bende istemem ama çarem yok diğer korunma yöntemlerine güvenmiyorum.açıkçası tüp bağlatma yöntemini doğru bulmuyorum,
bebeklerimize allah korusun birşey olsa diye düşünmeliyiz.
Bazen kök hücre ile teavi edilen hastalıklar yüzünden kardeş krtulsun diye hamile kalınması gerekebiliyor.
bunlar olmasa bile dinimizce de yalnış.
tüplerini bağlattıktan sonra hamile kalan bile varmış.
bence çok düşünülmesi gereken bir karar.
Sikinti yapma hocam erken falan diyenlere de siz mi bakacaksiniz de kapat agizlariniMrb benim de daha 13 aylık bir bebeğim var emziriyorum test yapmadım ama sanırım hamileyim günüm gecikti üzülüp aglamak istemiyorum ama psikolojim el vermiyor daha evliliğe alisamadan oğlum dünyaya geldi daha onu büyütmeye alisamadan ikinci bebek üstelik ogretmenim calismaya başlamıştım.. Şimdi seneye şöyle yaparız bböyle yaparız diyorlar he he deyip geliyorum insanların hepsine bi laf anlat simdi herkes aaa ne çabuk zart zurt dicek sinirlerini bozacak eminim bebeğimi de iki yılemzirmek iistiyorum ne olacak bilmiyorum belki degilimdir bugün aşure günü nolur dua edin allahım bu sitede bebek bekleyip de olmayan herkese bebek versin inşallah bize de hayırlı zamanda ikinciyi versin nolurdua edin bana
Son durum ne oldu? Arkadaşım bende evlendim ve 10 ay sonra doğum yaptim. Şükür Allahım hemen verdi. Eşimle tam herşey düzeldi oğlumuz 8 aylik oldu derken. Yine hamile oldugumu öğrendim. Haftasını öğrenemedik pazartesi muayeme olucam. Oğlum küçük, 1.5 yıllık evliyim, yine hamileyim ve kpss sınavi :-( :-( :-( :-( hangisine yansam bilemedim....Mrb benim de daha 13 aylık bir bebeğim var emziriyorum test yapmadım ama sanırım hamileyim günüm gecikti üzülüp aglamak istemiyorum ama psikolojim el vermiyor daha evliliğe alisamadan oğlum dünyaya geldi daha onu büyütmeye alisamadan ikinci bebek üstelik ogretmenim calismaya başlamıştım.. Şimdi seneye şöyle yaparız bböyle yaparız diyorlar he he deyip geliyorum insanların hepsine bi laf anlat simdi herkes aaa ne çabuk zart zurt dicek sinirlerini bozacak eminim bebeğimi de iki yılemzirmek iistiyorum ne olacak bilmiyorum belki degilimdir bugün aşure günü nolur dua edin allahım bu sitede bebek bekleyip de olmayan herkese bebek versin inşallah bize de hayırlı zamanda ikinciyi versin nolurdua edin bana
Son durum test yaptim fakat ikinci çizgi çok silik çıktı hala da regl olmadım kan testini ancak salı günü yaptirabiliyorum yuzde%99,9 hamileyim beklemiyorduk evet ama allahım bize bu bebeği gönderdiyse vardır bir hayır dedim ve şimdiden altı haftalık olsun da kalp atışlarını dinleyelim diye heyecanlaniyorum tek derdim bebeğimi emzirememekten korkuyorum daha 13 aylik hep niyetim iki yıl emzirmektieyizare1post: 43208394 .!.:Son durum ne oldu? Arkadaşım bende evlendim ve 10 ay sonra doğum yaptim. Şükür Allahım hemen verdi. Eşimle tam herşey düzeldi oğlumuz 8 aylik oldu derken. Yine hamile oldugumu öğrendim. Haftasını öğrenemedik pazartesi muayeme olucam. Oğlum küçük, 1.5 yıllık evliyim, yine hamileyim ve kpss sınavi :-( :-( :-( :-( hangisine yansam bilemedim....
Ha birde kilolarimi veremedim bile daha :-( :-( :-( gel de ağlama şimdi....
Cnm hayırlı olsun eğer kesin hamileysen bebeğini sütten kes iyi değil o sütSon durum test yaptim fakat ikinci çizgi çok silik çıktı hala da regl olmadım kan testini ancak salı günü yaptirabiliyorum yuzde%99,9 hamileyim beklemiyorduk evet ama allahım bize bu bebeği gönderdiyse vardır bir hayır dedim ve şimdiden altı haftalık olsun da kalp atışlarını dinleyelim diye heyecanlaniyorum tek derdim bebeğimi emzirememekten korkuyorum daha 13 aylik hep niyetim iki yıl emzirmekti
Tesekkur ederim fakat bunu hangi bilimsel kaynağa dayanarak söylüyorsunuz? Yeterli ve dengeli beslendiğim surece doğuma kadar hatta sonrasında her iki bebeğimi de emzirebilecegimi söyledi jinekologum benim emzirememekteki korkum halsizlik kalsiyum eksikliği gibi bende ortaya çıkacak sorunlar.. siz bence jinekologunuzu değiştirin ya da boyle kulaktan dolma bilgileri kafanizdan atınCnm hayırlı olsun eğer kesin hamileysen bebeğini sütten kes iyi değil o süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?