2. ya da 3.bebeğine, emzirme döneminde ya da beklenmedik biçimde hamile kalanlar

öle düşünmeyin kızlar ya bizimkisi dogal bi merak ve istek sonuçta gidipte sperm seçtirmedik yada ne bilim yol yordamla otla böcekle hocayla hacıyla bulup ta ugraşmadık o biraz allahın işine karışmak gibi bişe oluo bizim olaylarımız tamamen allahlık neyi nasip görse o olacak ve bunu merak etmek en dogal hakkımız bunda bi günah yok sadece bizler kendi dünyamısda birazda egleniyoruz o kadar allahın bildigi kulan saklanmaz ne var ki bunda kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

slmlarr bende henüz yenı gebeyım 7 haftalık ..beklenmedık bır süprizdi bizim için ..bır yasında oglum varr..ama olsun yaa gelen bebek rızkıyla gelır allahım ne eylerse guzel eyler var bundada bır hayırr ...çok sevındım ben ard arda buyurler ışte zorluk cekerım ama bır cırpıda buyurler ınsallah..allah tum olmayanlara versınn ınsallahh...YUPPPİİİİİ 2. KEZ HAMİŞŞŞİM 2. KEZ ANE OLUCAMMM:dance::lepi:

ayy maşşallah hale ne güzel hiç takmamışın seviniyorsun haline...valla şaşırdım he :kedi: hemde daha 1 yaşında çocugun var..Rabbim şu huzuru bizede nasip etsin ne diyeyim..gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmolumunekankayizsmile

canım benım tabıkı sevınıcem rabbım ne eylerse guzel eylerr....vermısse vardır bır hikmet..beklemıyorduk süpriz oldu ama olsun ben yınede cok sevındımm.basta bırazcık burukluk vardı bebegım henuz 1 yasında nasıl buyutucem ıkısınıde dıye ama sonradan dusundumkıı ....allah onunda sabrını verır.buyuyup gıderler ıstee...bırde hıc bebegı olmayanlar var allahım bana bahşetmis üzülmek isyan etmek asla ama asla olmaz degılmı...allahım tüm olmayanlara bu muhtesem duyguyu tattırsın inaşşallahh:Saruboceq:

tabiki cnm haklısın o konuda ..hiç olmayanaları düşününce..ama belki bu konunun baştan beri bizim yazdıklarımıızı okuduysan bana hak vereceksindir..haşa amacım isyan değil ama öyle sıkıntılar çektimki ve başka hayallerim vardı hepsi karıştı gitti..biz evlenirken tadilat gerektiği halde ,borçlardan dolayı eve hiç tadilat yapamadık..ev öyle kötü haldeki düşün 3 yıldır boya dahi yapamadık yani..dökülde bi çok yeri rutubet var,camlarımız aleminyum ve inanılmaz soğuk oluyor doğalgaza para yetiştiremiyoruz.ilk bebeğime zaten eşimin ısrarı sonucu 6 ay sonra hamile kaldım ve madddi sıkıntı içinde hiç istediğim şeyleri alamadım yapamadım.buruk bir hamilelik ve sonrası yaşadım..doğumdan sonrada hastalık problemleri yaşadım ve oğlum çok yaramazdı 1 yıl nerdeyse ,uykusuzluktan gözümün önünü göremiyordum ,beni gören halime acıyordu,oğlum çok zor diş çıkardı hiç susmazdı..1 yaşından sonra biraz sakinledi..tapu borcu ödüyoruz 3 yıl olacak ve hala bitmedi mayısa bitiyor ve bebişim kısmetse nisana doğuyor..yani ben ilkinde sıkıntı yaşadığım için hep düşünüyordumki şu borç bitsin evide az çok adam edelim oğlumda büyüsün sonra 2.yi rahat bi şekilde yapıp gönlümce büyüteyim..ayrıca oğlum hala diş çıkarıyor ve gecede en az 5-6 kere kalkıyorum.2 tane olunca bi ona bi diğerine ne yapacağım bilmiyorum..hatta karyolalarını nasıl koyacağım onu bile bilmiyorum,ikiside gözümün önünde olsun istiyorum ama nasıl? yani bu kadar sıkıntı ve endişe varken olunca bebek insan olumlu düşünmeye odaklansada ,olumsuzluklar paçasını bırakmıyor.. sevgiler sanaa

canım benım yaa cok uzuldum gercekten ben yazdıgın yorumları okumadım dırekt son sayfaya geldım ...kusura bakma yargısız ınfaz yaptım ..ama emın ol cektıgın bu sıkıntıların ardında buyuk bır rahatlık senı beklıyor rabbım sıkıntı cekenlerı darda koymaz umarım hersey duzelır...cocugum hıc durmuyo dıyorsun ondan bende muzdarıpım canım benı gorende aynı senın gıbı acıyorlardı ben hıcc uyku yuzu gormedım bebegımı hep besıkte sallıyordum sabhalra kadar...sonraa bezde sallanmaya basladı besıkte bıle bagırıyordu ınanırmısın gece esımı kaldıramıyordum kıyamıyordum tek basıma o cocugu bezde sallaıyordum o kadar belım agrıyordukı bır muddet sonra hıssetmıyordum belım agrısını....dis cıkarmalarını saymıyorumm oooooooo allahım bılır bırde ben bılırım yanı....bezdede yenemezdım artık bebek arabasıylka uyutur öle eve cıkarırdım yatagınaa ....bıberona zor alıstırdım benı 3 ay emdı sadece neler cektım neler..7 aylıkken mecburen sunnet oldu işiyemıyordu pipisinin ucu kapanmıss..tam 1 haftaa ne gece ne gunduzzz kendımde degıldımm...bunlar daha kaba halı ınce ayrıntısına gırsem healrde SAYFALAR DOLAR..EMINIM BUTUN ANNELER ZORLUKLAR ICERISINDE BUYUTMUSLERDIR....AMA BENIMKI COKK FARKLI SENINKIDE BENDEN FARKLI KIME SORSAN O HAKLI YANI...AMA HALINE GERCEKTEN COK UZULDUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..SIMDI TEK DUAM IKINCI COCUGUM AKILLLI "OL"UR INSALLAH

inş haleciğim..Allah ikincilerde bu kadar sıkıntıda koymasın ne diyelim..Rabbim neyler neylerse güzel eyler..Artık sonu hayılrı solun sağlıklı evlatlar olsun inş..

Kıslarrr nasıl foto koyuyorsunuz buraya ben yapamadım oğlumu koyacam sizler için ama yapamadım bırı yazabılırmı nasıl oldugunu

Kıslarrr nasıl foto koyuyorsunuz buraya ben yapamadım oğlumu koyacam sizler için ama yapamadım bırı yazabılırmı nasıl oldugunu

foto derken şu alttaki çizelgeyimi soruyorsun cnm yoksa normal foto mu? foto eklemek için sanırım.cevap yazarken üstte gülücük(yani smile varya gülümsemeler yazıyor üstüne gelince) simgesinin yanında ataç simgesi var,eklenti ekleme tuşu yani ona tıklıyorsun ekran geliyor pcden dosyayı bulup yükle diyorsun..inşalla hyanlış bişey yazmamışımdır..

kızlar en son dr kontorlümde dr a 21 aylık kızımı kaldırabilirmiyim diye sordum ki kaldırıyor taşıyordum.kesinlikle hayır dedi.biz 24 haftalık olduk ben şimdiye kadar hiç dikkat etmiyordum.çokta mecbur kaldığım oluyor.sizlerde sordunuzmu???

bu arada benim 5,5 yaşında bir oğlum ,21 aylık bir kızım var ve buda kızmış:)))şu sırlar baya hareketlendi.vuruşları net hissedilioyor.sizler ne alemdesiniz?

benimde 24aylık bebeğim var 12kilo tabi kaldırıyorum dayanamıyorum alıyorum kocagıma 10 haftalık hamileyim kahve renkli akıntım oldu dün doktura gittim düşük teliken var dedi artık almamaya dikkat ediyorum fisfisfis

Halecim hoşgeldin canımmm aramıza...Valla motivasyonun süper gerçekten de.
Ben başta çok zorlandım ama şimdi kendimi çok iyi hissediyorum iki bebikim olcak diye bende çok sevinçliyim.Bazen deli miyim neyim diyorum kendi kendimekaydirigubbakcemile3

Ya böyle bişeyin imkanı varmı canım Allahını seversen.Yazık değil mi bebiklere ben 30.haftamdayım sürekli kucamda veledim napim yürümüyo bile daha..Allah kolaylığı gücünü verir.Korur karnındaki.Herşey onların dediği gibi olmuyor şekerim

bu arada benim 5,5 yaşında bir oğlum ,21 aylık bir kızım var ve buda kızmış:)))şu sırlar baya hareketlendi.vuruşları net hissedilioyor.sizler ne alemdesiniz?

cnm bende kaldırıyorum oğlumu 21 aylık oda,bende 14haftayı geçtim işte..valla mecbura kalıyorm ne yapayım.bazen bi yere gidiyoruz yürümüyor çok ağlıyor mecburen alıyorum..ama doktora sormak hiç aklıma gelmedi..ee uyuunca falanda alıp yatıyorum mecburen sürekli birini nerden bulacağız ki akannehir
maşallah senin bayağı olmuş 24 hafta demek kızz ay ne güzel Allah sağlıklı soıhhatli versin..bende hep kız umuyorum ama henüz belli değil ,aysonu kontrolüm var belki belli olur diye ümit ediyorum..

aa tehlike yaratmış yani şimdi tedirgin oldum..benim çok şükür akıntım falan olmadı öyle..ama Allah korusun düşük tehlikesi tehlikeli bir durum gözm korktu,daha dikkatli olayım bari.gerçi benim 3 ayı geçti ama yinede tuhaf oldum bunu okuyunca..Aman sende dikkatli ol tatlım ne olur ne olmaz..

Kizlar bende cok hareketlim sürekli disarda bir bayanim 2 gündür evde büyük temizlik var tabii ben cok el atmadim kizimla bir arkadasim temizledi evi ama dun ve bugun lekelendim.Ne zaman cok hareketli olayim(bana göre hareketlilik sabah 6 gece 12 demek) sancim oluyor .Zannedersem normelllll dimi.?
Bende caylaklar gibi oldum yaw bu 3. ama unutmusum kizlarrr gülmeyinn.

bence çok yorma kendini cnm..lekenlenme dediğin bu arkadaşın dediği gibi kahverengi leke mi? dr danış bence çok yıpranmak ii değil bu dönemde malum..bende biraz fazla yürüsem zorlasam kendimi akıntım fazlalaşıyor ve belimle kuyruksokumum ayrılıp birleşiyor gibi dayanılmaz ağrıyor,çatlıyor gibi oluyor..

Evet canim kahverengi lekelenme.Ben ikinci hamileligimde ilk 4 ay hep lekelendim adet dönemlerinde lekelenmeler fazlalasdi .Alisigim yorgunluktan kaynaklaniyor zannedersem .Neyse bugun tatile cikiyoruz pazar gunune kadar kisa bir tatil.Bol bol dinlenicem...Bel agrisina gelince bu niiiii yaaaa bu niiii yaa belimm kopacak sanki hep agriyor .Ilk ikide yasamadiklarimi yasiyorum...

benim ilkindede kopuyordu belim bundada aynı valla..ilkinde çok ağrıdı dedim kemikler açılıyor sonrasında kıkrıdak oluyor fln ama yinede doğumum zor oldu ,o kadar ağrıyınca bende kendi kendime diyordum kıkırdaklaştığı için rahat doğururum ama nerdee..

kızlar yaaa nerelerdesiniz???uzun zamandır hiç kimseler yazmamış...tabi herkesin küçük bebesi var,zor dimi_????biz 29 haftalıkl olduk.bayram tatili ama memlekete gidemiyorz,çok uzak.üzülüyorum(( 9 saat yolu göze alamadım çünkü çarşambadan beri ev taşıyorum.baya yoruldum.üst kata taşındık ama yardıma gelen olmadı.bi kızımın bakıcısı yardım etti.bi de 1 gün temizlikçi tuttum .ama in çık baya yoruldum.bi sürü iş ben olmdan hallolmadı malesef..şimdi bol bol dinlenmeye çalışıyorum.sizleri merak ediyorum....nasılsınız??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…