2. Tüp bebek denemeden önce

0.70 amh ile Özkan Özdamara gittim Bahçeci Beşiktaş şubesi eşimin sperm testi de çok iyi değildi ileri hareket 0 dı ama çok şükür tekte pozitifi gördüm tavsiye ederim harika bi doktor ve düşük amh için taze transfer öneriyor yani maddi olarakta bize ekstra masraf çıkmadı 130bin+ ilaç (60bin) dediler tam dedikleri gibi oldu adım attık para verdik gibi bi durumla karşılaşmadık açıkcası hiç iki akrabamda onda ilkte pozitifi gördüğü için benim tercihimdi aklınız da bulunsun inşallah bebişi ilk denemede kucağınıza alırsınız

Bence 1 ay boyunca zeytinyağında 1 gece bekletilmiş kuru incir ye tam 1 ay boyunca yumurtaları toplamadan önceki ay yumurtaları coşturuyor çok etkili ben denedim doktor dedi ilaçla böyle büyümüyor sen ne yaptın falan baya etkili düzenli kullanın yumurtalar toplandıktan sonra bırakın transferden öncede hergün mutlaka meyve ve badem ceviz en az bir tane tam kaynatılmış yumurta ye ve en az günde bir avuç kuru üzüm ye çok etkili transferden sonrada öyle devam et aynı şekilde bide bol bol su iç en az 3 litre 2 günde bir tam pişmiş et kırmızı et ye yani ben böyle yaptım

Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın huzurla büyütün inşallah özkan beyi duymuştum mutlaka onunla da ön görüşme sağlıcam teşekkür ederim

Beslenmeme dikkat etmeye başladım. İncir ve havucu hep çok öneriyorlar. Bunu mutlaka yapıcam teşekkür ederim sizin sorun neydi tam olarak

Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın huzurla büyütün inşallah özkan beyi duymuştum mutlaka onunla da ön görüşme sağlıcam teşekkür ederim
Takviye için felixon women ve ocean HQ+Omega 3 başlayabilirsin yumurta kaliteni arttırmanda yardımcı olur benim amh bile yükseltmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…