2 yaş küçük erkek

Erkekler geç olgunlaşıyor. Yaşına göre olgun diyorsanız sıkıntı yok.
Birde görünüm önemli tabi.
Bir arkadaşım evlendi kendinden 2 yaş küçük biriyle. Arkadaşım zayıf (yüz zayıf olunca çabuk çöküyor bence) ve kendine bakmayı pek önemsemeyen biriydi. Şimdi eşinin yanında ablası gibi duruyor ve bu durum onu çok rahatsız ediyor.

ne olacak ki 2 yasin bir onemi yok anlastiktan sonra. is arkadaslarimdan vardi ornekler. gayet mutlular simdi.

Yazmıştım aslında. Ben 28 o 26

2 yaş hiçbir şey değil. 5 yaş küçük sevgilim vardı benden daha olgundu. Şimdi de 9 yaş küçük birinin sevgili olma ısrarlarına karşı koyamıyorum. Benim derdim daha büyük

Ben de 12 :) hatta çok ısrar edince şu videoyu atıyorum aynı biz diye bozuluyor :)

2 yaş sorun değil de tanımadığınız adamla evlenmeyi düşünmeniz sorun. Düşününce oluyor mu öyle?
Evlenme amaçlı konuşmak neden bu kadar itici geliyor bazılarına anlam veremedim . Tanımadan evlenmeyeceğim herhalde. Evlenmek amaçlı konuşuyorum tanımaya çalışıyorum . Uygunsa bir yola giriliyor değil mi ??

2 yaş fark bile sayılmaz. Siz yaşıt sayılırsınız zaten 2 yılın 9 ayı karında geçiyor. Başka bir sorun yoksa buna takılmayın,etrafta da çok dillendirmeyin. 26 yaşında bir erkek ve 28 yaşında bir kadın arasında fark olmaz ki. Sanki sevgiliniz farklı bir jenerasyondan geliyor gibi takıntı yapmışsınız, hiç gerek yok.

Benim esim de benden 1 yas kücük bir sey olmaz fakat bazen bu yaş farkından dolayı özellikle de evliligin ilk baslarinda erkegin olgunlasmasına yardim etmek zorunda olabiliyorsun.Simdi şimdi şurada 2 yıldır evliligin tadını cikarıyoruz diyebilirim 5 bucuk yildır evliyiz iyi ki diyorum ama cok cabaladik bu asamaya gelebilmek icin

Benim eşim de benden 2 yaş küçük hiç sorun yaşamadım. Ben hiç kompleksli değilimdir sorana da direk söylerim yaşımı eşinminkini de . 2 yaştan ne olcak yaw

siz ne düşünüyorsunuz? 2 yaş çokda küçük değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…