2 yaş fark

Merhaba cocuklari arasinda iki yas fark olan var mi?avantajlari dezavantajlari nelerdir?Oglum 16 aylik ve galiba hamileyim.Bir de lisans tamamliyorum sinavlarim var endiseliyim.Avantajinin fazla oldugunu soyleyin lütfen
Canim 3 cocugum var kizim en buyukleri 3 yasinda. Kizimla oglum arasinda 11 ay var :) 2 numarayla 3 numaranin arasinda da 1 bucuk yas var. Anlican 4 senede 3 cocuk yaptim zor mu zor. 21 yasinda olmamida goz onune alirsak enerji o bicim onlara ayak uydurabiliyorum ve heryere de gidiyorum geziyorum tozuyorum eger uyum saglarsan sana hic problem olmaz onlar arasinda da arkadas gibi oluyorlar canlari hic sıkılmıyor surekli oyunlar falan tabi zor yanlarida var ama olmayacak gibi degil alisinca duzen kurunca hersey kolaylasir

Masallah tebrik ederim gercekten

Bence dezavantaji yok aksine. Yas farki acildikca bir de buyugun kiskancliklariyla bas etmek zorundasin. Ben 5 cocuk istiyorum ve dayanabilirsem aralarinda Maksimum 2 yas olsun istiyorum. Bunun sebebi de hamile kalmadan once diger cocugumu en az 1 yasina kadar emzirebileyim. Yani emzirme olayi olmazsa 2 yas bile degil mumkun olan en misa zamani koyardim 10 ay gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…