2. trimester ayrıntılı ultrosonografi

afiyet nerde acaba evet benimde ultrasonda izlemeye bayılıyorum eşime bana ultrason al diye takılıyorum oda devlet hastanelerinde bile bir tane var diyor ama ben sürekli görmek istiyorum merak ediyorum neler yaptığını hiç rahat durmuyor maşallah hep hareket halinde oğluşum benim :lepi:

ben ümraniyede oturuyorum canım afiyette ümraniye belediyesinin o tarafta kalıyor zaten hastanelerin hepsi bir arada hospitalium medicana falan da var içlerinde en uygunu afiyet ama aylık kontrollerime erdem hastanesine gidiyorum. internetten bakabilirsin

ben cuma günü üniversite hastanesinde yaptıracağım, çünkü bulunduğum ilde başka yapan bulamadım.Sanırım bedava,ekstra para falan istenmedi...

selam kızlar

benımde fehmı beyden randevum vardı ayrıntılı ultrason için ama sekreteri arayıp muayeneyi iptal etti 7 20 ağustos arası tatildeymiş tamda benım günlerimde. bende doktorumun yönlendirmesi ile başka bir doktora gittim osman özyurt beyefendi oda perinatolog. çok ilgilendi ultrasonda herşeyini inceledi anlattı yeri şişlide onada gidebilirsiniz tavsiye ederim. süleymaniyedoğumevinin başhekim yardımcısıymış aynı zmanda

medical park bahçelievlerde yaptıran var mı peki arkadaşlar?benmde bi dahaki kontrolümde istediler..55 tl muayene ücreti veriyoruz emekli sandığına bağlı olduğumuz halde kimblir buna kaç para isteyecekler..

bende medical park fatih hatanesine gidiyorum kontrole.doktorum benide yazıcıoğluna gitmemi önerdi 11 mayısa randevu aldım, fiyatı 330 tl dediler.ayrıca daha önce başka bir tanıdığımda yazıoğluna ggitti ayrıntılı için. çok iyi bir doktor olduğunu söledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…