Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2 yaş kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

melcan20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
52
7
48
İkiz oğullarım 24 aylık ve ben kreşe göndermek zorundayım. Sizce çok hasta olurlar mı? Ya da neler yapmam lazım tedbir amaçlı.

Benim kızım kasımda başladı kreşe.Tam gün. 21 aylıkken başladı.2 aydır geçmeyen bir soğuk algınlığı söz konusu.Burun akması orta kulak iltihabı,aşırı balgam,öksürük.Ama kreşe göndermemek için bir neden mi? sanmıyorum.Önce tedirgindim yanlış mı yapıyorum,çok mu erken diye.Ama gelişimindeki ilerlemeleri gördükçe ve hangi yaşta başlarsa başlasın illaki hasta olacağını bildikçe ,ne kadar erken o kadar iyi demeye başladım.Akışına bırakmak lazım:)

kreş öğretmenı arkadasım ılk dönem hasta olabılırler o mıkroplara alısık olmadıkları ıcın sonraları ıse cok dayanıklı oluyorlar dedı. ben sonbaharda straht surup ıcırıyorum ınanılmaz bır vıtamın ve bagısıklık kuvvetlendırıcı bır cay kasıgı verıyorsun uzun surede gıdıyor katkı maddesı koruyucu vs yok 2 ayrı doktor tavsıyesıyle kullandım

Geçmeyen ve sık tekrarlanan hastalıkta akla ılk bu gelmelı benım basımdan gectı. esımın yıgenının ogluda sık ve uzun hasta oluyordu prof doktorlara dahı goturdu genız amelıyatı oldu vs en son alerjı uzmanına gıttı ve sonuc suan cocuk cok ıyı. çok kolay saglık ocagında TOTAL IGE sıne baktırın . Oğlum 8 aylıktı 1 ay grıp ateş orta kulak enfeksıyonuna cevırdı bir şişe antıbıyotık ıctı ıyılesmedı derkennn alerjı doktorumuz sagolsun 5 gunde ıyı ettı sonrakı 1 yıl hasta olmadık nerede yasıyorsunuz alerjı doktoru onerebılırım

Sadece yaşadığım yer çok soğuk sık hastalanırsalar diye korkuyorym. Bakıcımız gitti yeniisini bulmak da zor. Cok çaresiz kaldım.

Sadece yaşadığım yer çok soğuk sık hastalanırsalar diye korkuyorym. Bakıcımız gitti yeniisini bulmak da zor. Cok çaresiz kaldım.
Hastalıktan korkma bence.Soğukdan hele hiç korkmayın.Kalın giydirirsiniz.Önlemler alırsınız.Önemli olan çocuğun güveni,gelişimi,ihtiyaçları.
Aydında yaşıyorum.Hemen randevu alacağım

İstanbul da mi kresiniz bende kreş arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…