- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 38
- Konu Sahibi 35izmirim35
Geldiiiim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim.. ozellikle multivitamin filan alma. Vucudumuz yeterince ilac aldi. Dinlenmesi lazim. Ozellikle sekerli beslenme. Zaten ilaclardan karaciger yoruldu. Organlari dinlendirmek lazim.. bol egzersiz bol su ve normal yemek.... rahim kaslarinin kan dolasimi toparlansin diye ritmik tempolu yuruyusu sakin ihmal etme. Onun disinda extra ozel bir cabaya gerek yok... folik asiti de abartmaya gerek yok. Zaten vucudun depoladi.Bu ay yeteişemedim ben kızlar( Sabah adetimi gördüm ama tüm tahlil sonuçlarımı çıkmadığından dolasıyla artık Marta başlayacam. Kocam böyle daha iyi diye diyor...kendini güzelce toparlanıp bu süre faydasıyla geçirip Martta yeniden başlıypruz. Ama 1 ay kaybettim ve bu aklımdan hiç gitmiyor ((( Allahtan bişey çıkmaz umarım ve martta başlayabilirim tedavimi. Peki şimdi ne yapmalıyım olasığı ükseltmek için? Doktorum bana sakın viteminleri meyveleri falan abartma demişti. Tek Folio ve proteinle beslenme...başka bişey yapma hamile ve gebelik planlayan hanımlara vitaminler var ya işte o da olmaz. zarar bile verir demişiti kısmete böyle bi şekilde etkilemezsin demişti )) Peki ya siz bu zamanı değerlendirmek için özel bişey yapıyormusunuz kızlar?
Bende senin gbiyim icim kuruntu dolu ama bu seytanin vesvesesinden baska bir sey degill sakin olalim canimofff bu ne iç sıkıntısı ya?? hep kötü şeyler geliyor aklıma![]()
5 olucak 2 transfer yapıldı 2 sonlandırıldı inş. 5. olucakCanim izmir ! Arkadaslardan vardir belki yeni mi basliyorsunuz?
yok hayır transfer yapılmadıSonlandirildi derken hamilelik mi sonlandirildi?
Birinci seferde transfer yapıldı ikincide eşime tese önerildi ikinciyi devletde denemişdik yumurta toplandı fakat o gün dr izne çıkmış kaldık ortada yapcek bişey yok dediler üçüncü özelde yapıldı tese yapıldı tutmadı dördüncü yine ayn hastanede tese yapılıp dondurulmuşları kullandık fakat çözüldükden sonra hareket yok deneldi yumurta toplandığı ile kaldı inş. bu sefer başka bir hastanede deniycez ön görüşmeye gün aldık fakat yogun oldukları için bir ay sonraya verdiler beklioruz artıkyok hayır transfer yapılmadı
Hiç tutmadı gebelik hiç oluşmadıYapilan transferler hic mi tutmadi ? Kimyasal mi oldu?
sizin izmir sanırım değilmiAllahim bize yardim et nolur???