2 yaş bebek anneyi yok sayma

• Konu Sahibi Konu Sahibi esceke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esceke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
7
1
36
37
Merhaba hanımlar benim 2 yaşında kızım var aslında bana çok düşkün evde dışarda hep peşimde babasına bile çok gitmez ama kendini yakın hissettiği onunla oynayan bir yetişkin görünce beni görmezden geliyor bazen anne sen git diyor çok üzülüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum neden böyle yapıyor acaba.

Kiziniz uslu bir bebek galiba benimki boyle yapsa firsat bu firsat diye hemen gider bi kahve icerim agiz tadiyla takilmayin boyle seylere ufacik cocuk daha bunlar yaptiklarinin bir mantigi yok. o an yeni kisi daha ilginc geliyordur ona yoneliyordur. bir donemdir gecer, dedigim gibi siz tadini cikarin :)

Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum benim kızımda bazen babasıyla oynarken bana git diyor 21 aylık. Benim istemediğim bir şey yapıyorlarsa özellikle ozaman git diyor yada uyku zamanı gelmişse ama oyun oynuyorsa ozaman git diyor. sizde de böyle bir durum olabilir mi ? Bence gayet normal bişey yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

3 yaşındaki oğlum başkası onunla oynayınca "seni sevmiyorum git " diyor . Eminmisin diyince hayır seni cokk seviyorum diyor çokta kafaya takmayın aslında sizi çok seviyor... Ben telefona izin vermiyorum babası bazen açıp davul zurna izletiyor ozamanlar da bana anne sen git ben davul zurna izleyeceğim diyor. Sonra Davulcu geldi bura düğün salonu diye oynamaya başlıyor mana yuklemeyin o anı yaşıyorlar.

Bende uzandım dinlendim biraz ama üzülmeden de edemedim ne bileyim

Öylemi diyorsunuz ne bileyim ben biraz içselleştirdim galiba üzüldüm nedense ama her çocukta oluyor demek ki sorun benimki değil

Evet benim kızımda öyle başkasıyla güzel vakit geçirdiğinde beni istemiyor git diyor ama uykusu geldiğinde anne uyku diye yine bana geliyor

İlkte bende öyleydim. Kızım başkasına gülse bile kıskanırdım beni sevmiyor triplerine girerdim.
Şimdi birinin yanında 1 saat dursa da kendime vakit ayırsam diye dua ediyorum.
Bazen bende bunalıyorum ama başkasında biraz fazla durupta bana git deyince içim içimi yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…