2. tüp bebek denemesi yapacak arkadaşlar

merhaba arkadaslar benimde 5. denemem yarın 12. günüm ama 15. gün tahlil yaptırmam söylendi. diğer dört denememde de 12 gün sonra yaptırmıstım tahlillerimi maalesef hiç pozitif göremedik şimdi tahlil yaptırmaya korkuyorum :(
Kacinci gunlerde oldu transferlerin canim ?

Hiç dondurulmuşum yok Sıfırdan başladık.iğnelerime başladım bu hafta.Moral olarak da iyiyim enteresan bir şekilde :)))
Benimde hiç dondurulmuş yok 4 tane yumurta oldu zaten 2 yıldır kontrol yapan doktor kilodan dedi 20 kilo verdim başladım şimdiki de e2 yüksek zayıf yumurtalar dedi :( inşallah yanilir yumurtalarım utandırır :)

Merhaba arkadaşlar 24 Şubat test günümdu sonuç negatif çıktı ama regl olmadım testi tekrar mi yaptirsam sonradan çıkabilir mi benimki iki tane dondurulmuş embriyo .

maalesef imkansız. kan testi negatifse negatif demek. Durum gayet normal. İlaçalarını kesip birkaç gün sonra regli göreceksin.
geçmiş olsun cnm. canını sıkma

O zaman acibadem de tedavi oluyordum.Açıkcası sormadım bazen öyle olabiliyor 16 taneden ikiye düşünce risk vardi 5.gune.Ama ben cok okudum 3.gün tutan ve tutacağına inandim.Şimdi bahçecide Selen hanıma gidiyorum şimdiye kadar memnunum kendisinden.Gayet güzel açıklıyor her şeyi.

Canim ben de acibademde tedavi görmüştüm.ama bi sonrakinde oraya gitmek istemiyorum..ama en iyisi orasi diye duydum hep.nasil karar verdin selen hanima?

Kizlar transferimi oldum progestan igne vurulmaya gidicem sizlerde transferden sonra bu igneyi kullanmismiydiniz 5tane vurulacam
Ben surekli progestan fitil kullandim hamileligim boyunca.11.haftadan 20 ci haftaya kadar lekelenme tarzinda kanamalarim oldu progestan fitil+ ignesini vuruldum..

Kizlar nasilsiniz?

yeni bi hayat başlamayı çalışıyoruz. tedatiye hazırlık gibi olsun. her sabah en az 1 yürüyüş deniz havası alalım diye. bol bol yeşillik. günde 8 bardak su. bide bugün arı sütü gelecek onu da deneyelim. bi de kahveden bilgisayar uzaklaşsam daha iyi olur ama yapamıyorum. ya sen naptın cnm? moralin nasıl?

Valla canim psikolojim bozuk kuyrugumu duzeltemedim ya cok mu iciyorsun kahve ? Ben de her gun bi tane turk kahvesi iciyorum o benim keyfim yaaa :)

Valla canim psikolojim bozuk kuyrugumu duzeltemedim ya cok mu iciyorsun kahve ? Ben de her gun bi tane turk kahvesi iciyorum o benim keyfim yaaa :)

1 tane türk kahvesi mutlaka içiyorum sabah sabah. bazen de 2 tane içebilirim. vazgeçilmez benim için. çarşamba günü doktoruma soracağım kahve hakkında. çok mu zararlı falan
peki psikolojin niye bozuk? aslında herkesin bu tedaviyi gören psikolojisi biraz bozuk. normal yani. sende sıkma kendini. herşey kısmet

Back
X