2 veya daha çok düşük yaşayıp, sonra başarıya ulaşanlar??

gamer123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
514
194
53
42
Kızlar tüp bebek tedavisi ile 2 gebeliğim oldu ve düşük oldu 3. tedavi için sizlerde farklı uygulanan tedavi veya testler neler oldu ? Başarıya nasıl ulaştınız deneyimlerinizi yazar mısınız?

Kızlar tüp bebek tedavisi ile 2 gebeliğim oldu ve düşük oldu 3. tedavi için sizlerde farklı uygulanan tedavi veya testler neler oldu ? Başarıya nasıl ulaştınız deneyimlerinizi yazar mısınız?
Canm bende ilk tedavmde hamile kalmştm duşuk olmuştu ikincisi donmuşlarla denendi negatf oldu uçuncu tedaviye başlamadan rahme emrbiyo iyi tutunsn diye rahme çizk atıldı histeroskpi yapıldı ve pgt li embriyolar transfer edildi her dollenen sağlıklı çıkmıyor o yüzden de duşukler artıyor sağlıklı embriyo transferi ile daha çok şans oluyor tüm bunlar biraz maliyetli ama sonuçta her tedavi için bi ucret odeniliyor boşa uğraşmaktansa daha şansımızn artacağı şeyler yaplması iyi şuan 24haftalık ikizlere hamileym allahıma şukurler olsn ki bebeklerm iyi inşallah tez zamanda sende hamile kalırsın Allah hepimznde kucaklarını doldursn

Hayirli olsun canim bebislerin, ins. saglikla kucagina alirsin,benim dondurulmus embriyom var doktoruma sordum cgh veya pgd gereklimidir diye tekrar coz dondur iyi olmaz dedi umarim sagliklidir embriyolarim tekrar ayni seyi yasamak istemiyorum bagisiklik testi onerdi doktorum umarim sorun bulunur

Hylhyl1 cnm kac embriyodan kaci saglikli geldi?
doktorum tekrar sil baştan yapalm dedi dollenen embriyo 3.gunden sonra pgt ye sokuluyor 5.gunede sağlıklı olanlardan transfer ediliyor 8 taneden 3 tanesi sağlıklı çıktı çok önemli genetk bozukluğmzda yok sadece kan pıhtılaşması var bende o kadar ona rağmen 3u sağlıklı eğerki pgt ye grirmese. Sağlıksız transfer edilseydi Allah korusun duşuk yada bebekde problem olabilirdi o yüzden sevdm bu pgt yi çok kişi yaptrıyor pgtli konular var burada oraya gozatabilirsn

3. Gun bakiliyor demissin cnm 5. Gune yetisiyormu dondurulmusmu transfer oluyor? Bende bu dondurulmuslarla sansimi deneyip olmazsa artik bu testi yaptircam baska neden ne olabilir bilmiyorum[/QUOTE]

3. Gun bakiliyor demissin cnm 5. Gune yetisiyormu dondurulmusmu transfer oluyor? Bende bu dondurulmuslarla sansimi deneyip olmazsa artik bu testi yaptircam baska neden ne olabilir bilmiyorum
[/QUOTE]
3.gune gelenleri pgt ye sokuluyormuş 5.gune hem giden hemde sağlıklı çıkanı tranfer ediyorlar bana oyle yapıldı. Donmuşlarla da yapılıyor galiba benm tazeydi ama pgtli konuya bakarsan donmuşlaryla yapılanlarda olmuş kaçtane donmuş emrbiyon var canm

3.gune gelenleri pgt ye sokuluyormuş 5.gune hem giden hemde sağlıklı çıkanı tranfer ediyorlar bana oyle yapıldı. Donmuşlarla da yapılıyor galiba benm tazeydi ama pgtli konuya bakarsan donmuşlaryla yapılanlarda olmuş kaçtane donmuş emrbiyon var canm[/QUOTE]
Benim zaten 2 tane var doktor onları pgt veya cgh yapmadan transfer edelim çözüp dondurma olmasın dedi umarım hayırlısıyla sağlıklıdırlar bende cgh oluyosa yaptırmak istemiştim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…