Tabi ki öyle..Ama endiselenmiyor da degilim. Tesekkur ederimKi rabbim verdiyse bir yavru daha ne mutlu :)
Ne güzel :)endiselerim yersizdir insaallahAbimle ablamin arası 11 ay bir yaş bile değilannem heo ikiz gibi Büyüdü ler zorlamadi der
Böyle yorumlar rahatlatiyor beni sagolunKızlarım arasında 2 yaş 3 ay var
Benim kızlar çok uyumludur
Kimisi bizden kaynaklı olduğunu düşündü kimisi kız çocukları uyumlu dedi kimisi burçlara bağladı
Ama iyiki ikisine var
Çok tesekkur ederim çok rahatladim gercektenOğullarımın arası tam 2 yas. Büyük olan 2.5 küçük 6 aylik. İlk 3-4 ay çok zorlandım. Annem sürekli benimleydi. Ya ben gittim ya o geldi gündüzleri. Ama şimdi sistem oturdu. Pek ihtiyaç duymuyorum. Hiç kıskançlık yapmadı büyük olan. En büyük avantajlardan biri bu. Önceleri çok korkmustum ben de. Büyük olana ilgi azalacak diye çok kafaya taktım hamileligimde. Ama hiç öyle olmuyor korkma. İllaki bazı aksamalar oluyor ama iyi ki fazla beklemeden 2.yi yapmışım diyorum. Allah gücünü veriyor merak etme.
Annemseh ir disinda maalesef.Kayinvalidemler burda ama asil.beni endiselendiren sinavlar.Sinavlara hazirlancam diye cocuklarimdan calmak istemiyorumBenim kızlarımın arasındada 2 yaş var.temizlik ve yemek olayında yardımcı olacak birileri varsa ikisiyle gayet güzel ilgilenebiliyosun aksi takdirde çok yıpratıcı oluyor
Temizlik için haftada yarım gün kadın gelse yine yeter bir süre sonra herşeye yetişiyosunuz zaten alışıyosun sınavlarıda halledersiniz inşallahAnnemseh ir disinda maalesef.Kayinvalidemler burda ama asil.beni endiselendiren sinavlar.Sinavlara hazirlancam diye cocuklarimdan calmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?