- Emoji Skoru
- 475
- Puanlar
- 33
Arkadaşlar 26 aylık kızım var artık beni mahvetti. Gün içinde ki problemleri saymıyorum artık inatlaşmalar, kafasına buyruk hareketler falan onları bir şekilde hallediyoruz. Ama uyku sorunu bitirdi artık beni öğlende, gece uykusunda da 2 saate yakın uyutmaya çalışıyorum. Öğlen uyutmayı bıraktım bu defa akşamı bile zor etti. Huzursuzluk ağlama düşme dengesizlik hiç olmadı yanı uykusuz. Aslında her şey emziği bıraktırdıktan sonra değişti. 20 gün oldu belki daha fazla ama çocuk resmen karakter değiştirdi emzikten sonra. Saatlerce ninniler masallar sallamalar hiç bir şey fayda etmiyor çok ama çok yoruldum artık. Babasıyla gün içinde çok güzel oynar ama asla uyumaz avazı çıktığı kadar ağlar. Ne yapacağım çaresiz kaldım artık. Bu arada Bahçeli evde yaşıyoruz gün içinde geziyor eğleniyor oynuyor yoruluyor ama ne fayda. Kendimi sıkmaktan elim ayağım titriyor artık. Kızınca acayip vicdan yapıyorum o yüzden kızmamaya çalışıyorum ama bazen mecbur bırakıyor beni. Ama o da fayda etmiyor tabi. Çok yoruldum arkadaşlar.