- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
8 yıllık evliyim eşim benden 2 yaş küçük. Ama biz evlenirken yaşlarımız 28 - 30 duKendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
Benim yaşım 28 onunki 26 . 26 yaş bir erkek evlenme olgunluğuna ulaşmış mıdır ki acaba8 yıllık evliyim eşim benden 2 yaş küçük. Ama biz evlenirken yaşlarımız 28 - 30 du
Evlenme amaçlı konuşmak gayet doğalDaha iliskiniz bile olmayan bir adam sizle evlenmeyi dusunuyorsa o iş olmaz. (Yaştan bağımsız)
Benim yaşım 28 onunki 26 . 26 yaş bir erkek evlenme olgunluğuna ulaşmış mıdır ki acaba
Kaç yaşında ?Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
Eski nişanlım benden dört yaş büyüktü . Ve hareketleri o kadar çocukçaydı ki .. temkinli yaklaşıyorum artık olgunluk benim için önemliBunun yaşla ilgili yok etrafınıza bir bakın hiç yaşının insanı değil dediğimiz çocukça hareketleri olanlar ya da tam tersi küçük olmasına rağmen olgun davranış sergileyenler var. Dünyaya sizden iki yıl önce geldi diye kötü bir şey olmaz ama ahlakı karakteri iyi değilse o zaman kötü bir şey olur önemli olan bu.
Ama işte bakın bunun yaşla ilgisi olmadığıni tecrübe etmişsiniz zaten yaşla ilgili olsaydı 4 yaş büyük olan olgun olurdu ama değilmiş. O yüzden yaşa takılmadan ve küçük diye yargılamadan tanımaya çalışın sadeceEski nişanlım benden dört yaş büyüktü . Ve hareketleri o kadar çocukçaydı ki .. temkinli yaklaşıyorum artık olgunluk benim için önemli
İlk buluşmada elinizi tutmaya çalışıp, suratınıza bakmayan mı bu?Kendimden 2 yaş küçük biri var , evlenmeyi düşünüyor benimle. İleride sorun olur mu acaba bu durum ? Çocuk gibi değil davranışları olgun görünüyor ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz ? Var mı içinizde böyle bir durum yaşayan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?