- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.639
- 348
- Konu Sahibi Tatszhayat
2 yaş bisey değilde, sizi tanımayan biri sizinle nasıl evlenmeyi düşünüyor?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur olurBenim yaşım 28 onunki 26 . 26 yaş bir erkek evlenme olgunluğuna ulaşmış mıdır ki acaba
Benim yaşım 28 onunki 26 . 26 yaş bir erkek evlenme olgunluğuna ulaşmış mıdır ki acaba
Sorun olmaz çok var tanıdığımKendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
27 sayılırım diyip duruyor26 yaşındayım, 26 yaşında bir erkekle evlenmek istemem. 97-98 nesli erkekleri hala çocuk gibi.
Yok yok o değil . Ben biraz hızlıyım da2 yaş önemli değil oluru var da bu o konuşmadan, etmeden elini tutmaya çalışan şahıs mı? Eski konularına bir göz attım da.![]()
Yok yok o değil . Ben biraz hızlıyım da![]()
Olgunluk yaşla olmuyor ki eğer anlaşıyorsanız yaşın bir önemi yok kafana bile takmaKendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
niye yasayasin, bence daha iyi , citir citirKendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?