2 yaş fark

Nerissine

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
75
60
18
Merhaba cocuklari arasinda iki yas fark olan var mi?avantajlari dezavantajlari nelerdir?Oglum 16 aylik ve galiba hamileyim.Bir de lisans tamamliyorum sinavlarim var endiseliyim.Avantajinin fazla oldugunu soyleyin lütfen:olamaz:

Çocuğum yok ama arkadaşlarımdan baz alarak konuşabilirim 2 yaş olanlar kardeşten öte oyun arkadaşı olarak büyüyorlar genellikle

Kızlarım arasında 2 yaş 3 ay var
Benim kızlar çok uyumludur
Kimisi bizden kaynaklı olduğunu düşündü kimisi kız çocukları uyumlu dedi kimisi burçlara bağladı
Ama iyiki ikisine var:KK19:

Oğullarımın arası tam 2 yas. Büyük olan 2.5 küçük 6 aylik. İlk 3-4 ay çok zorlandım. Annem sürekli benimleydi. Ya ben gittim ya o geldi gündüzleri. Ama şimdi sistem oturdu. Pek ihtiyaç duymuyorum. Hiç kıskançlık yapmadı büyük olan. En büyük avantajlardan biri bu. Önceleri çok korkmustum ben de. Büyük olana ilgi azalacak diye çok kafaya taktım hamileligimde. Ama hiç öyle olmuyor korkma. İllaki bazı aksamalar oluyor ama iyi ki fazla beklemeden 2.yi yapmışım diyorum. Allah gücünü veriyor merak etme.

Ablam ve kızkardeşimle aramla 3 yaş var. Hiç sorun olmadı aksine her zaman yanımda arkadaşım oldu yalnızlık çekmedim :) Eğer bakmakta sorun yaşamayacaksanız bence onlar için güzel bir şey :) Hayırlı olsun :)

Benim kızlarımın arasındada 2 yaş var.temizlik ve yemek olayında yardımcı olacak birileri varsa ikisiyle gayet güzel ilgilenebiliyosun aksi takdirde çok yıpratıcı oluyor

Oğullarımın arası tam 2 yas. Büyük olan 2.5 küçük 6 aylik. İlk 3-4 ay çok zorlandım. Annem sürekli benimleydi. Ya ben gittim ya o geldi gündüzleri. Ama şimdi sistem oturdu. Pek ihtiyaç duymuyorum. Hiç kıskançlık yapmadı büyük olan. En büyük avantajlardan biri bu. Önceleri çok korkmustum ben de. Büyük olana ilgi azalacak diye çok kafaya taktım hamileligimde. Ama hiç öyle olmuyor korkma. İllaki bazı aksamalar oluyor ama iyi ki fazla beklemeden 2.yi yapmışım diyorum. Allah gücünü veriyor merak etme.
Çok tesekkur ederim çok rahatladim gercekten:KK28:

Benim kızlarımın arasındada 2 yaş var.temizlik ve yemek olayında yardımcı olacak birileri varsa ikisiyle gayet güzel ilgilenebiliyosun aksi takdirde çok yıpratıcı oluyor
Annemseh ir disinda maalesef.Kayinvalidemler burda ama asil.beni endiselendiren sinavlar.Sinavlara hazirlancam diye cocuklarimdan calmak istemiyorum

Hbiraz zor ama çok güzel 2 yaş fark. Bir anda büyür giderler ikisi de. Sınıfları da yakın olacağı için birbirlerine yardımcı olurlar. Yalnızca siz biraz sabırlı olacaksınız ve kıskançlığa yer vermemeye çalışacaksınız.

Annemseh ir disinda maalesef.Kayinvalidemler burda ama asil.beni endiselendiren sinavlar.Sinavlara hazirlancam diye cocuklarimdan calmak istemiyorum
Temizlik için haftada yarım gün kadın gelse yine yeter bir süre sonra herşeye yetişiyosunuz zaten alışıyosun sınavlarıda halledersiniz inşallah

Back
X