2. tüp bebek denemesi yapacak arkadaşlar

Bu ay yeteişemedim ben kızlar( Sabah adetimi gördüm ama tüm tahlil sonuçlarımı çıkmadığından dolasıyla artık Marta başlayacam. Kocam böyle daha iyi diye diyor...kendini güzelce toparlanıp bu süre faydasıyla geçirip Martta yeniden başlıypruz. Ama 1 ay kaybettim ve bu aklımdan hiç gitmiyor ((( Allahtan bişey çıkmaz umarım ve martta başlayabilirim tedavimi. Peki şimdi ne yapmalıyım olasığı ükseltmek için? Doktorum bana sakın viteminleri meyveleri falan abartma demişti. Tek Folio ve proteinle beslenme...başka bişey yapma hamile ve gebelik planlayan hanımlara vitaminler var ya işte o da olmaz. zarar bile verir demişiti kısmete böyle bi şekilde etkilemezsin demişti )) Peki ya siz bu zamanı değerlendirmek için özel bişey yapıyormusunuz kızlar?

Bu ay yeteişemedim ben kızlar( Sabah adetimi gördüm ama tüm tahlil sonuçlarımı çıkmadığından dolasıyla artık Marta başlayacam. Kocam böyle daha iyi diye diyor...kendini güzelce toparlanıp bu süre faydasıyla geçirip Martta yeniden başlıypruz. Ama 1 ay kaybettim ve bu aklımdan hiç gitmiyor ((( Allahtan bişey çıkmaz umarım ve martta başlayabilirim tedavimi. Peki şimdi ne yapmalıyım olasığı ükseltmek için? Doktorum bana sakın viteminleri meyveleri falan abartma demişti. Tek Folio ve proteinle beslenme...başka bişey yapma hamile ve gebelik planlayan hanımlara vitaminler var ya işte o da olmaz. zarar bile verir demişiti kısmete böyle bi şekilde etkilemezsin demişti )) Peki ya siz bu zamanı değerlendirmek için özel bişey yapıyormusunuz kızlar?
Canim.. ozellikle multivitamin filan alma. Vucudumuz yeterince ilac aldi. Dinlenmesi lazim. Ozellikle sekerli beslenme. Zaten ilaclardan karaciger yoruldu. Organlari dinlendirmek lazim.. bol egzersiz bol su ve normal yemek.... rahim kaslarinin kan dolasimi toparlansin diye ritmik tempolu yuruyusu sakin ihmal etme. Onun disinda extra ozel bir cabaya gerek yok... folik asiti de abartmaya gerek yok. Zaten vucudun depoladi.
*****Ve imkanin varsa deniz havasi al. Cunku denizde cok yuksek oranda oksijen var. Vucudun ve rahimin tazelenmesine birebir!!!!!!! Mukemmel bir temizleyici..gerisi allahtan..

yok hayır transfer yapılmadı
Birinci seferde transfer yapıldı ikincide eşime tese önerildi ikinciyi devletde denemişdik yumurta toplandı fakat o gün dr izne çıkmış kaldık ortada yapcek bişey yok dediler üçüncü özelde yapıldı tese yapıldı tutmadı dördüncü yine ayn hastanede tese yapılıp dondurulmuşları kullandık fakat çözüldükden sonra hareket yok deneldi yumurta toplandığı ile kaldı inş. bu sefer başka bir hastanede deniycez ön görüşmeye gün aldık fakat yogun oldukları için bir ay sonraya verdiler beklioruz artık

Back
X