2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hilalim ben bu aylarda basliyacam insallah dondurulmusla. evet yine tek transfer yapacaklar.. 2 istedim ama kabul etmediler.. 2 tane cozdurecekler, eger ikiside yasarsa en iyisini transfer edecekler, oteki de cope maalesef. Zaten suan toplam 3 embryom kaldi. Hayirlisi ya insallah bunlarla hamile kalirim..

kizlar galiba her seferinde degisebiliyor yumurta sayin..benim tedavimde 9 tane vardi bunun 8i dolu cikti ve 6 si dollenmis.. banada az gelmisti, doktorlara sordum normal bu dediler.. ben yasimdan dolayi biraz daha fazla bekliyordum. Ama Allaha cok sukur 6 taneden 5 tanesini dondurdular.. bazilarin cok oluyor ama 1 tane bile donduramiyorlar..

canım olsun bitane olsunda sonucu güzel olsun inşallah bu sefer kavuşursun yavruna.canım benimde 8 yumurtam olmuştu bende endişelenmiştim aslında neden az diye kimisinin daha çok oluyo aslında yaşımda genç ama şimdi 28ama tedavi zamanında 5tim bilmiyorum..

canim bu ayin 18 de gitcem keseyi görmeye,adnan hocam 8 tane yumaratn toplandi dedinde bende shock oldum ve bunu kendinsine söyledeim,onun bana cevabi,ne yapcan daha fazlasini pisirip yicekmisin dedi, yani demek istedi bize bitane bile yeter...
neden az oldunu bilemiyorum canim ama bunada sükür,almanyadaki tedavimde 14 taneydi ama ben ordaki tedavimi hc saymiyorum sadece para koparmak icin yapildini düsünüyorum trdeki tedavimi düsündükce,ya arada dünyalar kadar fark var...

benim gene yurt disinda yasayanlara tavsiyem almanyada yaptirmayin...

Canim sana aynen katiliyorum .. Ben de 2008 de bir defa türkiye de tüp bebek yaptirdim ..

Gerek ilgi alaka , gerekse yöntem cok farkli buraya göre ..

Ama bir zorluk var ki , kendi evinizin rahatligindan uzak kaliyorsunuz ..

Benim suan donmus embriyolarim var 5 tane .. Onlarla da kismet olmassa Türkiye yolu gözüküyor demektir ..

Bir de simdi Tek Embriyo Transferi kurali cikti ..

Bilmiyorum bu bizi de etkiler mi ?

Biz Türkiye de yasamiyoruz .. Orda dogum da yapacak degilizz ..

Gitmeden önce merkezle konusup ona göre gitmeye karar vercem sanirim ..

Insallah gerek birakmaz ALLAHIM ..

Bu kez kollarimi doldurur insallah ..

merhaba silam canim.. insallah dondurulmuslarinla hamile kalirsin ve turkiyeye gitmene hic gerek kalmaz..

Canim Allah razi olsun .. insallah bu kez nasip eder Mevlam ..

Sen de yakinda donmus embriyoyla tedaviye baslayacaksin sanirim ..

Allahim sana da ,bana da tüm tedavide olan arkadaslarima Pozitif sonuclar almayi nasip etsin ...

Keske hemen baslasaydin birlikte gün saysaydik canim arkadasim ..

canim sen suan tedavinin hangi asamasindasin? transfer tarihin falan bellimi?

Canim bu gün adetimin 16. günündeyim ..

Yarin doktor kontrolum var .. Rahim kalinligini ölcecek tekrar ..

Pazartesi cok ince cikmisti .. 14. gün 4 mm ..

Hayirlisi yarin insallah olmasi gereken kalinliga ulasirr ..

Yarin belli olacak transfer tarihim ...

Belki pazartesiye yapariz demisti doktorum ..

Heyecanla bekliyorum ..

silam canim ilac da kullaniyormusun? galiba yumurta takibi yapilmiyor sende..
bende yumurta takibi yapiliyor ve hicde ilac falan vermiyorlar, sadece catlama ignesi kullaniyorum. oda transfer tarihini daha iyi ayarliyabilmek icin.

silam canim ilac da kullaniyormusun? galiba yumurta takibi yapilmiyor sende..
bende yumurta takibi yapiliyor ve hicde ilac falan vermiyorlar, sadece catlama ignesi kullaniyorum. oda transfer tarihini daha iyi ayarliyabilmek icin.

Canim senin tedavin cok farkli benimkinden ...

Ben adetimin 2. gününden itibaren Estradiol adli bir hap kullandim .

Rahim kalinligini arttirmak icin ..

Önce günde 2 taneydi 3 oldu simdi 4 adet yutuyorum ..

Ayrica folik asit vitamin hapi kullaniyorum ..

Yumurta takibi bende hic yapilmiyorr . Catlatma ignesi de vurulmuyor ..

Ama hemsire lazim olabilir evde var mi diye sormustu ..

Evde var ama hic kullandirmadi doktor simdiye kadar ..

Her doktorun ayri bir tedavi yöntemi var ..Bu cok normal ..

Insallah sonucu iyi olurr ..

insallah yarin guzel haberler alirsin ve pazartesi transferin olur. 2 tanemi transfer edecekler?

Canim Allah razi olsun .. Insallah senin tedavinde hayirlisiyla baslar ve güzel sonuclanirr ...

Canim sanirim 3 embriyo konulacak .. Cünkü ben tedaviye yeni baslayanlardan degilim ..

Yillardir tedavi oluyorum ve 3 ile bile tutmuyorr ..

Ayrica Almanya´da 3 embriyodan fazla transfer edilmesi yasak ..

Her defasinda umutla basliyorum .. Bu kez umutlarim yikilmasin ALLAHIM ..

Canim senin tedavin cok farkli benimkinden ...

Ben adetimin 2. gününden itibaren Estradiol adli bir hap kullandim .

Rahim kalinligini arttirmak icin ..

Önce günde 2 taneydi 3 oldu simdi 4 adet yutuyorum ..

Ayrica folik asit vitamin hapi kullaniyorum ..

Yumurta takibi bende hic yapilmiyorr . Catlatma ignesi de vurulmuyor ..

Ama hemsire lazim olabilir evde var mi diye sormustu ..

Evde var ama hic kullandirmadi doktor simdiye kadar ..

Her doktorun ayri bir tedavi yöntemi var ..Bu cok normal ..

Insallah sonucu iyi olurr ..

Canim Allah razi olsun .. Insallah senin tedavinde hayirlisiyla baslar ve güzel sonuclanirr ...

Canim sanirim 3 embriyo konulacak .. Cünkü ben tedaviye yeni baslayanlardan degilim ..

Yillardir tedavi oluyorum ve 3 ile bile tutmuyorr ..

Ayrica Almanya´da 3 embriyodan fazla transfer edilmesi yasak ..

Her defasinda umutla basliyorum .. Bu kez umutlarim yikilmasin ALLAHIM ..

Merhaba silam uzun zamandir görüsemedik.Umarim tedavin hayirla sonuclanir.Türkiyede cikan tek embriyo transferi kanunu yürürlüge girmis,ama ben buna üzüldüm acikcasi yani iki veya üc embriyo ile sans daha fazla oluyor degilmi?Sizlere soruyorum cünkü benden daha cok tecrübe yasamissiniz.Sen tedavine türkiyedemi devam edicen neyapmayi düsünüyosun?...

hilalim ben bu aylarda basliyacam insallah dondurulmusla. evet yine tek transfer yapacaklar.. 2 istedim ama kabul etmediler.. 2 tane cozdurecekler, eger ikiside yasarsa en iyisini transfer edecekler, oteki de cope maalesef. Zaten suan toplam 3 embryom kaldi. Hayirlisi ya insallah bunlarla hamile kalirim..

kizlar galiba her seferinde degisebiliyor yumurta sayin..benim tedavimde 9 tane vardi bunun 8i dolu cikti ve 6 si dollenmis.. banada az gelmisti, doktorlara sordum normal bu dediler.. ben yasimdan dolayi biraz daha fazla bekliyordum. Ama Allaha cok sukur 6 taneden 5 tanesini dondurdular.. bazilarin cok oluyor ama 1 tane bile donduramiyorlar..

Slm talya83,yazdiklarini okudum simdi sen tedavini hollandadami yapiyorsun?Ve niye sadece 1 tane embriyo transfer ediyorlar? Merak ettim cünkü,avrupadadami kurallar degisiyor diye cevap yazarsan sevinirim....Allah yardimcin olsun canim....

canim bildiniz gibi bende türkiyede yaptirdim orada gercekten hersey cok farkli ,aslinda benim düsüncemde türkiyenin doktorlarina güvenmemek var ama bu tüp bebekte onlarin üstüne yok diger doktorlarina güvenmiyorum ama bu konuda güvencim sonsuz....

Slm talya83,yazdiklarini okudum simdi sen tedavini hollandadami yapiyorsun?Ve niye sadece 1 tane embriyo transfer ediyorlar? Merak ettim cünkü,avrupadadami kurallar degisiyor diye cevap yazarsan sevinirim....Allah yardimcin olsun canim....

canim,hollandada bir cok hastanelerde 35 yas alti kadinlarda sadece 1 embryo transfer ediyorlar. Cok nadir 2 tane transfer eden oluyor. Eger yasin 40 a yakinsan ve bir kac sefer negatif denemen varsa,ozaman 3 tane transfer ediyorlar... Burda kesinlikle cogul gebelik istemiyorlar o yuzden 2 taneden fazla transfer etmiyorlar.... cogul gebelikte erken dogum ve cocuklarda rahatsizlik daha fazla oldugu icin istemiyorlar..
Ben evet hollandada yaptiriyorum tup bebegi...
hayelbekek, peki sen hic denedinmi tup bebegi?

canim bu ayin 18 de gitcem keseyi görmeye,adnan hocam 8 tane yumaratn toplandi dedinde bende shock oldum ve bunu kendinsine söyledeim,onun bana cevabi,ne yapcan daha fazlasini pisirip yicekmisin dedi, yani demek istedi bize bitane bile yeter...
neden az oldunu bilemiyorum canim ama bunada sükür,almanyadaki tedavimde 14 taneydi ama ben ordaki tedavimi hc saymiyorum sadece para koparmak icin yapildini düsünüyorum trdeki tedavimi düsündükce,ya arada dünyalar kadar fark var...

benim gene yurt disinda yasayanlara tavsiyem almanyada yaptirmayin...

canım benim tabiki tek bir tane dahi yeter..ama ilkinde çok olunca ve şimdide az olunca şaşırdım yoksa tabiki çokda önemli değil...sonucunda yumurtan oluşmuş ve embryolar iyi oluşmuş ve tutmuş....

kızlar yumurtaların değiştiğini bende biliyorum çünkü benimde ilk denememde 12 tane toplandı 2.denememde 16 tane toplandı...ama asumanda çok fark olunca şaşırmıştım.....
talyacım canım inş türkiyeye gelmene gerek kalmadan dondurulmuşlarınla hamile kalırsın...
bu yasa yürürlüğe girdimi şimdi çok saçma ya şansı düşürüyorlar..benim yaşım 24 ilk denememde 5 tane embryo transfer edilmişti...2.denememde embryologlar yaşından dolayı sana 2 tane koyucaktık fakat dr.un 3 tane koyalım şansa bırakmıyalım dedi ve 3 tane transfer ettiler ondan dolayı....
yani 2 taneyi dahi böle düşünüyorsa dr tek embryo ile ne olcak anlam veremiyorum..inş bu yasa değşir....üstüne dondurulmuşlarla tutma şansı dahada düşük 1 tane koyulması boşa zaman harcamak gibi bişy...
silam tedavin hayırlı olsun sonucunda pozitif olsun inşşş....
belgin hastane konusunda karar verdinmi???

kızlar yumurtaların değiştiğini bende biliyorum çünkü benimde ilk denememde 12 tane toplandı 2.denememde 16 tane toplandı...ama asumanda çok fark olunca şaşırmıştım.....
talyacım canım inş türkiyeye gelmene gerek kalmadan dondurulmuşlarınla hamile kalırsın...
bu yasa yürürlüğe girdimi şimdi çok saçma ya şansı düşürüyorlar..benim yaşım 24 ilk denememde 5 tane embryo transfer edilmişti...2.denememde embryologlar yaşından dolayı sana 2 tane koyucaktık fakat dr.un 3 tane koyalım şansa bırakmıyalım dedi ve 3 tane transfer ettiler ondan dolayı....
yani 2 taneyi dahi böle düşünüyorsa dr tek embryo ile ne olcak anlam veremiyorum..inş bu yasa değşir....üstüne dondurulmuşlarla tutma şansı dahada düşük 1 tane koyulması boşa zaman harcamak gibi bişy...
silam tedavin hayırlı olsun sonucunda pozitif olsun inşşş....
belgin hastane konusunda karar verdinmi???

Hilalcim sagolasin canim benim ...

Insallah bizler de senin gibi hamilelik heyecanini ve mutlulugunu yasayabilirizz ..

Dualarinda bizleri de unutma emi canim benim ...

Rabbim sana da güzel bir hamilelik versin .. Bebegini ve seni korusun .. Kendine cok cici bakk .. Öpüyorum .. Şeniz

amin canım benim çok teşekkür ederim.....hepinize dua adiyorum......rabbim en yakın zamanda hepinize bu duyguyu tattırsın inşşş....

HıLALCıM hiç bilmiyorum arkadaşım iyice kafam karıştı nisan başı kaan beye gidecegiz bakalımm sonuca göre artık bi yer düşünecegiz.canım yaa iyice bunaldım artık geceleri rüya görmeye başladım.

Back
X