ruzgarrr Guru Kayıtlı Üye 4 Nisan 2008 1.925 52 358 İstanbul 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ruzgarrr #1 kızm 2 yaşına geliyor 2 yaş sendromumuz başlıyor sanırım inatlaşmalar kendini yerlere atmalar yanlış birşey yaptığında görmezden mi gelmeliyim yoksa açıklamalımıyım vs vs kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar neler
kızm 2 yaşına geliyor 2 yaş sendromumuz başlıyor sanırım inatlaşmalar kendini yerlere atmalar yanlış birşey yaptığında görmezden mi gelmeliyim yoksa açıklamalımıyım vs vs kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar neler
simlamutlu Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2007 1.289 56 118 İzmir 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ruzgarrr #2 Sabiha paktuna keskinin çocuklarla doğru iletişim kurmak
suzanp Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2011 47 0 36 Antalya 10 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ruzgarrr #3 ben bir bloga rastladım ve çok sevdim orada bu konuyla ilgili kitap da tavsiye ediliyor bir bakın derim TARÇINLI KURABİYEM: Annenin Kitapları
ben bir bloga rastladım ve çok sevdim orada bu konuyla ilgili kitap da tavsiye ediliyor bir bakın derim TARÇINLI KURABİYEM: Annenin Kitapları