Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her banlanan 2.üyelik alıp acıklama yapıyor mu
2-3 gün bekler ban acıldıktan sonra da acıklama yapılabilirdi
hiç farketmez eger böyle bir konu acacak kadar tuhaf karsılıyorsak 2. üyelik almayı
iğneyi kendine cuvaldızı baskasına demişler
her banlanan 2.üyelik alıp acıklama yapıyor mu
2-3 gün bekler ban acıldıktan sonra da acıklama yapılabilirdi
hiç farketmez eger böyle bir konu acacak kadar tuhaf karsılıyorsak 2. üyelik almayı
iğneyi kendine cuvaldızı baskasına demişler
konu başlığına bakalım.
2ci üyelik alıp bizi kandıranlar.
bu konuyla g nin yaptığı farklı.elbette 2ci üyelikle yazılması site kurallarında yasak. ona diyeceğim bir şey yok.
ama o,geldi direk ilk mesajında adını verdi.ben buyum dedi. saklamadı kendini,kandırmadı kimseyi..
o yüzden bu açtığı konuyla,yaptığı bugünkü hareket aynı kefeye koyulamaz.
okypete ye katılıyorum bu konuda..hepimiz su aygırına çok sinirlendik,şaşırdık ama bu üyelik alması 2.üyelik konumunda değil bence..zaten 3 msj yazıp kendini kib'ledi..
bir de Elmayram da Su aygırı da banlı,onlar yokken bu konunun tartışılması doğru olmaz bence.
okypete ye katılıyorum bu konuda..hepimiz su aygırına çok sinirlendik,şaşırdık ama bu üyelik alması 2.üyelik konumunda değil bence..zaten 3 msj yazıp kendini kib'ledi..
bir de Elmayram da Su aygırı da banlı,onlar yokken bu konun tartışılması doğru olmaz bence.
bende okudumda olayı g-string zaten adını hemen açıklamış kimseyide kandırmamış bu konuyla hiç alakası yok elmayra ile arasındaki konuda başka o onların arasında