- Emoji Skoru
- 475
- Puanlar
- 33
Merhaba bilmiyorum ki olabilir ben vitamin vermiyorum çünkü. Maşallah yemesi içmesi çok güzel. Sağlığı yerinde diye almadım. Uyku düzeni de çok iyiydi ama emzik bıraktıktan sonra facia oldu. Sakinleşemiyor kendini asla yatıştıramıyor. Çok hareketli enerjik bir çocuk ,uyuyacağı zaman bunu bastıramıyor. Şimdiye kadar emzikle yaptı bunu o hayatından çıkınca resmen boşluğa düştü. İki üç gündür sabaha karşı uyanmaya ve saçma şeyler istemeye başladı. Bugün 4 buçukta kalktı anne bana kitap oku dedi. 6 a kadar bir şeyler istedi. Uyumayı vakit kaybı görüyor resmen hayatı kaçırdığını sanıyor. Uyurken bile ara ara kalkıp etrafı yoklarMerhaba benim bebeğim de 2 yaşında ve ciddi anlamda uyku problemi yaşıyorduk. Bebeğim her akşam 21:30 da uyurdu en fazla yarım saatte bunda bi problem yok evet ama iki saat sonra uyanırdı ve neredeyse sabaha kadar uyumazdı bi huzursuzluk vardı uykuya dalamazdı açıkçası ben vitamin eksikliğinden şüphelendim, çok değil ama kısa bi süre vitamin kullanmamıştık ve hemen takviye aldım ciddi anlamda faydasını gördük yine aynı saatinde uyuyor gece bi iki kere uyanıyor suyunu içip tekrar uykuya geçiyor. Size de fikir olsun diye yazmak istedim.