2 yaş küçük erkek

2 yaş küçük talibim olmuştu. Ablası çok istiyordu sevgili olmamızı, benimle yaşıttı arkadaşımdı 😂 ben yaşıtlarımla hiç uzun ilişki yürütemediğimden kabul etmemiştim tipim de değildi zaten. Varsa eğer önceki deneyimlerinden yola çıkmanı öneririm

Eşim ve benim aramda yaklaşık iki yil var. Yaşımı göstermediğim için hiç bir zaman sorun etmedim bunu. Yaş farkı bu zamana kadar aramızda yaşadığımız sorunların sonunda bile yer almadı. Yaş farkından ziyade karakterine, eğitimine, aile yapısına, ailesinin gorgusune! ve kültürüne odaklanın.

Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
Olgunluk yaşla olmuyor ki eğer anlaşıyorsanız yaşın bir önemi yok kafana bile takma

Eşim benden 3 yaş küçük. Kimliğe göre 4 ama bana 3 diyor 😂 Hiçbir sorun yaşamadık ne yaşayabiliriz bu kadarcık yaş farkıyla zaten. 2 yaş dediğiniz nedir ki hiçbir şey. Kendinizden 7 yaş büyük biri de çocuk gibi olabilir bu karakter meselesidir.

Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
niye yasayasin, bence daha iyi , citir citir :D

Ben sorun olacağını sanmıyorum , Tabi yaşlarınızı yazsaydınız daha güzel bir cevap verebilirdik.
Eğer birbirinizi seviyor, anlayışla karşılıyorsanız sorunlarınızı evlenilir tabi arkadaşım neden evlenilmesin 2 yaş pek bir şey değil.

Back
X