2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Artık hangi konuya inanacağımı bilemiyorum :2:
Yorum yapsam havada kalır mı konu fake mi dalga mı geçiliyor diye düşünür oldum.
Hayır amaç ne onu da anlamıyorum ki :19:
Amaç ne bilmiyorum amma kendilerini kandırdıklarını ve biz yorumcularla resmen oyun oynadıklarını biliyorum pekala..
Varsa bir rahatsızlığınız gidin ve tedavi olun :4:
Bizleri sahte üyeliklerle konularla kandırmanız ağır vaka olduğunuzu gösterir :41:
Hem vaktimizi çalıyorsunuz hem de boşu boşuna sizin için üzülmemize neden oluyorsunuz :20:
Burası ne ego tatmin etme yeridir ne de insanlarla kedinin fareyle oyun oynayabileceği bir yerdir !
Zayıf karakterinizi gözümüze gözümüze soktunuz sayenizde artık şüpheyle yaklaşacağız konulara.:37:
Sizin gibi yaşların yanında kurular da yanmaz umarım :41:

Yorum yapsam havada kalır mı konu fake mi dalga mı geçiliyor diye düşünür oldum.
Amaç ne bilmiyorum amma kendilerini kandırdıklarını ve biz yorumcularla resmen oyun oynadıklarını biliyorum pekala..
Bizleri sahte üyeliklerle konularla kandırmanız ağır vaka olduğunuzu gösterir :41:
Hem vaktimizi çalıyorsunuz hem de boşu boşuna sizin için üzülmemize neden oluyorsunuz :20:
Burası ne ego tatmin etme yeridir ne de insanlarla kedinin fareyle oyun oynayabileceği bir yerdir !
Zayıf karakterinizi gözümüze gözümüze soktunuz sayenizde artık şüpheyle yaklaşacağız konulara.:37:

kesinlikle sana katılıyorum. dün akşam ne kadar üzülmüştüm o kişi için dua bile etmiştim tez zamanda bebesi olsun diye.sabah bi geliyorum açıyorum pc yi maşşallah hatun bizi resmen aptal yerine koymuş.çokmu canın sıkıldı sen hangi eksik akılla 2. ci üyelik yapıp polimik yaratıyorsun. hastaysan git tedavi ol değilmi.. ben hakkımı helal etmiyorum böylelerine.:47:.

kesinlikle haklısın...
o kadar üzülüyorum ki okuduğum bazı şeylere, oturup ağlıyorum, her şeyden ziyade vaktimi harcıyorum, birçoğunuz benim gibi biliyorum...
sayfalarca konu uzamış gitmiş, konu sahibi yazmayı bırakmış, ama yazdıkları ya da sorunları akıl alır cinsten değil,insan elinde olmadan merak ediyor "acaba ne oldu, sorunlarını çözdü mü" e aylarca ses çıkmayınca da insanın aklına konunun da,üyeliğinde, anlatılanların da senaryo olduğu geliyor tabiki..

Her konuyu 2-3 defa okuyorum artik iyice emin olmak icin,
gerceklik payi nekadar yüksek diye her kelimeyi inceliyorum..delirttiler bizi sonunda :27:
Ama ben Fake degilim String ablaaa avatarim gercek o benim bennn :52::52::52:

sanal alem bile olsa tanımadığın kişilere yorum yapmazın olur biter.benim yorum yaptığım kişiler bellidir zaten,saatlerce okuyup üzülmeye değmez isme bakıp yorum yapmak en iyisi.

o konu sahibine çok üzülüyordum saf gibi..buradaki kişiler sanal ama konular gerçek diye bakıyorum her zaman..

özellikle bugün ki konuda canım çok sıkıldı..tüp bebek gibi ciddi birşeyi kullanması da çok mide bulandırıcıydı!

benim o arkadaşa yardımcı olmak için anlattığım kendi tüp bebek hikayem,başka bir arkadaşın bebeğinin olmamasından duyduğu üzüntü,adunulun 13 kez tüp bebek tedavisini denediğini yazması,diğer bir arkadaşın merkez araştırıp bilgi vermesi,başka birinin fiyat araştırıp yardımcı olmaya çalışması bunların hepsi gerçekti..

bu insanlar farkında değiller ama kul hakkına giriyorlar aslında!

ve gerçekten hastalıklı bir durum bu.ben acıyorum onlara.

şunu görüyorum aslında ; farkında olmadan tüm iyi niyetimizle konulara sahip çıkıp, o insanların dertlerine ortak oluyoruz.
ama bazıları için ciddi eğlence kaynağı bu.üye olduğumdan beri bir değil iki değil üç değil...her hangi bir ceza sistemi de
önüne geçemez gibi duruyor ama bu yaşananlar insanlara karşı olan güven ve samimiyeti fazlasıyla zedeliyor.

kadesanın da demiş olduğu gibi, kendi tecrübelerimizden örnekler sunarak tüm samimiyetimizle kendi hayat hikayelerimizi
dile getirirken nasıl bir haz peşindeler ben de anlamıyorum.ya da sanırım gerçekten çok ciddiye alıyoruz konu ve sorunları..:ssz:

Biz bu forumda dertlerini ancak okuyup üzülür sonra kapatır hayatımıza geri döneriz...
Ya onlar? Hep bu arıza kişilikleriyle baş başa olacaklar...:31:
Bu onlar için en ağır ceza sanırım Allah'tan gelen... :12:
Bunu bilmek bile yetiyor. :34:

iyi aklıma getirdin string
bi ara bende 2.ci bi üyelik alığ burda skandal bi konu açayım ya :ssz:

o konu sahibine çok üzülüyordum saf gibi..buradaki kişiler sanal ama konular gerçek diye bakıyorum her zaman..

özellikle bugün ki konuda canım çok sıkıldı..tüp bebek gibi ciddi birşeyi kullanması da çok mide bulandırıcıydı!

benim o arkadaşa yardımcı olmak için anlattığım kendi tüp bebek hikayem,başka bir arkadaşın bebeğinin olmamasından duyduğu üzüntü,adunulun 13 kez tüp bebek tedavisini denediğini yazması,diğer bir arkadaşın merkez araştırıp bilgi vermesi,başka birinin fiyat araştırıp yardımcı olmaya çalışması bunların hepsi gerçekti..

bu insanlar farkında değiller ama kul hakkına giriyorlar aslında!

ve gerçekten hastalıklı bir durum bu.ben acıyorum onlara.

Başka bir konuda tüp bebekten bir aylık çocuğu olduğunu yazmış.
Tüp bebek olayını bu işe alet etmesi son derece yanlıştı.
İnanmıyorum o tüp bebek meselesine de ev meselesine de.:19:
Ben de çok üzülmüştüm.Kendimi onun yerine koyarak yorum yapmıştım.
Ama yapmaz olaydım.:36:
Bu kk da ne ilk ne de son olur.
Gitgide türüyorlar nasıl işse :41:
Ekşiciler inciciler bitti şimdi bunlar başladı :kkk:
Helal etmiyorum hakkımı böyle insanlara :47:

Bazen ayni konulari actigim oluyir oda yeteri kadar cevap almadigim icin yeniden aciyorum baska bir baslikla ilginizi cekmek icin.Ama zaten bir kac uyelik acsamda ayni seyleri yazipta kimi kandiracam ki.Zaten anlasilacak kim oldugum.Kendimi rezil edicem.Sitelerde bir kac uyelik acarak insanlari aptal yerine koymak istiyorlar ama aslinda kendilerini rezil ediyorlar.

çok güzel bir konuya değinmişsiniz böyle yaptıkları için gerçekten ihtiyacı olan kişilerde yardım alamıycak

canım gerçek olan tek şey kaynanasından nefret etmesi galiba :1: tabii bir k.validesi varsa!

diğer herşey hayal ürünü belli ki.

böyle yapmalarının amacı nedir? eğlencelimi buluyorlar yoksa sapıklarmı :51:

böyle yapmalarının amacı nedir? eğlencelimi buluyorlar yoksa sapıklarmı :51:

sapık falan değiller.eğlence anlayışları bu kadar sığ,basit işte..gerisini sen düşün.tatmin yolları bu galiba.

bir de Allah korkuları yok galiba,artık böyle düşünüyorum.

Fake konu açanlara ne demeliyiz :47:
Oturup yazdıklarımızı okuyuyp okuyup gülüyor olmalılar.
Kendilerini eğlendiriyorlar böyle ıvır zıvır işlerle demekki..
Hiç yapacak meşgaleleri yok tutup düşünüp haydi şu konuyu açalım da azcık geyik yapalım diyorlar.
Yazık onlara çok yazık...

Böyle fake konu açanlar size sesleniyorum:
Allah'ın sopası yok burada milleti kandırıyorsunuz elbet birgün başınıza gelir açtığınız uyduruk konular:19:

sapık falan değiller.eğlence anlayışları bu kadar sığ,basit işte..gerisini sen düşün.tatmin yolları bu galiba.

bir de Allah korkuları yok galiba,artık böyle düşünüyorum.

aeroplainin canı ekşın istiyordu galiba,birgün önce bana çattı,tatmin olmadı herhalde ertesi gün de 2.üyelikle ekşın çıkarmak istemiş:1:

Back
X