzey usg yada detaylı usg aynı şeyler.bebeğin tüm iç organları inceleniyor. aslında bunun için radyoloji uzmanına değil özel olarak eğitim almış perinatalog'a gitmek gerekiyor.

cnm yapan kişiye göre değişiyor. benimde dr.um kendi epey detaylı inceledi ama ikinci bir göz görsün dedi. ve perinataloğa yönlendirdi.onlarda genelde prof.oluyor ve çok sayıda da değiller. o yüzden pahalı oluyor.

merhaba
ağustosun 10 unda randevum var allah nasipederse bende fehmi bey e gideceğim ayrıntılı ultrason için suan 19. haftamdayım. fehmi beyin muayene ücreti 180 tl ayrıca renkli üç boyutlu resim istersen 20 tl daha ödüyorsun. fehmi beyin muayenehanesini aradığında randevu almak için sekreterizaten detaylı bilgi veriyor. ve çook yoğun eğergideceksen haftanı geçirmeden hemen ara randevu al derim

kardelen02 sen ne zaman aradın randevu almak için 2 hafta sonraya oluyormuş randavu

evet bende arayalı 2 hafta oldu randevu için. doktorum benım 7-20 ağustos arası bu taramayı yaptırmamı istemişti bende doktora gıttığim gün aradım temmuzun 16 sıydı sanırım 10 ağustosa istedim hatta daha öncesınde ıstemiştim istediğim saat yoktu o güne aldım. birde saat 5 ten sonra muayenehanesıne geliyor fehmı bey ondan da bıras youn. benım ablam da fehmı beye gıttı çok memnun kaldı çok detaylı ıncelemış.

inşallah bır şey çıkmaz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız. allah hepimizin yardımcısı olsun

28 temmuz çarşamba günü Koşuyolu Medipol Hastanesinde Dr.Hakan Apaydınla randevumumuz vardı.Bu kadar pozitif enerjik bir doktor görmedim hayatımda.Kim gittiyse hayran kalmış kendisine.Doktorumu değiştirip kendisine gitmek istedim ama sadece riskli hamileliklere ve uzmanlık konusu 2'li 3'lü taramalara bakıyormuş.
Ssk anlaşması olduğu için sadece 145 tl ödedim.

bende afiyetten randevu aldım bu haftasonu için ssk lıya 99 ssk sız olduğu zaman 110 tl imiş. 2 hafta sonra da doktor kontrolümüz var zaten yine

ayrıntılı ultrason ne için gerekli kızlar. bebeğin iç organlarındaki kusurlar mı görülüyor. tedavisi oluyor mu peki birşey çıksa.

selam
öncelikli olarak hayırlı olsun. bebişini sağlıkla kucaklarsın inşallah.
bende mehtap hn. ın hastasıyım. 19 haftalık gebeyim ve bir hafta önde gidiyormuşum.
son kontrollerimde benimde ayrıntılı ultrasonografi çekmemi istedi ve eşi fehmi bey e yönlendirdi. muayene ücreti 180tl ymiş. randevu almak için aradım fakat tatilde oldukları için ayın 20 sinden sonrasına randevu verebiliyorlarmış.

inş allah hepimize nasip etsin ben hala yaptırmadım cuma gününe randevu aldım az önce delta hospitaldan radyoloji bölümünden aslında medikalin radyoloji bölümüne gidecektim mehtap hanım ikinci alternatif olarak söylemişti ama aradık radyoloji bölümü yok dediler bende de küçükyalıdan deltadan aldım inş güzel geçer sende bi an önce almalısın bence nerden alacaksan geç kalma

ben geçtiğimiz cumartesi yaptırdım afiyette iç organlarına bakılıyo,mide,böbrekler,bağırsaklar kafatasına ve beynine de baktı dış organlar da iyice inceleniyor çok şükür hiç bir problem yok kuzucuğumda. doktor bize azını açıp kapatmasını içerdeki sıvıyı nasıl yuttuğunu gösterip anlattı çok güzel birşey gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…