- 18 Kasım 2014
- 4.953
- 6.448
- 358
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Erkekler geç olgunlaşıyor. Yaşına göre olgun diyorsanız sıkıntı yok.Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
ne olacak ki 2 yasin bir onemi yok anlastiktan sonra. is arkadaslarimdan vardi ornekler. gayet mutlular simdi.Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
Yazmıştım aslında. Ben 28 o 26Ben sorun olacağını sanmıyorum , Tabi yaşlarınızı yazsaydınız daha güzel bir cevap verebilirdik.
Eğer birbirinizi seviyor, anlayışla karşılıyorsanız sorunlarınızı evlenilir tabi arkadaşım neden evlenilmesin 2 yaş pek bir şey değil.
Evlenmeniz için bu yeterli mi? Evlenmeyi düşünüyoruz falan ok de evlenmeyi düşünüyor benimle. Lütuf muevlenmeyi düşünüyor benimle.
Yoo ben de evlenmeyi düşünüyorum onunla. Yani pes kelimeleri bu kadar seçip farklı algılamanızEvlenmeniz için bu yeterli mi? Evlenmeyi düşünüyoruz falan ok de evlenmeyi düşünüyor benimle. Lütuf mu
2 yaş hiçbir şey değil. 5 yaş küçük sevgilim vardı benden daha olgundu. Şimdi de 9 yaş küçük birinin sevgili olma ısrarlarına karşı koyamıyorum. Benim derdim daha büyük
Evlenme amaçlı konuşmak neden bu kadar itici geliyor bazılarına anlam veremedim . Tanımadan evlenmeyeceğim herhalde. Evlenmek amaçlı konuşuyorum tanımaya çalışıyorum . Uygunsa bir yola giriliyor değil mi ??2 yaş sorun değil de tanımadığınız adamla evlenmeyi düşünmeniz sorun. Düşününce oluyor mu öyle?
siz ne düşünüyorsunuz? 2 yaş çokda küçük değil sonuçtaKendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
Çıtır koca candır :)niye yasayasin, bence daha iyi , citir citir
2 yaş normal bence.Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?